DROPS Merino EXTRA Fine

Sisältö: 100 % erikoishienoa merinovillaa

Lankaryhmä: B (20 - 22 silmukkaa) / 8 kerrosta / DK / kampa

Paino / pituus: 50 grammaa = n. 105 metriä

Suositeltavat sauvat: 4 mm

Neuletiheys: 10 x 10 cm = 21 s x 28 krs

Konepesu, Hienopesu 40ºC / Älä koskaan käytä huuhteluainetta / Kuivaa tasaisesti

EUR2.85
EUR3.35
Säästät: EUR0.50
Offer expires 29/02/2024
Availability:

DROPS Merino EXTRA Fine

Superwash käsitelty erittäin hieno merinovilla!
 

DROPS Merino Extra Fine on kaapelikehrätty erittäin hienoista merinovillakuiduista, jotka ovat peräisin Etelä-Amerikan vapaan laidun eläimistä. Tästä langasta valmistetut vaatteet ovat erittäin mukavia käyttää. DROPS Merino Extra Fine on pehmeä ihoa vasten ja siksi täydellinen lasten ja vauvojen vaatteisiin.

DROPS Merino Extra Fine sopii hyvin rakenteelliseen neulomiseen ja kierteisiin. Lanka on superwash-käsitelty ja voidaan pestä koneessa, joten se sopii täydellisesti päivittäiseen käyttöön.

DROPS Merino Extra Fine on saatavilla yksiväristen lisäksi myös sekaväreinä. Sekoitusvärit tuotetaan kartoittamalla värit yhteen ennen langan kehräystä, mikä antaa mukavan sekoitusvaikutelman.

Lanka on kehrätty useista ohuista langoista, jotka tekevät langasta erityisen joustavaa ja tämä erityinen rakenne tekee langan oikean käsittelyn erityisen tärkeäksi. Varmista, että noudatat neulontakireyttä, neulo mieluummin liian tiukasti kuin liian löysästi. Älä pese vaatteita liian kuumana äläkä koskaan liota niitä. Anna vaatteiden kuivua tasaisesti.

Tämä lanka on Öko-Tex®-sertifioitu (sertifikaatin numero 25.3.0110), Standard 100, luokka I. Tämä tarkoittaa, että se on testattu ja että se on täysin vapaa haitallisista kemikaaleista ja on turvallista käyttää. Luokka I on korkein taso, mikä tarkoittaa, että se sopii hyvin myös vauvantarvikkeisiin (0-3 vuotta).

Lue lisää DROPS Merino Extra Fine -tuotteesta täältä

Copyright Lindehobby

03/05/2019

Erittäin herkullinen neuloa. Kuulisi todella, jos sinulla on yksi avain väri 15, dyelot 54990. VH Grete gretedissing@gmail.com

27/01/2020

Mukava neuloa, tulos on hyvä

08/07/2020

Todella mukava lanka. Tulee sujuvaksi työksi

20/03/2021

Uskomattoman pehmeä ja erittäin herkullinen, 100% naarmuuntumaton ja kauniit värit. En tuskin pääse käsivarteni alas kuinka mukava tämä lanka on! Virkkain todella hienoja vauvan kääreitä ja hattuja tässä herkullisessa merinogarnissa ja sain vastaanottajilta paljon kohteliaisuuksia :) Muista virkata / neuloa tiiviimmin kuin tavallisesti, koska lanka ulottuu melko paljon ajan myötä, etenkin hatut ja asiat istua '. :) Mutta laatu, jossa ei ole mitään vikaa, tippaa Garnstudio tekee yleensä hienon langan :)

Lisää arvostelu: