Virkkauslahja lapselle

Onko sinulla myös perheessä tai ystäväpiirissä lapsi, jolla on pian syntymäpäivä? Voi olla vaikea löytää kaupasta lahjaa lapselle, jolla on kaikkea. Siksi olemme koonneet joukon ehdotuksia siitä, mitä voit tehdä itse virkkuukoukulla ja langalla eri-ikäisille lapsille. Onneksi meillä on valtava valikoima ilmaisia virkkauskuvioita, joten pääset alkuun lahjan kanssa nopeasti ja helposti.

Katso laaja valikoima ilmaisia reseptejä täältä

Kun nuorempi lapsi tarvitsee itsetehdyn syntymäpäivälahjan, valinta osuu usein virkattuun nallekarhuun. Se putoaa taatusti hyvään maahan ja isommillekin lapsille se on varma voittaja. Täältä LindeHobbyistä löydät reseptin juuri sellaisille nallekarhuille, joista lasta kiinnostaa. Jos lapsi on hulluna prinsessoihin tai suuriin, vaarallisiin krokotiileihin, niin onneksi meillä on myös resepti siihen.

Löydä laaja valikoima virkattuja nallekarhuja täältä tai pääse suoraan reseptiin klikkaamalla yhtä alla olevista kuvista

Jos olet uusi nallekarhujen virkkaamisessa, olemme koonneet joukon hyviä vinkkejä ja temppuja alkuun pääsemiseen. Vaikka nallekarhut voivat näyttää monimutkaisilta ja reseptit ovat usein pitkiä, niiden aloittaminen ei itse asiassa ole niin vaikeaa. Reseptit ovat usein hyvin yksityiskohtaisia ja auttavat sinua matkan varrella, jotta saat parhaan tuloksen.

Täältä löydät oppaan nallekarhujen virkkauksen aloittamiseen.

Toinen loistava lahja nuoremmille 3-8-vuotiaille lapsille on virkattu vartaloruoka. Ruoka voidaan valmistaa erittäin realistisesti ja sopii täydellisesti kodin leikkikeittiöön. Se on myös erinomainen tapa käyttää ylijäämät, koska se vaatii hyvin pieniä määriä monia eri värejä. Suosittelemme vartaloruoan virkkaamista puuvillalangasta, sillä se voidaan pestä koneessa, jos ruoka on suussa tai lattialla. Onneksi meillä on valtava valikoima puuvillalankoja, joten löydät varmasti juuri oikean sävyn mansikkajäätelöön tai pizzapohjaan.

Löydä ilmaisia reseptejä virkattuun vartaloruokaan täältä.

Tutustu laajaan puuvillalankojen valikoimaan täällä.

Virkattu kirjanmerkki on ilmeinen lahja lukemista rakastavalle lapselle. Kirjanmerkki voi kuitenkin myös auttaa vahvistamaan lukijan lukuhalua, sillä on hauskaa, että sinulla on siisti kirjanmerkki, joka saattaa jopa sopia kirjan tarinaan. Onneksi meillä on laaja valikoima sekä tyylikkäitä että hauskoja kirjanmerkkejä, jotka sopivat täydellisesti hienojen sivujen väliin. Kirjanmerkit on helppo ja nopea aloittaa, joten lahja voi olla valmis muutamassa päivässä.

Katso valikoimamme virkattuja kirjanmerkkejä täältä.

Jos haluat aloittaa suuremman projektin lahjaksi, niin matto on todella hyvä idea. Matto voi seurata lasta vielä vuosia, jos se on valmistettu kestävästä langasta. Joten se on isompi lahja, mutta se maksaa useita vuosia eteenpäin. Matto voidaan virkata vauvan lempiväreillä tai tehdä siitä hauskaa vauvan syöväksi hain suuksi. Virkattujen mattojen mahdollisuudet ovat loputtomat, mutta yllä olemme koonneet useita erilaisia, ilmaisia virkattujen mattojen reseptejä.

Täältä näet kaikki virkattujen mattojen reseptimme.

Haluatko sen sijaan aloittaa lahjan neulomisen? Sitten meillä on myös laaja valikoima neulekuvioita lapsille. Sitten olet täysin varma, että on olemassa resepti, joka sopii makuusi. Resepteistä löytyy lastenvaatteita , hauskoja sisustuksia ja neulottuja nallekarhuja .

Katso laaja valikoima neulekuvioita täältä

Todella hauskaa itsetehdyn lahjan kanssa :-)