Neulekuvio Kaula / Huivi

Kotona neulotut kaulat ja huivit ovat aivan uskomattomia ja voivat kestää useita vuosia. Samalla se on neulontaprojekti, jonka kanssa pääset niin aloittelijana kuin kokeneenakin neulemaailmassa alkuun.

Katso kaikki neulemallimme kauloihin ja huiveihin täältä.
Katso kaikki neulemallimme täältä.

Neulotut kaula-/huivit ovat pakollisia joka vuosi, kun syksy ja talvi ilmoittavat tulonsa. Tarjoamme laajan valikoiman ilmaisia neulekuvioita sekä kaula- että huiveihin. Olitpa sitten kyseessä klassinen huivi, joka voidaan kiertää kaulan ympärille, tai kaula, joka laitetaan pään päälle ja joka peittää kaulan ja mahdollisesti. rinnan yläosassa, löydät varmasti hyödyllisen reseptin.

Huivin tai huivin neulominen on suhteellisen yksinkertainen projekti, jonka ei tarvitse kestää useita päiviä tai viikkoja. Samalla voi olla vain tyytyväinen tulokseen. Neulotut huivit ja kaulat ovat välttämättömiä kylminä kuukausina. Siksi sinulle taataan viihtyisä, selkeä ja todella hyödyllinen neuleprojekti.

Kaulakoruja ja huiveja voidaan neuloa monella eri tavalla. Jos etsit hyvin yksinkertaista ja klassista lookia, voit neuloa sileää neuletta tai joustinneuletta ja valita vain yhden yksinkertaisen langan värin. Jos toisaalta haluat haastaa itsesi enemmän, voit neuloa mukavan kuvion, kierteet, kaksoishelmineuloksen tai reikäkuvion. Mahdollisuuksia on monia! Jos pidät väreistä, voit valita myös erilaisia, jotka sopivat hyvin yhteen, ja mm. neulo raidoilla.

Huivia voi myös viimeistellä, jos sen päihin tulee hapsut. Vaikka hapsut saattavat kuulostaa yksinkertaiselta yksityiskohdalta, se on erittäin kaunis yksityiskohta, joka antaa huiville persoonallisuuden.

Kuten kuvista näkyy, useat reseptimme tulevat sarjoina, jotka koostuvat mm. neulottu pääntie, hattu ja lapaset. Näin voit helposti ja nopeasti valmistautua talvikauteen täydellisesti ja neuloa setin, joka lämmittää korvia, käsiä ja kaulaa.

Täältä voit lukea lisää neulotuista hatuista/pääpannoista.
Ja täältä voit lukea lisää neulotuista lapasista.

Kun valitset lankaa kotineulottua huivia tai neulottua kaulaa varten, sinun tulee ottaa huomioon huivin / kaulan ominaisuudet. Pitäisikö sitä käyttää talvella ja mahdollisimman lämpimänä? Silloin kannattaa valita pehmeä villalanka, joka varmasti pitää sinut lämpimänä eikä naarmuta niskaasi. Neulotko mieluummin huivin tai kaulan, jota voidaan käyttää syksyllä tai aikaisin keväällä, voit yhdistää kaksi lankaa, kuten. alpakka ja mohair. Täällä saavutat kevyemmän ja ilmavamman tuloksen.

Mahdollisuuksia langan valintaan on monia. Mutta valinnan ei tarvitse olla vaikeaa. Kun valitset yhden kaavoistamme, näet, mitä lankaa malli suosittelee neuleprojektiin.

Täällä voit tutustua moniin lankaominaisuuksiimme.

Jos pidät kaulojen ja hattujen neulomisesta, saattaa olla, että norsuhattureseptimme ovat sinua varten? Täältä saat sarjan reseptejä, joissa saavutat tuloksen, joka peittää sekä pään että kaulan kerralla. Elefanttihattuja voidaan neuloa sekä lapsille että aikuisille, ja alta löydät valikoiman reseptejämme tällaisiin kauniisiin ja hyödyllisiin hattuihin.

Todella hauskaa kaulan tai huivin kanssa :-)