DROPS Air

Oletko epävarma siitä, mikä DROPS Air sopii tietylle langalle ja mihin sitä voidaan käyttää? Sitten olemme keränneet paljon hyvää tietoa ja vinkkejä kuinka saada paras lopputulos suositulla DROPS-langalla. Lanka on yksi suosituimmista langoista, ja voimme ymmärtää sen. Se on todella mukava ja ilmava lanka, joka antaa kevyitä ja ilmavia vaatteita, mutta on samalla uskomattoman lämmin ja mukava ihoa vasten.

Löydä DROPS Air edullisesti täältä

Mikä on DROPS Air?

DROPS Air on ns. Blow-lanka, jonka valmistaa yksi Pohjoismaiden suurimmista langanvalmistajista, DROPS. DROPSilla on valtava valikoima erilaisia lankoja alpakasta puuvillaan , mutta Air-lanka on selkeästi yksi suosituimmista mallistoista.

Katso kaikki DROPS langat täältä

Toisin kuin monet muut langat, DROPS Air ei ole kehrätty, kuten tunnemme sen klassisesta kaapelirakenteesta. Sen sijaan alpakan ja merinovillan kuidut puhalletaan ohueksi polyamidiverkkosukkaksi, joka pitää kuidut kiinteänä ja tasaisesti jakautuneena. Se tarkoittaa myös sitä, että lanka on uskomattoman kevyttä ja DROPS Air -langalla neulomalla saat noin 30-35 % kevyempiä vaatteita kuin tavallisella kehrätyllä langalla samassa paksuudessa.

Lue lisää alpakkalangasta täältä

Drops Air on paksua ja paksua lankaa, joka kestää uskomattoman hyvin paksummilla, noin 5-6 mm puikoilla. Siksi se on myös ihanteellinen valinta, jos haluat neuloa langasta, jonka lopputulos on erittäin hyvä, mutta jossa neulonta-aika on lyhyt.

Katso kaikki langamme neulalle 5 täältä

Miksi valita DROPS Air?

Kuten nimestä voi päätellä, DROPS Air on uskomattoman kevyt ja ilmava laatulanka. DROPS Air on erittäin hyödyllinen vaatteiden neulomiseen ja virkkaukseen, ja se sisältyy usein sekä herkullisiin neulepuseroihin, takkeihin, hattuihin että peitteisiin, sillä kevyen langan lisäksi se on myös erittäin kestävää.

Katso laaja valikoima DROPS Air -kuvioita täältä

Drops Airilla on myös laaja värivalikoima. Tällä hetkellä DROPS Airissa on 35 eri värisävyä, mutta sitä täydennetään jatkuvasti uusilla ja jännittävillä väreillä. Se tarkoittaa myös sitä, että sinulle taataan laadukas lanka, josta voit neuloa tai virkata tuotteen juuri haluamasi värisenä. Sivun alalaidasta näet laajan värivalikoiman.

Sinun on siis oltava DROPS Air, jos etsit erittäin korkealaatuista lankaa, jolla on täysin ainutlaatuiset ominaisuudet. Herkullinen sekoituslanka on ihanteellinen yhdistelmä alpakasta, villasta ja polyamidista, joka luo täydellisen langan vaatteiden neulomiseen ja virkkaamiseen kaikkina vuodenaikoina.

Lue lisää villalangasta täältä

Osta DROPS Air täältä

Mallit DROPS Airilla

Koska DROPS Air on uskomattoman suosittu laatu, voit valita myös valtavasta valikoimasta herkullisia kuvioita langan kanssa.

Osta DROPS Air täältä

Kaikki GarnStudion DROPS Airin kanssa kehittämät kuviot on valmistettu DROPS Airin parhaista ominaisuuksista. Kaikki reseptit sisältävät yksityiskohtaiset oppaat, joten voit ohjata sinut turvallisesti prosessin läpi alusta loppuun. Mallit ovat myös kaikki oikolukuja ja huolella tarkastettuja, joten saat varmasti todella hyvän mallin ostaessasi lankaa DROPSista.

Löydä kaikki DROPS Air -mallit täältä

DROPS Air on myös todella hyvä vaihtoehto muille villalangoille. Tämä tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää suosituissa resepteissä mm. PetiteKnit, MyFavouriteThing Knitwear ja muut suositut neulesuunnittelijat. Siksi olemme koonneet oppaan parhaan vaihtoehdon löytämiseksi.

Löydät oppaan lankavaihtoehdoista täältä.

Voiko DROPS Airia käyttää neuleisiin?

Yksi suosituimmista DROPS Airin neulevaatteista on upeat, paksut neuleet. DROPS Air sopii erinomaisesti sekä rakenteelliseen neulomiseen että kaapelikuvioihin, sillä langan kaunis rakenne erottuu kauniisti kuvioneulonnassa. Alle olemme koonneet joukon herkullisia DROPS Air -puseroita, joilla pääset alkuun.

Löydä DROPS Air täältä

Jos haluat aloittaa puseron neulomisen DROPS Airissa, emme luultavasti pääse kiertämään tätä kaunista kevätpuseroa. Kauniilla, suurilla puhvihihoilla ja yksityiskohtaisella rakennekuviolla tämä on resepti kokeneemmalle neulojalle. Onneksi reseptistä löytyy paljon apua, josta löytyy sekä videoita että hyviä kuvauksia eri vaiheista.

Voit lukea lisää reseptistä täältä

Pidätkö enemmän puseron virkkaamisesta DROPS Airissa? Tämä kaunis pusero on täynnä käänteitä ja helpotusnaamioita, jotka voivat haastaa ruskettuneen virkkauksen. Onneksi mukana on yksityiskohtaiset kaaviot, kuvaukset ja videot, joten voit aloittaa puseron virkkaamisen DROPS Airissa. Tässä oleva pusero on virkattu 02 Wheat -langasta, joka on uskomattoman kaunis, vaalea beige väri. Väri sopii kaikkiin vuodenaikoihin ja on myös todella hyvä, jos et halua täysin valkoista puseroa.

Löydä resepti täältä

Katso koko DROPS Airin laaja värivalikoima täältä

DROPS Air naisten neule

Herkullisten kotitekoisten puseroiden reseptien lisäksi DROPS Airia voi helposti käyttää myös neulotun liivin kanssa. Itse asiassa tämä GarnStudion liivi on erittäin suosittu liivi ajattoman leikkauksensa ja modernien rib-yksityiskohtiensa vuoksi. Liivi on hyvin yksinkertainen ja sitä suositellaan aloittelijoille, sillä siinä vuorottelee joustinneuletta ja ainaoikeaa. Tämä liivi on neulottu DROPS Air -väristä 10 Fog, mutta valittavana on 35 eri väriä, joten löydät varmasti sellaisen itsellesi.

Katso kaunis liivi täältä ja tilaa lanka

DROPS Airin herkulliset neuletakit eivät tietenkään saa hämätä sinua. Molemmat neuletakit on neulottu patentilla, mikä on erittäin hauska ja nopea neuletekniikka. Valkoinen Shout for Winter neuletakki on neulottu väärennöspatentilla, kun taas vaaleansininen, Avriel Cardigan, on neulottu kokonaan patentilla. Molemmat neuletakit sopivat erinomaisesti kesäkäyttöön mukavan kesätakkin muodossa, mutta niitä voidaan käyttää myös talvella pitämään kädet lämpiminä. Shout for Winter on myös neulottu 2-lankaisella Airilla, joka voidaan korvata yhdellä Wish-langalla, mutta voit lukea siitä lisää alta.

Löydä Avriel Cardiganin resepti täältä

Hyppää Shout for Winter -neuletaksiin täällä

Löydä DROPS Air täältä

DROPS Air lasten neulomiseen

DROPS Air sopii ihanteellisesti lasten neulomiseen, sillä lanka on täysin naarmuuntumaton, joten sitä voivat käyttää kaikki. Sen lisäksi, että lanka on täysin naarmuuntumaton, sitä tulee myös paljon viileitä värejä, jotka varmasti sopivat lapsen makuun. Alta löydät erilaisia reseptejä lapsille neulottuihin liiveihin, puseroihin ja hattuihin. Sitten voit aloittaa neulomisen hyvin ja turvallisesti lasten DROPS Airilla.

Mitä eroa on DROPS Airilla ja DROPS Wishillä?

Äskettäin lanseeratuissa DROPS Wish- ja DROPS Air -malleissa on monia samoja ominaisuuksia, joten näiden kahden eron erottaminen voi olla vaikeaa. Suurin ero on kuitenkin se, että DROPS Wish on kaksi kertaa paksumpi kuin DROPS Air. Tämä tarkoittaa, että 1 lanka DROPS Wish vastaa kahta DROPS Air lankaa. Joten on fiksua, jos sinulla on resepti, jossa sinun on käytettävä kahta Aira säiettä, mutta et löydä oikeaa värisävyä. Sitten suosittelemme tutustumaan DROPS Wishiin.

Löydä ja osta DROPS Air täältä

Lue lisää DROPS Wishista täältä