Virkattu vartaloruoka

Oletko koskaan nähnyt hauskoja ruisleipäruokia, upean näköisiä omenoita ja suosittuja hampurilaisia, jotka ovat erittäin suosittuja lasten leikkikeittiöissä? Vaikka reseptit vaativat useita pieniä osia, ei itse asiassa ole niin vaikeaa tehdä pieniä, herkullisia ruokia virkkuukoukulla. Tänne olemme koonneet useita erilaisia reseptejä sekä vinkkejä ja niksejä siitä, miten leikkikeittiöön saadaan paras ruoka.

Katso laaja valikoima virkattuja vartaloruokia täältä

Mikä lanka?

Pääsääntöisesti suosittelemme puuvillalangan käyttöä virkattuun vartaloruokaan. Ruoalla on tapansa löytää tiensä suuhun, ja tässä puuvillalanka on aivan ihanteellinen. Lanka on luonnonlankaa ilman muovisisältöä. Lanka voidaan pestä myös jopa 60 asteessa koneessa, jolloin lian lisäksi myös bakteerit voidaan pestä pois.

Lue lisää puuvillalangasta täältä

Toinen hyvä syy valita puuvillalanka virkattuun vartaloruokaan on se, että lankaa on uskomattoman monissa väreissä. Monet valmistajat valmistavat puuvillalankaa, ja niillä kaikilla on oma värimaailmansa. Siksi löydät varmasti myös täydellisen sävyn omena- tai pizzapohjalle meiltä.

Puuvillalanka - Katso laaja valikoima täältä

Katso Lanka ja värit , joiden puuvillalankojen valikoimassa on 100 eri väriä. Täällä on todellinen mahdollisuus leikkiä vivahteilla, jotta oikea tulos saavutetaan. Lanka on myös erittäin suosittu, sillä se on erittäin laadukasta puuvillaa ja siksi erittäin herkullista työstää. Puuvilla on myös yksi markkinoiden halvimmista lankaominaisuuksista.

Tutustu laajaan puuvillalankojen valikoimaan Yarn and Colorsilta täältä

Mikä virkkuukoukku?

Kuten monien muidenkin reseptien kohdalla, virkkuukoukun koko riippuu siitä, millä kuviolla aiot aloittaa. Virkatulle vartaloruoalle on pääsääntöisesti käytettävä kokoa 2-2,5 8/4 puuvillalangalle ja 3,5-4,0 mm 8/8 puuvillalangalle. Tämä on kuitenkin aina arvio, joten on tärkeää tarkastella tarkemmin, mitä koukkua kuviossa käytetään.

Tutustu virkkuukoukkuihimme viisaammin täällä

Suolainen keittiö

Se on harvoin mitään herkullisempaa kuin hyvä siivupizza, eikä siitä kannata luopua pienessä keittiössä. Täällä voit luoda juuri sellaisen täytteen, joka sopii parhaiten virkattuun pizzaan, jotta saat juuri sellaisen pizzan kuin haluat.

Meiltä löytyy pizzan lisäksi myös muita herkkuja, kuten hot dogeja, sushia, hampurilaisia ja paljon muuta. Mahdollisuuksia on monia. Voit myös ottaa vähän yhdestä reseptistä ja lisätä toiseen haluamallasi tavalla. Tee virkatusta vartaloruoasta helppoa.

Makea keittiö

Jos haluat päästä alkuun makeassa keittiössä, niin onneksi meillä on myös runsaasti reseptejä makeisiin herkkuihin. Voimme tarjota myös kaikkea jäätelökauppaan useilla virkatuilla jäätelöillä. Täällä on mahdollista tehdä juuri sellainen maku tekemällä pieniä muutoksia jääpallojen väreihin.

Leiki ompelemalla ja kirjoamalla virkattuun vartaloruokaan pieniä yksityiskohtia, kuten ripoteltua sokeria, murusia ja suklaata, jotta ruoka näyttää entistä todenmukaisemmalta.

Vihannekset ja hedelmät

Vaikka se on herkullista sekä makeiden kakkujen että isojen hampurilaisten kanssa, ei saa unohtaa vihanneksia ja hedelmiä. Tänne olemme koonneet suuren määrän reseptejä vihreään koriin, jotta löydät juuri sinulle sopivan reseptin. Valitse banaani, porkkana, kiivi, sieni, omena, appelsiini, mansikka ja päärynä. Joten on runsaasti mahdollisuuksia myös aloittaa vihreä kori, jossa on kaikkea puutarhan parasta.

Reseptit löydät täältä

Toivomme, että nautit mahdollisuudesta aloittaa virkkaus.

Nauttia :-)