Laululaukku virkattuilla eläimillä ja hahmoilla

Laululaukku on pieni matkalaukku, jossa on paljon pieniä, virkattuja eläimiä ja hahmoja, joista jokainen edustaa lastenlaulua. Matkalaukku voidaan täyttää vain lapsen lempilauluun sopivilla eläimillä ja se voidaan kuljettaa minne tahansa. Kiva laululaukku on hyvä ja virkistävä lahja omalle lapsellesi tai ystäväpiirillesi.

Tutustu laajaan virkattujen nallekarhujen valikoimaan täällä

Kun aiot aloittaa virkkauksen laululaukkua varten, suosittelemme aina puuvillalangasta virkkaamista. Puuvilla voidaan pestä koneessa jopa 60 asteessa, joten hyvin käytetyistä eläimistä saadaan pois lian lisäksi myös bakteerit. Puuvillaa on myös saatavilla useissa eri väreissä, ja se on myös markkinoiden halvimpia lankalaatuja.

Katso laaja valikoima puuvillalankoja täältä.

Monia virkattujen nallekarhujen ympärille keräämiämme vihjeitä ja temppuja voidaan käyttää myös pieneläinten ja laululaukun figuureiden virkkaamisessa. Useita samoja tekniikoita käytetään. Jotta laululaukusta saisi kaiken irti, on kuitenkin tärkeää, että eläimet tehdään suhteellisen pieniksi. Mitä pienempiä eläimiä ja hahmoja, sitä enemmän matkalaukussa voi olla ja sitä enemmän lauluja voidaan laulaa yhdessä.

Katso kaikki vinkit ja temput virkattuihin eläimiin täältä

Jos olet epävarma siitä, mitkä eläimet ja hahmot sopivat mihinkin kappaleeseen, olemme koonneet alle muutamia:

Laulu Resepti Kuva
Karhu Bjørn on karhu Teddy Bamser
Peter Kanin Sansekanin
Elefantin kehtolaulu Ellie Elefantti
Kolme pientä sotilastaVirkkausarmeija
Olipa kerran apina Aben Alfred
Apple miestutti Frutti
Søren Banjomus Julemusen Magnus
Joulupukki istuu ullakolla joulupuuronsa kanssa Joulupukki sinä