Virkattu lahja tyttöystävälle

Onko tyttöystävälläsikin pian syntymäpäivä? Aloita sitten virkkuukoukun heiluttaminen, jotta saat lahjan valmiiksi suurta päivää varten. Tänne olemme keränneet lahjoja useissa hintaluokissa ja eri aikahorisonteilla. Olitpa sitten ulkona aikaisin tai kaipaat lahjaa edellisenä päivänä, täältä löydät joukon virkattuja lahjoja ystävällesi.

Katso laaja valikoima virkkauskuvioita täältä

Jos sen pitää mennä hieman nopeasti eikä olla liian monimutkainen projekti, niin virkattu scrunchie on todella hyvä lahja. Scrunchie on virkattu hiuskuminauha, jossa virkattua lankaa pitsissä käytetään täysin normaalin hiuskuminauhan ympärillä. Crunchy on mahtava tapa käyttää lankajäänteitään, sillä virkattua hiuskuminauhaa voidaan tehdä kaikentyyppisistä ja -paksuisista langoista.

Lue lisää virkatuista ryppyistä täältä

Jos haluat aloittaa tyttöystävällesi suuremmalla vaatteella, niin topit ja huivit ovat hyvä valinta riippuen siitä, mihin tyttöystäväsi on. Meillä on laaja valikoima reseptejä virkattuihin toppeihin. Olipa kyseessä lyhyitä toppeja, jotka antavat vatsalleen aurinkoa, tai niitä, jotka antavat hyvän leveyden ja liikkumavaraa, niin meillä on ehdottomasti resepti, joka sopii hänelle.

Lue lisää virkatuista toppeista täältä tai pääse suoraan malliin klikkaamalla kuvaa.

Virkatut huivit ovat suosikkivaatetus vuodenajasta ja asusta riippumatta, minkä vuoksi se on todella hyvä lahja tyttöystävällesi. Ne voidaan virkata lähelle kylmiä vuodenaikoja tai kevyillä löysillä ompeleilla lämpiminä päivinä. Virkattu huivi on myös projekti, johon voivat lähteä niin aloittelijat kuin kokeneet virkkaajatkin, sillä kuviovalikoima mahdollistaa niin hyvin yksinkertaiset kuviot kuin paljon haastavammatkin kuviot. Siksi huivi on myös aivan loistava virkkaustekniikoiden harjoitteluun tai langan laadun testaamiseen. Joten se on sekä hyvä lahja että todella hyvä tapa harjoitella virkkaustekniikoita.

Haluatko tietää enemmän virkatuista huiveista? Napsauta sitten tästä

Haluatko sen sijaan tehdä tyttöystävällesi epäperinteisemmän lahjan? Sitten on täydellinen löytää virkkaustekniikkasi ja luoda kotivirkkauskirjanmerkki. Kirjanmerkkejä on kaikenmuotoisia ja -kokoisia, ja ne ovat suloinen ja hauska lahja. Merkitse kaikki kirjanmerkkeihin uudella kirjalla, ja sitten sinulla on sekä kotitekoinen että ostettu lahja tyttöystävällesi. Kirjanmerkit vaativat melkoisen määrän lankaa ja ovat erittäin nopeita.

Katso täältä laaja valikoima ilmaisia virkattujen kirjanmerkkien reseptejä.

Toinen hieno lahja tyttöystävällesi on rannerengas. Molemmat voidaan virkata, mutta myös tehdä paljon yksinkertaisempia laittamalla kauniita helmiä nauhaan. Tee niistä sellaisen värin, josta tyttöystäväsi pitää. Onneksi meillä on laaja valikoima harrastustuotteita, joten voit aloittaa kauniiden korujen valmistamisen rakastamillesi.

Tutustu laajaan korujen valmistukseen tarkoitettujen tuotteiden valikoimaan täältä

Pitäisikö lahjan mennä vähän nopeasti, koska olet myöhässä? Jos ystäväsi pitää sinusta, pitää virkkaamisesta tai neulomisesta, tarjoamme myös lahjakortteja. Sitten ystäväsi voi valita itse, mitä hän kaipaa luovissa harrastuksissaan. Lahjakortti lähetetään digitaalisesti, joten se on myös täydellinen ratkaisu, jos olet viime hetkellä ulkona syntymäpäivänä. Lahjakortti on helppo lähettää eteenpäin digitaalisesti.

Osta lahjakortti LindeHobbyiin täältä

Toivomme, että olet löytänyt tarpeeksi inspiraatiota lahjaksi tyttöystävällesi, jotta voit aloittaa.

Nauttia :-)