Maalaa kiveen Leppäkerttu

On monia tapoja maalata leppäkerttu, ja minkä värit leppäkerttusi pitäisi olla, voit valita itse. Kun maalaat, sinun ei tarvitse toistaa oikeita värejä, jos muoto on kuin leppäkerttu. Tässä on esimerkki, jota voit vapaasti käyttää

Lue lisää kivimaalauksesta täältä


Tässä käytetty:

 • Lyijykynä
 • Pyyhekumi
 • Poscatusser (musta esim. koko 0,7 mm - vaaleansininen, pinkki ja keltainen koko 1,8-2,5 mm)
 • Akryylimaali (musta ja punainen)
 • Harjata
 • Stenlak

Linkki materiaaliin löytyy sivun alalaidasta

Näin teet sen

 1. Löydä hyviä kiviä rannalta - eri kokoisia ja muotoisia
 2. Pese kivet perusteellisesti haaleassa vedessä, johon on lisätty pesuainetta, jotta lika ja hiekka poistuvat ja anna kuivua (joskus käytän fööniä, sitten menee vähän nopeammin).
 3. Piirrä mehiläinen lyijykynällä - se helpottaa aiheen korjaamista ennen mustemaalauksen aloittamista. Kynäviivat voidaan pyyhkiä pois tavallisella pyyhekumilla.
 4. Kun olet tyytyväinen aiheeseen, ota musta muste ja piirrä merkittyjen kynäviivojen päälle. Poista sitten kynäviivat.
  Sitten aloitat maalaamisen musteella (koska poscan tussit ovat läpinäkymättömiä, voit (maalin kuivuttua) aina maalata päälle uudella värillä). Maalaa ensin pää mustaksi ja sitten runko punaiseksi (voit käyttää 1,8-2,5 mm poscatussia tai akryylimaalia.
 5. Sitten tein vartaloon mustia pisteitä poscatusch-koolla 1,8-2,5 mm. Maalasin silmät valkoisiksi ja sitten punaisen nenän ja suun ohuella poscatuschilla, jonka koko on 0,7 mm (ennen kuin maalaat suun punaiseksi, maalaa se ensin valkoiseksi, koska pohjaväri on musta ja siksi punainen väri ei erotu niin jyrkästi).
 6. Kun aihe on valmis, voit viimeistellä kivilakkakerroksella. Lakka saa kiven kiiltämään, ja lisäksi kivi voi koristella myös ulkoa sängyssä tai puutarhapöydällä. Mitä enemmän lakkakerroksia levität, sitä kiiltävämmäksi kivi tulee.

VINKKEJÄ:

Jos sinulla ei ole akryylimaaleja, voit työntää maalia pois poscatusista painamalla kärkeä sisään useita kertoja. Varmista, että pinta, jolle maalaat, ei ole imukykyinen. Kastat sitten huopakynän maaliin tai käytät sivellintä. Se on todella hyvä, kun se on suurempi alue, joka pitää värjätä.

Tutustu tuotteisiin kivimaalaukseen täältä

Nauttia !

Materiaalit

Lyijykynä
Pyyhekumi
Poscatusch
Akryylimaali
Harjata
Kivilakka (linkki tulossa myöhemmin)