Virkkaa vauvan vaatteet

Vaikka monet ihmiset yhdistävät kotitekoiset vauvanvaatteet joko ompelemiseen tai neulomiseen, voimme tarjota myös uskomattoman määrän söpöjä, ilmaisia reseptejä virkattuihin vauvanvaatteisiin. Viime vuosina on ollut uskomattoman suosittua virkata pikkupaholaisen hattuja, mutta itse asiassa voit virkata kaikkea takkeista ja housuista vuorauksiin ja suukkoihin pienille.

Kun aiot virkata vauvojen vaatteita, on tärkeää pohtia, minkä tyyppisiä ominaisuuksia etsit langasta. Suosittu lanka vauvojen vaatteiden virkkaamiseen on merinovillamme, sillä se auttaa vauvaa säätelemään lämpöä samalla kun se voidaan pestä koneessa. Lanka voidaan pestä jopa 40 asteessa konepesussa, joten vauvan käytössä syntyvä luonnollinen lika ja lika puhdistuvat kunnolla vaatteet.

Tutustu laajaan merinovilalankavalikoimaamme tästä.

Suosituin lanka vauvanvaatteiden virkkaamiseen on Drops Baby Merino . Lankaa on 50 erilaista, kaunista väriä, joten tarpeisiisi sopiva väri löytyy varmasti. Lisäksi langalla on Öko-Tex-sertifioitu 1 Class, mikä tarkoittaa, että lanka on testattu täysin haitallisista kemikaaleista vapaana.

Löydä Drops Baby Merino täältä.

Suosittelemme myös tutustumaan tarkemmin Drops BABY Alpaca Silk -tuotteeseen . Lanka koostuu uskomattoman pehmeästä vauvaalpakan ja mulperisilkin sekoituksesta, mikä antaa langalle kiiltävän vaikutelman ja hyvän kestävyyden. Lankakuidut ovat myös käsittelemättömiä, joten niitä ei käsitellä minkäänlaisella kemiallisella käsittelyllä ennen värjäystä. Alpakanvilla on todella hyvää vauvoille, koska se säätelee lämpöä, joten se viilentää ja sää on lämmin ja päinvastoin lämmittää kylmänä.

Katso Drops BABY Alpaca Silkin kauniit värit täältä

On erittäin tärkeää virkata oikean kokoinen. Eikö vauva ole vielä tullut maailmaan? Kyllä, mahdollisuuksia on monia, sillä aina ei ole ihanteellista virkata 0-3 kuukauden iästä, sillä 3-6 kuukauden takki antaa vauvan kasvaa siinä. Samalla voi olla myös mukavaa, että ennenaikaiset vaatteet makaavat, jos vauvan pitäisi olla syntyessään pieni.

Monien ilmaisten virkkausreseptiemme joukossa voimme tarjota Iinstagarnin uskomattoman luovia ja hienoja reseptejä vauvalle. Mallit on virkattu Drops-langasta, josta kaikki langat ovat saatavilla. Näin pääset virkattuihin vauvanvaatteisiisi heti alkuun.

Lisäämme jatkuvasti uusia reseptejä virkattuihin vauvanvaatteisiin, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista trendeistä ja sesongin resepteistä. Voit nähdä uusimmat virkkausmallimme vauvalle täältä.

Jos pidät enemmän fyysisten kirjojen resepteistä, voimme auttaa myös siinä. Jotkut pystyvät paremmin silittämään, lisäämään muistiinpanoja ja laittamaan aasinkorvia reseptikirjoihin. Onneksi meillä on myös useita virkkauskirjoja vauvalle, jotka löydät täältä.

Toivottavasti pääset nyt aloittamaan seuraavaa projektiasi virkatuilla vauvanvaatteilla :)

Nauttia :-)