Mikä on baby alpaca -lanka?

Olet etsinyt upeaa materiaalia baby alpaca -lankaa. Saatat joutua käyttämään sitä neuleessa, puserossa, hatussa tai muussa lämpimässä ja mukavassa neuleessa.

Nyt haluat tietää hieman enemmän siitä, mitä baby alpaca -lanka on. Mitä etsit, sinun täytyy saada. Tässä on tietoa baby-alpakkalangasta ja alpakasta.

Saat myös ideoita vauvan vaatteisiin ja aikuisten vaatteisiin, joita voit tehdä langasta. Vaikka se tulee toiselta puolelta maapalloa, se sopii todella hyvin Tanskan vaihtelevaan ilmastoon.

Täältä löydät laajan valikoiman baby-alpaca-lankoja

Baby alpaca lanka

Lanka on peräisin Etelä-Amerikan Andeilla elävästä alpakasta. Alpakan turkki on uskomattoman lämmin, pehmeä ja tiheä. Sen on kestettävä kylmää monissa korkeuksissa.

Alpaka voi elää 4800 metrin korkeudessa. Jopa kuumassa ilmastossa, kuten Perussa, jossa suurin osa alpakoista on, se vaatii vahvan ja lämpimän turkin.
Tällaisilla villeillä korkeuksilla lämpötila voi nousta päivällä 20 asteeseen ja laskea yöllä miinus 20 asteeseen. Se vaatii uskomattoman monipuolisen ja hengittävän turkin, jonka saa mm. kanssa olisi suuria ongelmia.

Ja vain lampaan villassa, jonka tunnemme niin hyvin meidän puolella maapalloa, on villa, joka on 7x kylmempää kuin alpakan villa. Kuulostaako sietämättömän kuumalta päällä?

Muista, että villa on edelleen uskomattoman hengittävää. Villan tulee kestää villit sään muutokset.

Pehmeä laama Etelä-Amerikasta

Alpakka on sukua kamelille ja laamalle. Jos katsot kuvaa siitä, voit heti nähdä yhtäläisyyksiä erityisesti laaman kanssa.
Suuria eroja on kuitenkin. Alpaka ei ole yhtä vahva kuin laama tai kameli, se on ketterämpi, kiipeävä ja ketterämpi. Ja verrattuna lankaan, on toinen suuri ero.

Laamaa ja kamelia on aina käytetty ja käytetään vetoeläiminä vahvojen lihasten ja kestävyyden vuoksi. Toisaalta alpakka on kasvatettu yksinomaan sen villan vuoksi. Inkat hinnoittelivat villan jopa hopean ja lattian. Villa oli kullan arvoista, kun pakkanen laskeutui vuorille talvikuukausina. Ja tämä siitä huolimatta, että alpakkalangan korkea laatu vaatii suuren alueen siirtyäkseen eteenpäin. Joten Perussa kesytetyillä alpakoilla on valtava liikkumisalue, muuten laatu heikkenee.

Muinainen perulainen lankaperinne

Baby alpaca lanka voi kuulostaa vähemmän hyvältä joissakin korvakäytävissä. Onko oikein ryöstää vauvalta turkki? Ei, luultavasti ei ole.
Mutta se ei myöskään ole vauvaalpakan villaa. Nimi viittaa alpakan erityisen pehmeisiin paikkoihin, kuten. vatsaan, jossa villa on luonnollisesti hienompaa.

Villa on kuitenkin peräisin myös nuoremmista alpakoista, joilla on luonnollisesti hienompaa villaa - ei kuitenkaan alpakanpoikasta.

Hienompi villa antaa laadukkaamman hyvän langan. Voit nähdä baby alpakan langan parhaana hienoimpana langana alpakasta.

Alpakalankaa ja baby alpakka & silkki

Tällä sivulla on kaksi vaihtoehtoa alpakkalangalle: alpakkalanka ja baby alpaca & silk.

Alpakan lanka sopii . Täältä saat lankaa alpakasta, mutta ei parasta lankaa. Saat kaiken, edelleen todella korkealaatuisena, villaa lämpimämpää, mukavaa ja kauniin kiillon.

Baby alpaca & silk ovat lankatyyppejä, jotka löydät tältä sivulta, jossa kaksi herkullista lankatyyppiä sekoitetaan keskenään. Tunnet silkin epäilemättä, sille on ominaista myös sen pehmeät, lämpimät ja hengittävät ominaisuudet. Vauvan alpakka ja silkki sopivat todella hyvin yhteen ja niistä valmistetaan vauvan ja lasten vaatteita. Hyvä hengittävyys tarkoittaa myös sitä, että vaatteet eivät kuumene ja likaannu, vaan niitä voidaan käyttää ympäri vuoden.

Silkki vahvistaa langan rakennetta ja varmistaa, että se kestää käyttöä. Lisäksi silkki antaa kiiltävän kiillon, joka on täysin ainutlaatuinen ja vain herkullinen katsella.

Alpakalangan haasteena on myös se, että sitä voidaan vetää ja venyttää niin, että se menettää muotonsa. Se auttaa vahvaa tuotetta, kuten silkkialpakkalankaa, käsittelemään.

Reseptit baby-alpakkalangalla

Mitä sinun pitäisi aloittaa neulominen uudella baby-alpakka-langalla? Ilmeinen asia on tietysti se, että olet neulomassa tai virkkaamassa vauvanvaatteita.

Fantastinen materiaali baby alpaca & silk on pehmeä, lämmin ja hellävarainen iholle. Kaikki mitä haaveilet, kun tarvitset vauvanvaatteita.

Tässä on joitain loistavia reseptejä vauvanvaatteille :
- Lämmin ja mukava pusero
- Harmaa valjashousupuku
- Mukava lämmin hattu - Turvallinen ja mukava kotelo

Baby alpaca -langan käytön edut

Joten miksi käyttää baby-alpakka-lankaa eikä muita lankatyyppejä? Saat tästä 5 vahvaa etua baby-alpakka-langan käytöstä verrattuna esim. tavallista lampaanvillaa.

Hengittävyys:
Kuten mainittiin, baby alpaca -lanka on hengittävää tavalla, jota villa ei ole. Lampaat eivät ole tottuneet suuriin ilmastonvaihteluihin, varsinkaan päivittäin.
Lämpö:
Baby alpaca -lanka on myös 7x lämpimämpi kuin lampaanvilla. Kylminä talvikuukausina tai jotta vauva ei jääty, lanka on vain lämpimämpi valinta.
Hienot kuidut:
Alpakan villassa on uskomattoman hienoja kuituja. Hienot kuidut antavat sekä lämpöä että lisää hengittävyyttä, mutta tekevät langasta myös uskomattoman mukavan käyttää. Hienot kuidut tuntuvat miellyttävältä ihoa vasten. Voit käyttää niitä suoraan iholla ilman suuria ongelmia ja ärsytystä. Hienot kuidut antavat iholle pehmeän ja miellyttävän tunteen.
Allergiaystävällinen:
Baby alpaca -lanka ei sisällä lanoliinia, joka voi aiheuttaa allergisia reaktioita iholla. Siksi se on täydellinen käytettäväksi, jos sinulla on ongelmia neuleisiin liittyvien allergioiden kanssa.
Luonnollinen väri:
Harmaa ja ruskea ovat alpakan luonnollisia värejä. Siksi villaa ei tarvitse värjätä tai prosessoida ja aiheuttaa vahinkoa langalle tai ilmastolle kalliin tuotannon muodossa.

Tee itsellesi kiva villapaita tai elefanttihattu

Baby alpaca -lanka sopii täydellisesti vauvalle. Sitä ei kuitenkaan ole räätälöity vauvalle. Aikuiset nauttivat langasta yhtä paljon kuin vauvat.

Jos haluat tuntea kauniit, hienot kuidut, sen pehmeyden ja lämmön, tee lämmin ja kiiltävä elefanttihattu tai upea lämmin neulottu liivi .

Inkat eivät kesyttäneet alpakkaa, koska heidän vauvansa tarvitsivat kipeästi sen lämmintä villaa.

He tekivät sen saadakseen villaa, he pystyivät selviytymään villeistä lämpötilan vaihteluista, jotka ovat korkeuksissa.
Emme ehkä koe villinä lämpötilan vaihtelua päivittäin, mutta vuodessa Tanskassa lämpötila voi helposti pudota miinus 5 asteeseen ja nousta plus 25 asteeseen.

Tällainen vaihteleva ilmasto vaatii vahvaa ja lämmintä villaa, joka pitää sinut lämpimänä jäisinä kylminä kuukausina ja viileinä kesäiltoina puutarhassa tai mökillä.