Maalaa kiville Pöllöt

On monia tapoja maalata pöllö - vain mielikuvitus asettaa rajan.
Päätät itse, mitkä värit pöllöllä tulisi olla - ne voivat olla naturalistisia värejä tai värejä, joista pidät. Yllä näkyvät kaksi pöllöä on maalattu saman kiven vastakkaisille puolille.

Tutustu muuntyyppisiin kiven motiiveihin täällä

Alla olevassa esimerkissä tätä pöllöä käytetään

Tässä käytetty:

 • Lyijykynä
 • Pyyhekumi
 • Poscatusser (musta, valkoinen, vaaleansininen ja oranssi esim. koko 0,7 mm)
 • Akryylimaali vaaleansininen ja tummansininen (jos sinulla on tummansininen, voit sekoittaa valkoista siniseen vaaleammaksi)
 • Harjata
 • Stenlak

Linkki materiaaliin löytyy sivun alalaidasta

Näin teet sen

 1. Löydä hyviä kiviä rannalta - eri kokoisia ja muotoisia
 2. Pese kivet huolellisesti haaleassa vedessä pesuaineella niin, että lika ja hiekka poistuvat ja anna kuivua (joskus käytän fööniä, sitten menee vähän nopeammin).
 3. Piirrä pöllö lyijykynällä - se helpottaa aiheen korjaamista ennen mustemaalauksen aloittamista. Kynäviivat voidaan pyyhkiä pois tavallisella pyyhekumilla.
 4. Kun olet tyytyväinen aiheeseen, ota musta tussi ja piirrä merkittyjen kynäviivojen päälle, minkä jälkeen pyyhit pois näkyvät kynäviivat.
 5. Sitten alat maalata musteella.
  Aloitan maalaamalla siivet ja pään vaaleansiniseksi. Sitten maalaan rungon tummansiniseksi.
  Sitten maalaan molemmat silmät valkoisiksi, jotta lopuksi, kun valkoinen maali kuivuu, maalaan päälle mustat pyöreät pinnat.
  Lopuksi teen jokaiseen silmään valkoisen pisteen valoheijastuksen korostamiseksi.
 6. Kun aihe on valmis, voit viimeistellä kivilakkakerroksella. Lakka saa kiven kiiltämään, ja lisäksi kivi voi koristella myös ulkoa sängyssä tai puutarhapöydällä. Mitä enemmän lakkakerroksia levität, sitä kiiltävämmäksi kivi tulee.
  Jos sinulla on jo laivalakka, sitä voi myös käyttää, mutta kestää vuorokauden ennen kuin se kuivuu - lisäksi se kellastuu ajan myötä.

VINKKEJÄ:

Jos sinulla ei ole akryylimaalia, voit työntää maalia pois poscatusista painamalla kärkeä sisään useita kertoja. Varmista, että pinta, jolle maalaat, ei ole imukykyinen. Kastat sitten huopakynän maaliin tai käytät sivellintä. Se on todella hyvä, kun se on suurempi alue, joka pitää värjätä.

Katso tästä laaja valikoima tusseja, joilla voit maalata kivelle

Nauttia !


Materiaalit

Lyijykynä
Pyyhekumi
Akryylimaali
Harjata
Kivilakka (linkki tulossa myöhemmin)