Virkatut kuviot

Tältä sivulta löydät valtavan valikoimamme virkkauskuvioita. Aloitatpa sitten lasten tai aikuisten vaatteiden, sisätilojen, lelujen, korien tai laukkujen virkkaamisen, löydät varmasti makuusi ja tarpeisiisi sopivan reseptin. Olemme jakaneet virkkausmallit kategorioihin, jotta saat helposti ja nopeasti yleiskuvan ja valitset oikean kaavan.

Kaikki reseptit ovat digitaalisia, joten ne eivät vaadi tilaamista tai toimitusta.

Reseptit ladataan suoraan verkkokaupasta. Napsauta vain tuotetta ja napsauta isoa sinistä linkkiä ladataksesi sen ilmaiseksi. Näin voit aloittaa seuraavan projektisi hetkessä.

Lisäämme jatkuvasti uusia, jännittäviä reseptejä, joten löydät varmasti täältä oikean

Todella hyvää virkkaushauskaa :-)

Katso kaikki ilmaiset neulemallimme täältä.

EUR65.60
EUR77.00
Säästät: EUR11.40
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
Price from
EUR34.89
EUR37.87
Säästät: EUR2.98
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua

Liity muotiin ja heiluta virkkuukoukkua

On taas tullut muotia, että hän pystyy luomaan asioita käsin. Täällä sinulla on mahdollisuus luoda omia, henkilökohtaisia esineitäsi ja vaatteitasi useilla keinoilla. Tee oma jälkesi kodin sisustukseen tai omaan pukeutumistyyliisi virkatuilla luomuksilla.

Lue lisää virkkaamisesta täältä.

On tärkeää muistaa, että oman tuloksen ei aina tarvitse näyttää samalta kuin virkkauskuvion kuva. Juuri ainutlaatuiset ja persoonalliset ilmeet antavat kotivirkatuille luomuksille viehätyksensä. Lopputulos on hyvä sillä hetkellä, kun olet siihen tyytyväinen.

En osaa virkata, mitä teen?

Joillekin voi tuntua todella vaikealta aloittaa virkkuukoukun heiluttelu. Yksinkertaisten virkkaustekniikoiden tekeminen ei kuitenkaan ole mahdotonta eikä kovin vaikeaa, kunhan lähde ja halu ovat huippuluokkaa. Itse asiassa tarvitset vain muutaman virkkaustekniikan, jotta pääset alkuun todella monien erilaisten virkkauskuvioiden kanssa.

Lue koko virkkausoppaamme täältä.

YouTube on myös todella hyvä alusta löytää hyviä ja aloittelijaystävällisiä ohjeita. Jos kohtaat uuden konseptin tai tekniikan reseptin, voit muutamalla napsautuksella löytää videon, joka voi näyttää sinulle hyvää matkaa.

Minkä kokoinen virkkuukoukun pitäisi olla?

Virkkuukoukun koko riippuu käyttämäsi langan paksuudesta ja virkkattavan projektin esteettisestä ilmeestä. Voit myös lukea valitsemasi lanka-avaimen pahvi- tai paperipakkauksesta, minkä kokoista virkkuukoukkua valmistaja suosittelee. Virkkauskuvioista voit myös lukea minkä kokoinen koukku sopii projektiin.

Jos virkkaat suhteellisen paksulla langalla, kannattaa käyttää paksumpaa koukkua. Sama pätee, jos esimerkiksi virkkaat kaksoislangalla, eli virkkaat langalla kahdesta eri langan avaimesta samanaikaisesti. Jos haluat ilmavamman ja rei'itetymmän tuloksen, on myös etu valita paksumpi virkkuukoukku. Jos virkkaat tiukasti, niin isompi neula on myös eduksi.

Lue oppaamme oikeasta virkkuukoukusta täältä.

Jos taas haluat tiiviimmän ja tiiviimmän tuloksen, valitse pienempi virkkuukoukku. Sama pätee, jos virkkaat ohuella langalla. Jos sinulla on taipumus virkata löyhästi, voit mitä todennäköisimmin valita myös pienemmän neulan. Jos valitset liian suuren virkkuukoukun, vaarana on, että lopputulos on paljon suurempi kuin kuvion ohjeiden perusteella oletetaan, kun taas liian pieni koukku antaa paljon pienemmän tuloksen.

Jos olet epävarma siitä, pitääkö virkata tiukka vai löysä, voit virkata pienen näytekappaleen. Jos virkatut vaatteet taipuvat narisemaan virkatessasi, virkkaat todennäköisesti tiukasti. Jos toisaalta virkkausvaatteesi putoavat nopeasti kokonaan pois virkkuukoukusta, sinulla on luultavasti taipumus virkata löysästi. Mikään osa ei ole viallinen, mutta siinä tapauksessa on hyvä idea valita virkkuukoukku tämän tiedon perusteella.

Katso laaja virkkuukoukkuvalikoimamme täältä.

Mikä lanka?

Lankavalinta riippuu siitä, mihin projektiin lähdet, Virkkauskuvioiden johdannossa kerrotaan usein mitä lankatyyppiä ja värikoodia on käytetty virkkauskuvion kuvassa. Tietysti voit itse valita minkä tyyppisen langan ja minkä värin (tai värit) valitset.

Katso koko laaja lankavalikoima täältä

Jos joudut virkkaamaan joulufiguureja, crunchia tai muita hauskoja projekteja, puuvillalanka on usein parempi vaihtoehto. Puuvillalanka on erittäin kestävää ja kestävää, ja sitten puuvillalankaa on valtava valikoima paksuuksia ja hauskoja väriyhdistelmiä.

Jos haluat virkata vaatteita, DROPSin Baby Merino on hyvä veto. Baby Merino on erittäin pehmeää eikä naarmuta, kuten useat muut villatyypit voivat tehdä. Lisäksi merinovilla on myös erittäin joustavaa ja sopii siksi erinomaisesti pukeutumiseen, koska se on lankatyyppiä, jolla on hyvä liikkuvuus ja liikkuvuus.

Katso uusimmat langat täältä

Pesuohjeet

Kaikissa lanka-avaimissamme on pesuohje. Nämä on hyvä säilyttää tai pitää mielessä, miten lanka on parasta pestä. On todella sääli viettää pitkään virkkausprojektiin, joka sitten katkeaa ensimmäisessä pesussa. Useimmat lankatyypit voidaan pestä koneessa, mutta niiden kestävyydessä on eroja.

Katso koko laaja lankavalikoimamme täältä

DROPS Baby Merino kestää esimerkiksi konepesun 40 asteessa hienopesua. Lisäksi on usein eduksi valita villaohjelma ja valita villalle sopiva pesuaine. Puuvillalanka sen sijaan kestää usein hieman korkeampiakin asteita ja kestää monissa tapauksissa myös kuivausrummun matkan.

Täältä löydät kaikki konepestävät lankatyypit.

Tee lahja, joka huokuu rakkautta

Virkkaatpa sitten äidillesi, isoäidillesi, isoisällesi, tädillesi, tyttöystävällesi tai jollekin aivan muulle, kotitekoisten lahjojen luominen ja antaminen on valtava rakkauden ilmoitus. Siitä tihkuu rakkautta ja huolenpitoa, kun joku on ottanut aikaa tehdä asioita itse, ja myös vastaanottajan mielestä on sekä siistiä että mukavaa saada henkilökohtaisia ja ainutlaatuisia asioita, joihin on käytetty aikaa ja energiaa. Se on vasta alkamassa.

Lue lisää virkatuista lahjoista täältä