Virkattu äitienpäivälahja

Kaipaatko myös lahjaa äidillesi, mutta oikean löytäminen on vaikeaa? Voi olla vaikea keksiä, mitä tehdä äitienpäiväksi - varsinkin kun haluat henkilökohtaisen lahjan. Täällä itse virkattu lahja on aivan täydellinen, sillä sen ei tarvitse olla iso ja kallis projekti päästäkseen todella mukavaan ja persoonalliseen lahjaan äidille.

Katso laaja valikoima virkkauskuvioita täältä

Äitienpäivä on joka vuosi toukokuun 2. sunnuntaina. Siksi äitienpäivän päivämäärä vaihtelee vuodesta toiseen. Yleensä se on kuitenkin 8.–15. toukokuuta. Äitienpäivä alkoi itse asiassa USA:ssa äidin tärkeän roolin juhlana perheessä, mutta nykyään sitä vietetään laajalti myös Tanskassa. Kunnioitamme perheen yksittäistä äitiä, ja siksi on mukavaa saada itsetehty lahja juhlavuoden kunniaksi.

Ihana äitienpäivälahja on hyvinvointipaketti. Se voidaan muokata äitisi tarpeiden mukaan. Se voi koostua virkatuista kankaista, kiekoista, saippuapussista ja sen mukana voi olla herkullinen saippua tai seerumi. Pienet virkatut osat eivät vie kauan luodaan ja sopivat täydellisesti äitienpäivään. Olemme koonneet alle suuren määrän reseptejä, joita voit napsauttaa. Ne ovat kaikki ilmaisia ja helppokäyttöisiä, joten voit valmistaa lahjan äidillesi.

Jos sinulla on jo kaikki äidin käytössä olevat levyt virkattu, niin onneksi meillä on myös useita muita mahtavia lahjaideoita. Ruukunpidikesarja putoaa aina hyvään maahan, koska sen voi tehdä juuri sellaiseksi kuin äitisi haluaa. Ruukunpidikkeet on yleensä virkattu puuvillasta, sillä lämpö on parasta pitää poissa herkistä sormista. Lisäksi patanpitimet voidaan säätää sopimaan äitisi keittiöön sekä väreissä että kuvioissa.

Katso laaja valikoimamme virkattuja patantelineitä täältä tai klikkaa suoraan jotakin alla olevista resepteistä.

Toinen ilmeinen sisustustuote on itse virkattu pöytäsuoja. Täällä, toisin kuin ruukkulapussa, sinun tarvitsee vain virkata yksi, jotta saat valmiin lahjan. Pöydänsuojuksen voi tehdä paksuksi huovuttamalla lanka tai virkkaamalla paksu puuvillasta. Räätälöi pöytäsuoja kodin tyyliin ja väreihin sopivaksi, niin olet täysin varma, että työsi putoaa hyvään multaan äitisi kanssa äitienpäivänä.

Löydät ilmaiset virkattujen pöytäsuojien reseptimme täältä

Se on myös mahdollisuus ilahduttaa äitiä virkkuukoukkusetillä, jos hän myös itse tykkää heiluttaa neulaa. Ehkä hänellä on jo suosikki virkkuukoukkutyyppi, joka löytyy laajasta virkkuukoukkuvalikoimastamme. Voi myös olla, että hän ansaitsee todellisen luksusvirkkuukoukun, kuten Clover Amour. Neula on tehty niin, että se istuu ergonomisesti hyvin käteen, joten se ei rasita liikaa sormia ja käden lihaksia virkkauksessa.

Lue lisää virkkuukoukuistamme täältä

Pitäisikö lahjan kanssa mennä nopeasti? Jos äitisi pitää virkkaamisesta tai neulomisesta, niin tarjoamme myös lahjakortteja. Sitten äitisi voi valita itse, mitä hän kaipaa luovissa harrastuksissaan. Lahjakortti lähetetään digitaalisesti, joten se on täydellinen ratkaisu myös, jos et ole kotona äitienpäivänä. Lahjakortti on helppo välittää eteenpäin digitaalisesti, jotta äitisi voi saada lahjan myös äitienpäivänä.

Osta lahjakortti LindeHobbyiin täältä

Pidätkö enemmän äitienpäivälahjan neulomisesta? Onneksi olemme keränneet myös paljon hyviä neulekuvioita, joten ne sopivat erinomaisesti äitienpäivään. Jos tarvitset vielä lisää inspiraatiota, sukella artikkeliin täällä.

Tutustu laajaan neulemallivalikoimaamme täällä

Todella hauska virkata äitienpäivälahja :-)