Virkkauslahja ystävälle

Puuttuuko sinulta myös inspiraatio siihen, mitä voit virkata lahjoista ystävällesi. Olipa kyseessä syntymäpäivä tai lähestyvä joulu, olemme koonneet tähän artikkeliin ehdotuksia siitä, mitä voit virkata lahjoista ystävällesi. Lahjat ovat mahdollisuuksien mukaan eri hintaluokissa ja eri aikahorisonteilla.

Katso laaja valikoima virkkauskuvioita täältä

Onko ystäväsi kiinnostunut autoista? Sitten ei voi muuta kuin aloittaa tämän pienen ääliön kanssa. Se voidaan tehdä juuri siinä värissä, josta ystäväsi pitää, tai ehkä jopa hänen suosikkiautonsa värisenä. Mahdollisuuksia on monia pienellä autolla, jota voidaan käyttää toimiston tai kodin koristeena. Auto on valmistettu Drops Parisissa , joka on yksi suosituimmista puuvillalangoistamme , sillä sen voi pestä jopa 60 asteessa. Jos onnettomuus on poissa, niin auto on helppo saada puhtaaksi ja käyttövalmiiksi.

Löydä ilmainen resepti virkattuun autoon täältä

Lue lisää puuvillalangasta täältä

Toinen hyvä ja erittäin hyödyllinen lahja ystävällesi on virkattu hattu. Se on loistava lahja, sillä sitä voidaan käyttää vuosia. Virkkaa hattu konepestävästä langasta niin, että sitä on helppo käsitellä - niin se kestää vuosia. Drops Baby Merino on suosituin konepestävä lanka, ja tähän on varmasti selkeä syy: lanka on erittäin pehmeää ja naarmuuntumatonta. Siksi se ei myöskään ärsytä ihoa tai päänahkaa, kun sitä käytetään vaatteissa.

Napsauta yhtä alla olevista kuvista päästäksesi reseptiin.

Nyt kun ollaan käytännöllisten lahjojen äärellä, virkattu kori on myös tosi kiva ja hyödyllinen lahja. Koreja voidaan valmistaa monella eri tavalla ja ne ovat erittäin käytännöllisiä säilytykseen. Virkkauskorit virkataan yhtä usein joko nauhalangasta, kangaslangasta tai useasta puuvillalangasta. Tämä tehdään saadaksesi paksun pois korista, joka voi seisoa yksinään. Nauhalanka on joustava puuvillalanka, joka koostuu usein kierrätetystä puuvillasta ja synteettisestä kuidusta, kuten polyamidista, joka antaa sille lujuutta ja joustavuutta.

Katso nauhalankavalikoimamme tästä tai napsauta jotakin alla olevista kuvista päästäksesi malliin.

Jos toisaalta luulet ystäväsi kaipaavan sisustukseensa päivitystä, niin tyyny on aivan loistava lahja. Täällä voit virkata kannen niin, että lahja on persoonallinen. Tyynyn päällisen virkkaamisen ei tarvitse olla kallista, sillä sen voi tehdä konepestävässä sukkalangassa. Päällinen on hyvä virkata vain pestävästä langasta, sillä se on silloin helppo huoltaa.

Lue lisää virkatuista tyynyistä täältä

Toivomme, että olet nyt valmis virkkaamaan mukavan ja henkilökohtaisen lahjan ystävällesi.

Nauttia :-)