Virkattu häälahja

Täältä löydät ehdotuksia lahjaksi, jotka ilahduttavat morsiamen ja sulhanen. Hyvä häälahja voi tulla monessa muodossa ja riippuu pitkälti parista itsestään. Täällä tarjoamme paljon hyviä tarjouksia resepteistä, joiden avulla voit tehdä täydellisen häälahjan morsiusparille.

Oikea häälahja voi tuoda mukanaan paljon muistoja, ja siksi se on aivan uskomatonta, kun teet sen itse. Se tekee lahjasta uskomattoman persoonallisen ja sen jälkeen sitä voidaan käyttää myös vuosia. Koti ja sisustus on todella hyvä lahjamuoto, sillä se voi vain kestää vuosia ja käyttää yhä uudelleen arjessa.

Katso laaja valikoima virkkauskuvioita täältä

Juuri monta vuotta kestävä kodin sisustus on matto. Se on suuri ja aikaa vievä projekti, mutta se on myös projekti, joka lopulta todella kannattaa. Mattoa voi käyttää vuosia niin kotona, mutta myös piknikillä, merellä ja puistossa. Joten se on lahja, joka jatkuu vuosien ajan.

Lue lisää virkatuista matoista täältä.

Matto on myös lahja, joka annetaan molemmille osapuolille, koska se on lahja, jota voidaan käyttää monessa eri suhteessa. Mattoon voi myös brodeerata hääpäivä tai tarrat onnellisen parin nimillä.

Tutustu laajaan tarravalikoimaamme tästä.

Alle olemme koonneet suuren joukon tämän hetken suosituimpia virkattuja mattoja. Jos haluat nähdä vielä enemmän virkattujen mattojen reseptejä, napsauta tätä.

Lahja, joka varmasti sopii myös morsiusparin makuun, on hyvinvointipaketti. Se voi koostua tyynyistä, saippuapusseista, liinoista ja pyyhkeistä – käytännöllisistä kodin esineistä, joista voi tehdä täysin henkilökohtaisia. Löydä kotiisi parhaiten sopiva kuvio ja väri ja aloita sitten. Vain mielikuvitus asettaa rajat niin henkilökohtaisessa ja kauniissa lahjassa.

Klikkaa alla olevia kuvia päästäksesi kaavaan tai klikkaa tästä nähdäksesi koko laajan virkkausmallivalikoimamme.

Toinen loistava lahja on kodin sisustaminen. Se voi olla koristeellinen nallekarhu , söpöt munanlämmittimet , korit tai tyynyt . Tämän tyyppistä lahjaa on vaikea käyttää, ja sitten se voidaan mukauttaa morsiamen ja sulhanen mukaan.

Onko morsian ja sulhanen hulluna tiettyihin kodin väreihin, vai onko heillä yhteinen harrastus? Heiluta sitten virkkuukoukkua, jotta he voivat saada suloisen ja henkilökohtaisen lahjan. Sen ei välttämättä tarvitse olla valtava lahja sinänsä, mutta silloin lahjaan voi piiloutua rahasumma tai lahjakortti. Sitä voi säilyttää virkatun alpakan satulalaukussa tai morsiusparissa virkatun miehen hatussa - mahdollisuuksia on monia ja vain mielikuvitus asettaa rajat.

Lue lisää virkatuista rahapihoista täältä.

Toivomme, että nyt inspiroidut virkatun häälahjan hankkimiseen.

Nauttia :-)