Neulekuvio Pusero

Tarvitsetko kauniin puseron vaatekaappiisi? Ja onko sinulla rohkeutta neuloa se itse? Sitten löydät täältä kaiken tarvittavan avun projektin käynnistämiseen.

Puserot ovat pakollisia! Puserot sopivat lähes kaikkiin asuihin sekä arkeen että juhlaan. Täällä verkkosivuillamme on valtava valikoima reseptejä naisten puseroihin, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan puseron.


Katso laaja valikoima ilmaisia puserokuvioita täältä.
Ja katso kaikki neulemallimme täältä.

Puserot voidaan sisällyttää monenlaisiin asuihin ja moneen eri tilaisuuteen. Tarvitsitpa sitä sitten töissä, kokouksissa, syntymäpäivillä, kahvitilaisuuksissa tai mukavana puserona sohvalla, löydät helposti juuri sopivan puseron. Yhdistä esimerkiksi pusero farkkujen kanssa ja luo siisti arjen ilme. Voit myös pukeutua puseroon hameen tai mekon päälle ja näin lisätä asuun jotain naisellista ja kevyttä. Puserot ovat myös aina erittäin käytännöllisiä ja välttämättömiä viileisiin kesäiltoihin ja talveen.

Voit helposti ja nopeasti aloittaa puseron neulomisen yhdellä monista ilmaisista kuvioistamme . Reseptien joukossa on laaja valikoima puseroja, mikä takaa, että jokaiselle löytyy jotakin. Haluatpa siis aloittaa pitkä- tai lyhythihaisella puserolla, useamman värisellä tai vain yksivärisellä puserot tai raidallinen, kukkainen, pohjoismainen kuviollinen tai ruudullinen pusero, löydät resepteistämme juuri haluamasi puseron.


Katso yksi suosituista neulepuseroistamme, joissa on täydellinen patentti ja v-pääntie täällä.

Ilmaiset reseptimme on valittu huolella sesongin ja kauden trendien mukaan. Siten löydät niin syksy- tai talvikäyttöön parhaiten soveltuvia puserokuvioita kuin kevät- tai kesäkäyttöön sopivimpia puserokuvioita. Jos etsit talvipuseroa, suosittelemme neulomaan herkullista villalankaa. Jos taas haluat kevyemmän ja kesäisemmän puseron, suosittelemme neulomista puuvillasta.


Katso tämä kaunis kesäpusero, joka on neulottu puuvillasta.

Kun aloitat uuden puseron neulomisen, voit helposti valita kuvioita sen mukaan, mistä tekniikoista pidät eniten: raglaani, kierteet, kuplat, reikäkuvio, tekstuurikuvio, helmityö, täysi patentti ja niin edelleen. Alla on esimerkkejä puseroista, joissa on erilaisia neulontatekniikoita.

Monien puseroreseptiemme joukossa on myös monia eri kokoja ja istuvuutta. Joten jos rakastat oversize-puseroita tai enemmän on tiukka-istuvaan puseroon, niin löydät sen myös helposti valikoimasta.

Puseroreseptivalikoimastamme löydät reseptejä eri merkeiltä. Tutustu esimerkiksi DROPSin moniin kauniisiin ja monipuolisiin kuvioihin tai katso reseptejä Du Store Alpaca-, Mayflower-, Heart Lanka-, Go Handmade- tai Dale-langasta. Valikoima on suuri, mutta onneksi neulepuseroita ei voi koskaan saada liikaa!

Katso kaikki DROPSin naisten mallimme täältä.

Kun olet löytänyt oikean mallin, voit helposti löytää tarvitsemasi langan verkkosivuiltamme. Lankatyyppi näkyy itse reseptissä, ja tässä voit klikata linkkiä, joka vie sinut suoraan oikean langan kohdalle.

Tarjoamme laajan valikoiman lankalaatuja. Tarvitsetko siis villaa, puuvillaa, alpakkaa, merinoa, mohairia, silkkiä tai jotain aivan muuta, meiltä löydät sen takuulla. Erilaisten ominaisuuksien lisäksi langoistamme löytyy myös meri eri värejä ja sävyjä. Sinulla on siis aina mahdollisuus neuloa pusero juuri sinulle ja vaatekaappiisi sopivalla värillä tai väreillä.

Tutustu kaikkiin lankatyyppeihimme täällä.

Verkkosivuiltamme löydät myös täydelliset tikut uuteen puseroihisi. Meillä on laaja valikoima sekä pyöröpuikkoja, sukkapuikkoja että neuloja, joten on vain tutkittava ja löydettävä oikeat tikut.

Tutustu kaikkiin neulepuikkoihimme täällä.

Tarjoamme myös laajan valikoiman herkullisia tarvikkeita neuleprojektiin. Joten jos sinulta puuttuu verkkoteline, mittanauha, pysäytystappi, sakset tai tikkulaskuri, löydät sen kaiken laajasta lisävarustevalikoimastamme. Voit myös tutustua kauniisiin tarroihimme. Yhdellä näistä voit täydentää neulottua puseroasi antamalla sille persoonallisen ilmeen ja merkitsemällä, että se on itse tekemäsi.

Katso kaikki neuletarvikeemme täältä.
Täältä löydät kaikki etiketit.

Toivomme, että ilmaisten reseptiemme joukosta löydät sinulle täydellisen reseptin ja pääset helposti alkuun projektin kanssa.

Todella hauskaa uuden neulepuserosi kanssa :-)