Virkattu kuviollinen vauvan huopa


Tiedätkö pienen uuden, joka on matkalla? Sitten vauvankääre on täydellinen lahja pienelle, sillä mattoa voidaan käyttää useita vuosia. Se on myös nopea projekti, sillä maton tai kääreen ei tarvitse olla yhtä suuri kuin tavallisen aikuisen maton.

Aloita virkatun vauvankääreen kanssa jollakin ilmaisista resepteistämme.


Virkattu vauvanpeitto voidaan tehdä juuri sellaiseksi kuin haluat. Se voi olla sekä hallittavissa oleva projekti, jossa voit virkata tankoompeleita takaommelliitoksessa ja rentoutua television edessä. Se voi kuitenkin helposti olla myös matto, joka haastaa sinut uusilla tekniikoilla. Lisäksi voit valita kuvion, jonka avulla voit leikkiä väreillä.

Kun aiot virkata vauvan peiton tai kääreen, on tärkeää valita lanka, joka ei ärsytä vauvan hienoa ihoa. Suosituin Baby Merino -langamme on Drops Baby Merino, joka on kehrätty erittäin hienoista merinokuiduista. Lanka on erittäin pehmeää eikä sisällä lyhyitä kuituja, jotka voivat tunkeutua vauvan ihoa vasten. Lisäbonuksena on, että lanka voidaan pestä koneessa, joten se on helppo pitää puhtaana ja herkullisena onnettomuuden sattuessa.

Tutustu laajaan lankavalikoimaamme tästä.

Jos rakastat vauvanpeittojen virkkaamista ja kaipaat vielä enemmän haasteita, niin ehkä on aika heittäytyä neulotun vauvanpeiton päälle. Täällä voit tutkia reikäkuvioita, lehtikuvioita, käänteitä, ainaoikeaa, noppaa tai jopa aaltoja.

Lue lisää neulotuista vauvanpeitoistamme täältä
Täältä löydät ilmaiset vauvanpeittoreseptimme

Vauvan huovan valmistuttuasi voit myös heittäytyä muihin vauvan projekteihin. Täällä voimme suositella tutin nyörejä, vauvanvaatteita, nallekarhuja tai vaunujen ketjuja.

Tämä voi sisältää myös tämän setin, jossa voit virkata yhteensopivia suukkoja, housuja, takkeja ja sukkia söpöä matoa varten. Koko setti on virkattu Dale Garnin Baby Wool -langasta, joka on todella mukavaa lankaa vauvan vaatteisiin. Lanka ei ole vain kestävää, vaan se voidaan myös pestä koneessa.

Todella hauskaa projektisi kanssa :-)