DROPS Kid-Silk

Jos olet kiinnostunut tietämään lisää mitä DROPS 'mohairlanka Kid-Silk sopii tietylle langalle ja mihin sitä voidaan käyttää, olet tullut oikeaan paikkaan. Voit myös oppia lisää siitä, kuinka saada paras tulos DROPS Kid-Silkillä, sekä kuinka hoitaa lanka parhaalla mahdollisella tavalla, jotta lopputulos voi olla kaunis vielä monta vuotta.

Löydä DROPS Kid-Silk edullisesti täältä

Mikä on DROPS Kid-Silk?

Mohair on tullut jälleen muotiin, ja tässä DROPS Kid-Silk on ilmeinen valinta. Ylellinen mohairin ja silkin sekoitus tekee langasta erittäin kevyen ja herkullisen samalla, kun se näyttää uskomattoman kiiltävältä ja elegantilta. Lanka koostuu kevyesti harjatusta mohair super kidistä yhdistettynä mulperisilkkiin. Siksi se on erittäin eksklusiivinen luonnonkuitusekoitus, joka sopii täydellisesti sinulle, joka etsit eksklusiivista lankaa edulliseen hintaan.

Kauniit avaimet painavat vain 25 grammaa, mutta vastineeksi saat noin 200 metriä lankaa - kyseessä on siis erittäin hieno ja kevyt lanka. Seos koostuu 75 % mohairista ja 25 % silkistä, jotka ovat kaksi ihanaa materiaalia neulomiseen ja virkkaukseen.

Osta DROPS Kid-Silk täältä

Miksi valita DROPS Kid-Silk?

Drops Kid-Silk on mohairlanka , jonka valmistaa yksi Pohjois-Euroopan suurimmista lankavalmistajista, DROPS. DROPSissa on valtava valikoima erilaisia lankalaatuja luonnonkuiduista alpakasta puuvillaan. DROPS 'langoista Kid-Silk on yksi suosituimmista lankaominaisuuksista, ja ymmärrämme varmasti miksi.

Katso kaikki DROPS langat täältä.

DROPS Kid-Silk on erittäin kevyt ja herkullinen mohairlanka . Se on yhdistetty eksklusiiviseen Mulberry-silkkiin, joka antaa langalle ulkopuolelta sisäänpäin mukavan, pehmeän ja kiiltävän lopputuloksen. Silkki itsessään tekee tästä langasta täysin ainutlaatuisen, koska se on vahvaa luonnonkuitua, toisin kuin muut valmistajat. Jotkut valmistajat yhdistävät mohairvillan akryyliin tai polyesteriin , mutta puhdas silkki on paljon vahvempaa ja eksklusiivisempaa. Siksi DROPS Kid-Silk on myös luonnollinen valinta, jos haluat laadukkaan mohairlangan.

Lue lisää silkkilangasta täältä

Täältä voit oppia lisää mohairlangasta.

Mallit DROPS Kid-Silkillä

Kun aloitat työskentelyn DROPS Kid-Silkin kanssa, sinun tulee käyttää neuloja, joiden paksuus on noin 3,5 mm. Tämä riippuu tietysti siitä, kuinka monta Kid-Silk-lankaa valitset käytettäväksi ja haluatko käyttää täydentävää lankaa. Aina kannattaa tarkistaa mikä on suositeltu puikon koko kuviossa, jonka jälkeen voidaan tehdä neule- tai virkkausnäyte. Silloin saavutat varmasti parhaan tuloksen.

Löydä täältä laaja valikoima DROPS Kid-Silkin malleja

DROPS Kid-Silk sopii erittäin hyvin kevyisiin malleihin, joissa lanka todella tulee omakseen, kuten toppeihin, huiviin ja vastaaviin. Sitä voidaan kuitenkin yhdistää myös muihin lankoihin, kuten villaan, jolloin saat kauniin, kevyen ja turvonneen vaikutelman.

Osta DROPS Kid-Silk täältä

Kaikki GarnStudion DROPS Kid-Silkillä kehittämät kuviot on tehty langan parhaiden ominaisuuksien korostamiseksi. Kaikki reseptit sisältävät yksityiskohtaiset oppaat, joten voit ohjata sinut turvallisesti prosessin läpi alusta loppuun. Mallit ovat myös kaikki oikolukuja ja huolella tarkistettuja, joten saat varmasti todella hyvän mallin ostaessasi lankaa DROPSista.

Katso kaikki DROPS-mallimme täältä

Voidaanko DROPS Kid-Silkia käyttää yksinään?

DROPS Kid-Silkia on helppo käyttää ilman ohjauslankaa. Suosittelemme kuitenkin käyttämään vähintään kahta lankaa, sillä yhdellä langalla lopputulos voi olla erittäin ohut ja herkkä. Kun käytät useita DROPS Kid-Silk lankoja esimerkiksi neuleen neulomiseen, lopputulos on taattu erittäin pehmeäksi ja rakenteeltaan. Monet haluavat myös käyttää DROPS Kid-Silkia reikäkuviossa, sillä se erottuu todella selvästi hienosta langasta.

Katso DROPS Kid-Silkin laaja värivalikoima täältä

Tässä neulepusero on neulottu kolmella DROPS Kid-Silk -langalla. Vaikka niin monta lankaa yhdistetään, pusero ei näytä raskaalta. Vaalea lanka kevyesti harjatulla efektillä auttaa säilyttämään kevyen rakenteen, vaikka useita lankoja yhdistettäisiinkin. Lisäksi pusero on neulottu todella mukavalla reikäkuvioisella kuviolla, mikä tekee siitä erityisen kevyen ja ilmavan katsella.

Löydä ilmainen puseron resepti täältä

DROPS Kid-Silk lankana

DROPS Kid-Silk on aivan ihanteellinen ohjauslangaksi, sillä se antaa mukavan leikin värin valinnassa ja lisää rakennetta neuleeseen. Silkki on todella hyvä pitämään työn paikoillaan, jotta neulottu tai virkattu mestariteos ei sortu ajan myötä. Lisäksi harjattu mohair antaa kauniin, "pörröisen" pinnan, mikä on tuolloin erittäin suosittua.

Tässä puserossa Drops Kid-Silk on yhdistetty DROPS Skyn kanssa. Sanotaan, että DROPS Kid-Silk on seuraajalanka, koska se on ohuin lanka, joka ympäröi DROPS Skyn paksumpaa lankaa. Tässä kaunis mohair antaa mukavan ja turvonneen ilmeen, kun taas silkki auttaa pitämään puseron rakenteen paikoillaan, jolloin se ei ole löyhä vaan ilmava.

Täältä löydät mallin DROPS Kid-Silk- ja DROPS Sky -puseroon

DROPS Kid-Silkin hoito ja pesu

Kuten aina, mohair tulee pestä käsin enintään 30 asteen kuumassa vedessä. Suosittelemme tähän villanpesuainetta, joka sekoitetaan hyvin veteen ennen virkkauksen laittamista. On erittäin tärkeää, ettei vaatteita väännä tai hankaa, sillä se tuhoaa pienet ja hienot mohairikuidut. Lopuksi on myös tärkeää huuhdella vaatteet hyvin jälkikäteen, jotta saippuajäämät eivät jää jäljelle.

Osta DROPS Kid-Silk täältä

Mohair on erittäin herkkä lanka, joka ei siedä korkeita lämpötiloja. Siksi suosittelemme aina pesua herkimmälle langalle. Jos DROPS Kid-Silk yhdistetään merinovilla tai vastaavalla, noudata aina herkimmän langan pesuohjeita. Kun DROPS Kid-Silkia yhdistetään merinon kanssa, on myös tärkeää olla vetämättä vaatteita, koska voit vetää kuidut pitkäksi.

Lue lisää merinovillasta täältä

Kun vaatteiden täytyy kuivua, jätä ne tasaiseksi. Monet ihmiset panevat sen pyyhkeeseen, mutta tässä on tärkeää vaihtaa se säännöllisesti, jotta se ei makaa märän pyyhkeen päällä.

Lue lisää mohairista täältä