Virkkauksen myllerrys

LindeHobbyillä on laaja valikoima reseptejä virkattuun myllerrykseen. Täällä voit seurata reseptiä tai lisätä pieniä elementtejä, kuten puuhelmiä, sormuksia ja helistinpalloja, jotka antavat levottomuuksille henkilökohtaisen kosketuksen ja lisää elämää. Laajennamme jatkuvasti reseptivalikoimaamme, joten voit olla varma, että löydät meiltä tarpeisiisi sopivan reseptin.

Katso laaja valikoima virkattuja turmoiluja täältä.

Turbulence sopii täydellisesti hoitopöydän tai ryömintätilan päällä roikkumiseen. Agitaatio voi itse asiassa auttaa saamaan lapsen tuntemaan olonsa turvalliseksi kääntämällä hänet pois ympäröivistä geeneistä. Kun ajattelee kuinka monta tuntia vietät pukualueen poikki, on todella hyvä aikasijoitus virkata vauvalle mukava ja virkistävä lepo. Vauvan levottomuuden katseleminen ei ole pelkästään rauhoittavaa, vaan myös sen aisteja stimuloivaa.

Voi olla vaikeaa selvittää, mitä levottomuutta virkata kotiin, koska monet näkökohdat ovat tärkeitä. Mikä sopii parhaiten väreihin, tyyliin ja mikä on parasta vauvalle? Riippumatta siitä, minkä tyyppisen levottomuuden valitset, se stimuloi ja aktivoi vauvaa. Pitäisikö musiikkia lisätä myllerrykseen vai haluatko hillitymmän omanlaisensa? Mahdollisuuksia on siis todella paljon virkatun myllerryksen suhteen.

Useimmat ihmiset päättävät sijoittaa pieniin puuhelmiin ja soittavat päästäkseen myllerrykseen löytääkseen tasapainon myllerryksessä. Voi olla vaikeaa saada loput kokonaan peittoon ja tässä pienet helmet voivat auttaa muita tasapainossa. LindeHobbyillä tarjoamme laajan valikoiman sekä puisia helmiä että sormuksia myllerrykseen ja muihin luoviin projekteihin.

Täältä löydät valikoimamme puisia sormuksia ja helmiä.

Virkattu turmoly voidaan tehdä myös erikokoisilla sormuksilla. Valitsetpa bambu- tai metallisormuksen, niitä on eri kokoisina riippuen siitä, kuinka suuren virkatun myllerryksen haluat. Agitaatio voidaan tehdä myös useilla eri renkailla, jotta se olisi entistä elävämpi katseltavissa.

Katso laaja valikoima sormuksia levottomuutta varten täältä.

Onnea virkattuun myllerrykseen :-)