Virkattu isänpäivälahja

Virkkaa oma alkuperäinen lahja isällesi, joka ilahduttaa sinua monien vuosien ajan. Lahjan virkkaamisen isällesi ei tarvitse olla aikaa vievää tai vaikeaa. Tänne olemme koonneet joukon ehdotuksia, joiden avulla voit aloittaa lahjaksi isällesi.

Katso laaja valikoima virkkauskuvioita täältä

Ilmainen virkkauskuvio lapasiin Mayflower Skyissa

Isänpäivä osuu joka vuosi perustuslain päivään, joka on 5. kesäkuuta. Vaikka perinne on peräisin Yhdysvalloista, lähes 100-vuotias perinne on juurtunut myös Tanskaan. On hyvä päivä juhlia vaaraa kotona ja tehdä hänelle vähän ylimääräistä.

Onko isäsi kiinnostunut autoista? Sitten ei voi muuta kuin aloittaa tämän pienen ääliön kanssa. Se voidaan tehdä juuri siinä värissä, josta isäsi pitää, tai ehkä jopa hänen suosikkiautonsa värisenä. Mahdollisuuksia on monia pienellä autolla, jota voidaan käyttää toimiston tai kodin koristeena. Auto on valmistettu Drops Parisissa, joka on yksi suosituimmista puuvillalangoistamme, sillä sen voi pestä jopa 60 asteessa. Jos onnettomuus on poissa, niin auto on helppo saada puhtaaksi ja käyttövalmiiksi.

Löydä ilmainen resepti virkattuun autoon täältä

Lue lisää puuvillalangasta täältä

Toinen hyvä ja erittäin hyödyllinen lahja isällesi on virkattu hattu. Se on loistava lahja, sillä sitä voidaan käyttää vuosia. Neulo hattu konepestävästä langasta niin, että sitä on helppo käsitellä - silloin se kestää myös vuosia. Drops Baby Merino on suosituin konepestävä lanka, ja tähän on varmasti selkeä syy: lanka on erittäin pehmeää ja naarmuuntumatonta. Siksi se ei myöskään ärsytä ihoa tai päänahkaa, kun sitä käytetään vaatteissa.

Napsauta yhtä alla olevista kuvista päästäksesi reseptiin.

Nyt kun ollaan käytännöllisissä lahjoissa, myös virkattu verkko on selkeä suosikki. Virkatut verkot sopivat niin ostoksille kuin kassiksi jokapäiväiseen käyttöön. Verkot voivat olla erittäin helppoja virkata, ja ne voidaan tehdä puuvillan jäänteistäsi. Verkoissa käytetään puuvillaa, koska se on erittäin kestävää ja konepestävää. Laajasta puuvillavalikoimastamme löydät verkosta varmasti haluamasi värin tai värit.

Katso laaja valikoima puuvillalankoja täältä.

Tutustu virkkausverkkojen ilmaisiin kuvioihin.

Jos taas luulet isäsi kaipaavan sisustukseensa päivitystä, niin tyyny on aivan loistava lahja. Täällä voit virkata kannen niin, että lahja on persoonallinen. Tyynyn päällisen virkkaamisen ei tarvitse olla kallista, sillä sen voi tehdä konepestävässä sukkalangassa. Päällinen on hyvä virkata vain pestävästä langasta, sillä se on silloin helppo huoltaa.

Lue lisää virkatuista tyynyistä täältä

Pidätkö enemmän neulelahjoista? Silloin se ei ole ongelma ollenkaan. LindeHobbyissä meillä on laaja valikoima miesten neuleita, joten löydät juuri oikean mallin isänpäivään.

Täältä löydät laajan valikoiman miesten neulekuvioita.

Toivottavasti olet nyt valmis aloittamaan isänpäivälahjasi :)