Virkattu joululahja

Jouluaatto lähestyy ja haluat tehdä kotivirkkauslahjan läheisellesi. On vain uskomattoman vaikeaa selvittää, mikä sen pitäisi olla, koska valittavana on niin monia vaihtoehtoja. Täällä olemme yrittäneet valita parhaat joululahjat, jotta voit olla täysin varma, että annat parhaan mahdollisen lahjan välittämällesi.

Katso laaja valikoima virkkauskuvioita täältä

Olitpa sitten juuri ennen jouluaattoa tai ulos hyvissä ajoin, olemme koonneet yhteen useita erilaisia projekteja eripituisina. Jotkut projektit vaativat enemmän uppoamista ja kestävät kauemmin, koska ne ovat suurempia, kun taas toiset voidaan luoda muutamassa tunnissa. Kyse on siis myös omaan aikahorisonttiin sopivan lahjan löytämisestä, jotta lahja voi olla valmiina makaamaan mukavasti kuusen alle jouluaattona.

Suuri joululahja

Isot joululahjat, jotka täyttyvät hyvin kuusen alla, ovat usein varma hitti. Olitpa aikuinen tai lapsi, se on usein suuri lahja, joka on vinossa. Pakkauksen sisältö voi olla mitä tahansa virkatusta matosta jättimäiseen nallekarhuun tai tyynyyn. Mahdollisuuksia puun täyttämiseen on siis monia.

Virkattu matto voi tuntua hallitsemattomalta projektilta, mutta sen ei tarvitse olla sitä. Se voi alkaa jo vauvankääreestä täysikasvuiseksi sohvamatoksi, jota voidaan käyttää moniin eri toimintoihin. Matoissa parasta on, että se on lahja, joka kestää vuosia oikein käsiteltynä.

Lue lisää virkatuista matoista täältä tai klikkaa alla olevaa kuvaa päästäksesi kuvioon.

Henkilökohtainen joululahja

Henkilökohtainen lahja voi olla todella monia asioita, koska se riippuu täysin vastaanottajasta. Jos lahjan saaja on lukuhevonen, niin virkattu kirjanmerkki saattaa olla oikea ratkaisu, mutta jos vastaanottaja on hemmottelua rakastava, niin heilauta neulaa hyvinvointipakettia varten. Tässäkin mahdollisuuksia on monia ja vain mielikuvitus asettaa rajat.

Virkattu kirjanmerkki on ilmeinen lahja niille, jotka rakastavat lukemista. Kirjanmerkki voi myös auttaa vahvistamaan lukijan lukuhalua, sillä on hauskaa, että sinulla on siisti kirjanmerkki, joka saattaa jopa sopia kirjan tarinaan. Onneksi meillä on laaja valikoima sekä tyylikkäitä että hauskoja kirjanmerkkejä, jotka sopivat täydellisesti hienojen sivujen väliin. Kirjanmerkit on helppo ja nopea aloittaa, joten lahja voi olla valmis muutamassa päivässä.

Katso täältä laaja valikoima ilmaisia virkattujen kirjanmerkkien reseptejä.

Toinen ihana lahja jouluaattona on hyvinvointipaketti. Se voidaan muokata vastaanottajan tarpeiden mukaan. Se voi koostua virkatuista kankaista, kiekoista, saippuapussista ja sen mukana voi olla herkullinen saippua tai seerumi. Pienet virkatut osat eivät vie kauan luodaan ja sopivat täydellisesti jouluaattoon ja emäntälahjaksi. Olemme koonneet alle suuren määrän reseptejä, joita voit napsauttaa. Ne ovat kaikki ilmaisia ja helppokäyttöisiä, joten voit valmistaa lahjan äidillesi.

Virkattua nallekarhua ei myöskään tarvitse varata lapsille jouluaattona. Onko isäsi esimerkiksi kiinnostunut autoista? Sitten ei voi muuta kuin aloittaa tämän pienen ääliön kanssa. Se voidaan tehdä juuri siinä värissä, josta isäsi pitää, tai ehkä jopa hänen suosikkiautonsa värisenä. Mahdollisuuksia on monia pienellä autolla, jota voidaan käyttää toimiston tai kodin koristeena. Auto on valmistettu Drops Parisissa , joka on yksi suosituimmista puuvillalangoistamme , sillä sen voi pestä jopa 60 asteessa. Jos onnettomuus on poissa, niin auto on helppo saada puhtaaksi ja käyttövalmiiksi.

Löydä ilmainen resepti autoon täältä

Lue lisää virkatuista nallekarhuista täältä ja tutustu kaikkiin resepteihin .

Käytännöllinen joululahja

Sen ei tarvitse olla ollenkaan tylsää antaakseen lahjan, jota voi käyttää jokapäiväisessä elämässä. Itse asiassa lahjasta voidaan tehdä sekä kiinnostava että hauska riippuen siitä, kuinka se on virkattu. Anna lammaskuvioinen patalaukku tai tee kauniita pöytäsuojia, jotka sopivat kodin väreihin ja tyyliin. Joten täällä sinulla on mahdollisuus antaa henkilökohtainen lahja, jota voit käyttää jokapäiväiseen elämään.

Ruukunpidikesarja putoaa aina hyvään maahan, koska se voidaan saada sopivaksi vastaanottajan kotiin. Ruukunpidikkeet on yleensä virkattu puuvillasta, sillä lämpö on parasta pitää poissa herkistä sormista. Lisäksi patanpitimet voidaan säätää sopimaan äitisi keittiöön sekä väreissä että kuvioissa.

Katso laaja valikoimamme virkattuja patantelineitä täältä tai klikkaa suoraan jotakin alla olevista resepteistä.

Toinen ilmeinen sisustustuote on itse virkattu pöytäsuoja. Täällä, toisin kuin ruukkulapussa, sinun tarvitsee vain virkata yksi, jotta saat valmiin lahjan. Pöydänsuoja voidaan tehdä paksuksi huovuttamalla lanka tai virkkaamalla paksu 8/8 puuvillalanka tai kaksi lankaa 8/4 puuvillalankaa. Räätälöi pöytäsuoja kodin tyyliin ja väreihin sopivaksi, niin olet täysin varma, että työsi putoaa hyvään maahan vastaanottajasi kanssa jouluaattona.

Tutustu laajaan valikoimaamme ilmaisia virkattujen pöytäsuojien reseptejä täältä.

Toinen herkullinen ja pehmeä pakkaus, joka ei koskaan mene pois muodista, ovat sukat. Sukkia ei pidä koskaan pettää, eivätkä tällaiset virkkaukset ole poikkeus. Sukat voidaan virkata lukemattomilla eri tavoilla ja eri kokoisina. Pyrimme jatkuvasti päivittämään ilmaisia reseptivalikoimaamme, jotta voit olla varma, että valikoimastamme löytyy myös sinulle mieluisa sukkakuvio.

Katso valikoimamme ilmaisia virkattujen sukkien reseptejä täältä.

Lue lisää virkatuista sukista täältä.

Nopea joululahja

Pitäisikö lahjan kanssa mennä nopeasti? Jos sinun kaltainen joululahjan onnekas saaja pitää virkkauksesta tai neulomisesta, niin tarjoamme myös lahjakortteja. Sitten ihminen voi itse valita, mitä hän kaipaa luoviin harrastuksiinsa. Lahjakortti lähetetään digitaalisesti, joten se on myös täydellinen ratkaisu, jos olet viime hetkellä ulkona jouluaattona. Lahjakortti on helppo lähettää eteenpäin digitaalisesti tai tulostaa niin, että lahja on kokonaan valmis kuusen alle.

Osta lahjakortti LindeHobbyiin tästä

Sinulla on varmasti hauskaa virkatun joululahjan kanssa :-)