DROPS Harjattua alpakkasilkkiä

Harkitsetko DROPS Brushed Alpaca Silkin käyttöä seuraavassa projektissasi, mutta epäiletkö, mitä se on ja mihin sitä pitäisi käyttää? Sitten olemme koonneet artikkeliin paljon hyvää tietoa langasta sekä vinkkejä siitä, mitkä kuviot sopivat DROPS Brushed Alpaca Silkin kanssa. Herkullinen alpakkalanka on yksi myydyimmistä DROPS-langoista koskaan, ja se on täysin ymmärrettävää. Lanka on pörröinen, mutta samalla mukava ja lämmin - täydellinen pukeutumiseen.

Löydä DROPS Harjattu Alpaca Silk täältä

Mikä on DROPS Brushed Alpaca Silk?

Lyhyesti sanottuna DROPS Brushed Alpaca Silk on sekoitus harjattua alpakkaa ja silkkiä. Kaksi kuitua kehrättynä muodostavat uskomattoman höyhenen ja pehmeän seoksen, joka on myös erittäin kestävä. Langan on valmistanut DROPS, jolla on valtava valikoima erilaisia lankoja kaikessa alpakasta puuvillaan, mutta Brushed Alpaca Silk -lanka on selkeästi yksi suosituimmista mallistoista.

Lue lisää alpakasta täältä

Valoyhdistelmä tulee pääasiassa harjatusta alpakasta. Tämän tyyppinen kuitu antaa uskomattoman keveyden samalla, kun se on rikas lanka, jolla on erittäin turvonnut rakenne. Yhdessä silkin kanssa, joka antaa todella kauniin ihon, se on juuri täydellinen yhdistelmä villapaitojen sekä kevyiden huivien kanssa.

Opi älykkäämmäksi silkkilangan suhteen

Harjattu alpakka on yhdistetty eksklusiiviseen Mulberry-silkkiin, mikä antaa langalle ulkopuolelta sisäänpäin mukavan, pehmeän ja kiiltävän lopputuloksen. Silkki itsessään tekee tästä langasta täysin ainutlaatuisen, koska se on vahvaa luonnonkuitua, toisin kuin muut valmistajat. Jotkut valmistajat yhdistävät alpakanvillan akryyliin tai nyloniin, mutta puhdas silkki on paljon vahvempaa ja eksklusiivisempaa. Siksi DROPS Brushed Alpaca Silk on myös luonnollinen valinta, jos haluat laadukkaan harjatun alpakkalangan.

Osta DROPS Brushed Alpaca Silk edullisesti täältä

Miksi valita DROPS Brushed Alpaca Silk?

Jos etsit kevyttä ja tyylikästä alpakkalankaa, joka on lämmin ja herkullinen, niin DROPS Brushed Alpaca Silk on ehdottomasti laatua sinulle. Lanka on koostumukseltaan täysin ainutlaatuinen ja siksi olet myös varma, että kaikki, minkä valitset neuloksesi tai virkkaavasi langalla, on myös ainutlaatuista.

Katso kaikki alpakan langat täältä

Toinen DROPS Brushed Alpaca Silkin loistava bonus on, että mallistossa on erittäin laaja värivalikoima. 25 kaunista väriä, jotka koostuvat kaikesta beigestä ja harmaasta voimakkaampiin väreihin, kuten punainen ja curry, takaavat laajan valikoiman. Tämä on myös ihanteellinen, jos päätät käyttää lankaa ohjauslangana.

Napsauta tästä nähdäksesi laajan värivalikoiman

Mallit DROPS Harjatulla Alpaca Silkillä

DROPS Brushed Alpaca Silk on uskomattoman suosittu laatu, joten voit valita myös valtavasta valikoimasta herkullisia kuvioita langan kanssa.

Osta DROPS Brushed Alpaca Silk täältä

Kaikki GarnStudion DROPS Harjatulla Alpaca Silkillä kehittämät reseptit on valmistettu langan parhaista ominaisuuksista. Kaikki reseptit sisältävät yksityiskohtaiset oppaat, joten voit ohjata sinut turvallisesti prosessin läpi alusta loppuun. Mallit ovat myös kaikki oikolukuja ja huolella tarkastettuja, joten saat varmasti todella hyvän mallin ostaessasi lankaa DROPSista.

Täältä löydät kaikki DROPS Brushed Alpaca Silk -mallit

Useita lankoja DROPS Harjattu Alpaca Silk

DROPS Harjattu Alpaca Silk sopii todella hyvin monilankaisiin kuvioihin. Tässä langan ominaisuudet todella erottuvat, joten saat herkullisen, pehmeän ja pörröisen lopputuloksen. Emme suosittele puhtaan DROPS Brushed Alpaca Silkin käyttöä erittäin hienokuvioiseen neulomiseen ja vastaaviin, koska kauniit yksityiskohdat katoavat pehmeästä materiaalista. Kierteet ja vastaavat voivat kuitenkin tulla erittäin hienosti langan kanssa täällä.

Frosted Leaves -paita on todella hieno esimerkki yksinkertaisesta reikäkuvioisesta puserosta, joka erottuu kauniisti DROPS Brushed Alpaca Silkin käytön ansiosta. Yksinkertainen kuvio pienillä lehdillä ja raglanilla on erittäin yksinkertainen, kun vain omaksut tekniikan, mutta se näyttää hurjan hyvältä. Tässä langan kaunis, paisunut tekstuuri saa todella erottua kauniisti. Pusero voidaan neuloa myös DROPS Kid-Silk -langasta , josta voit lukea lisää täältä

DROPS Harjattu Alpaca Silk lankana

DROPS Brushed Alpaca Silk sopii mainiosti ohjauslangaksi, sillä se antaa mukavan leikin värin valinnassa ja lisää rakennetta neuleeseen. Silkki on todella hyvä pitämään työn paikoillaan, jotta neulottu tai virkattu mestariteos ei sortu ajan myötä. Lisäksi harjattu alpakka tarjoaa kauniin, "pörröisen" pinnan, joka on tuolloin erittäin suosittu.

Tässä puserossa Drops Brushed Alpaca Silk yhdistetään sekä DROPS Alpacan että DROPS Delightin kanssa. DROPS Delight on monivärinen lanka, jolla on todella kaunis vaikutus. Tässä DROPS Brushed Alpaca Silk auttaa tasoittamaan värejä ja antamaan yhtenäisemmän ilmeen. Alpakalanka antaa myös puserolle pehmeämmän koostumuksen.

DROPS Brushed Alpaca Silkin hoito ja pesu

Herkullisen, harjatun vaikutuksen säilyttämiseksi langassa on tärkeää, että DROPS Brushed Alpaca Silk pestään käsin. Veden tulee olla korkeintaan 30 astetta, sillä muuten on suuri todennäköisyys, että mukava, paisunut vaikutus romahtaa. Kun lanka pestään, pesuaineen tulee jakautua hyvin veteen ennen kuin pusero tai vastaava laitetaan sinne. On myös erittäin tärkeää, että puseroa ei hankaa tai väännä, sillä se voi vahingoittaa puseron silkki- ja alpakkakuituja.

Kun pesu on valmis, se on huuhdeltava hyvin läpi, jotta saippuajäämät poistuvat. Vaatteet tulee aina kuivata tasaiseksi, jotta kuidut eivät veny. On myös tärkeää mainita, että silkkiä ei saa höyryttää tai puristaa, koska se tuhoaa herkän kuidun.

Katso DROPS Brushed Alpaca Silk täältä