Huopatossut

Rakastatko huovutettuja projekteja? Vai etkö ole koskaan kokeillut huovutusta? Huovutus on kuitenkin loistava projekti sekä aloittelijoille että edistyneille, eikä se ole ollenkaan niin monimutkaista kuin miltä se saattaa kuulostaa. Tällä sivulla voit oppia lisää siitä, mitä huovuttaminen todella on, ja tällä sivulla voit rakastua erilaisiin huovutusprojekteihin.

Tältä sivulta saat inspiraatiota yhteen tiettyyn ja erittäin suosittuun huovutusprojektiin: nimittäin huovutettuihin tossuihin!

Katso koko valikoimamme huopareseptejä täältä.

Kotona neulotut ja huovutetut tossut ovat kaikkien perheenjäsenten suosikki, ja niitä voidaan käyttää ympäri vuoden. Tossuilla et koskaan jäädy jaloissasi, ja samalla sinulla on tunne, että jaloissasi on jotain herkullista ja pehmeää. Resepteistämme löydät paksut tossut, jotka sopivat täydellisesti talvikäyttöön. Valikoimasta löydät myös avoimemmat ja kevyet tossut, joita voi käyttää keväällä tai kesällä.

Huopatossut voidaan valmistaa monella eri tavalla. Useimmille kuitenkin yhteistä on, että ne neulotaan ensin tietyn kaavan mukaan ja laitetaan sitten pesukoneeseen, jotta huovuttaminen voi alkaa. Pesun jälkeen ja tossujen ollessa vielä märät tossut otetaan jalkaan ja muotoillaan oikean kokoisiksi, mikä näkyy myös yksittäisissä resepteissä.

Useat tossut on neulottu ainaoikein yhdellä värillä, kun taas toiset on neulottu kuvioilla, kuten raidoilla, jolloin yhdistetään eri värejä. Joissakin tossuissa käytetään moniväristä lankaa, joka antaa projektille ainutlaatuisen värikuvion. Tossujen ulkonäkö vaihtelee siis paljon, joten on sinusta itsestäsi kiinni, haluatko klassiset ja yksiväriset tossut vai pitääkö kuvioissa ja väreissä olla täysi räjähdys.

Neulottujen tossujen reseptivalikoimassamme jokaisesta kuviosta käy selvästi ilmi, miten tossut neulotaan ja mitä lankaa suositellaan. Mukana on myös useita videoita, jotka opastavat sinua tossujen neulomisen ja huovutuksen jälkeen.

Tarkista esim. Tämä resepti löytyy "Good Morning Sunshine" -tossuista. Nämä kauniit tossut on neulottu edestakaisin yhtenä kappaleena. Kun kappale on neulottu, ompele se yhteen ennen huovutusta pesukoneessa.

Löydä ilmainen resepti täältä.

Tarjoamme laajan ja kauniin valikoiman lankoja, jotka soveltuvat huovutukseen. Yhteistä näille langoille on, että ne ovat pehmeitä ja herkullisia villalankoja. Villa on varsin ilmeinen huovutuksessa, sillä villassa olevat kuidut tuntuvat helposti yhteen pesussa.

Täältä näet valikoimamme huopalankoja.

Halusitpa sitten neuloa ja huopatossut naisille, miehille tai lapsille, löydät valikoimastamme ilmeiset reseptit. Vaihtoehtoja on monia, joten sinun tarvitsee vain valita oikea resepti.

Monissa tossujen resepteissä käytetään tavallisia neulepuikkoja ja ehkä myös sukkapuikkoja. Täällä verkkosivulla voit tutustua valtavaan neulepuikko- ja virkkuukoukkuvalikoimaamme ja löytää juuri tarvitsemasi.

Katso kaikki jumpperitikkumme täältä.
Katso kaikki sukkahousumme täältä.

Nyt toivomme, että olet hyvin pukeutunut, jotta pääset alkuun mukavilla, neulotuilla ja huovutetuilla tossuilla. Nauttia :-)