DROPS Merino Extra Fine

Jos etsit pehmeää ympärivuotista lankaa, jota ei ole saatavana vain valtavassa värivalikoimassa, vaan myös konepestävä, niin on hyvä, että olet löytänyt tiesi DROPS Merino Extra Fineen. Tälle sivulle olemme koonneet paljon tietoa langasta; kuinka löytää parhaat käyttötarkoitukset ja miten sitä hoidetaan, jotta se pysyy siistinä monta vuotta

Löydä DROPS Merino Extra Fine edullisesti täältä

Mikä on DROPS Merino Extra Fine?

DROPS Merino Extra Fine on useista ohuista merinovillalangoista kehrätty villalanka, joka tekee langasta erityisen joustavaa. Tämä myötävaikuttaa siihen, että lanka on erittäin mukava käyttää vartalolla, sillä hyvä joustavuus tarkoittaa, että se istuu hyvin vartalon ympärille muun muassa neuleissa ja puseroissa. Lisäksi kaapelin kehräyslaatu on myös hyvä niin kierteissä kuin rakenneneulonnassakin, mikä tässä langassa todella tulee omakseen. Tämä johtuu siitä, että se auttaa korostamaan kaikkia yksityiskohtia, joten sinulle taataan laadukas lanka.

Osta DROPS Merino Extra Fine täältä

Lue lisää merinovillasta täältä

Kaikki DROPS merinovillalangat ovat myös SuperWash-käsiteltyjä. Tämä tarkoittaa, että lanka on helppo pitää puhtaana ja siistinä, koska se voidaan pestä koneessa. Vaikka se voi mennä koneeseen, on erittäin tärkeää noudattaa pesuohjeita, jotta lanka kestää rakenteen. Voit lukea lisää DROPS Merino Extra Finen hoidosta ja pesusta sivun alalaidasta.

Lue lisää SuperWashed-langasta täältä

Miksi valita DROPS Merino Extra Fine?

Jos etsit herkullista merinovalankaa, joka ei ole erittäin ohutta eikä kovin paksua ja paksua, suosittelemme DROPS Merino Extra Fineä. Herkullinen villalanka sopii täydellisesti 3,50-4,00 mm puikoihin ja sopii siksi moneen eri reseptiin. Se voi muun muassa korvata suositun langan, kuten Sandnes Merinovillan.

Lue lisää lankavaihtoehdoista täältä

Toinen hyvä syy valita DROPS Merino Extra Fine on valtava värivalikoima. Yli 40 kauniista ja ainutlaatuisesta väristä löydät varmasti ainakin yhden makuusi sopivan. Värikartaa päivitetään ja laajennetaan säännöllisesti, jotta DROPS Merino Extra Fine -värivalikoima seuraa aikoja. Värikartan erikoisuus on myös se, että voit olla sekä Uni Colorin että mixin välissä, jolloin saat juuri haluamasi väriyhdistelmän.

Katso koko laaja värivalikoima täältä

Lanka sopii erityisen hyvin vaatteisiin, koska se on erittäin pehmeää ja mukavaa ihoa vasten. Siksi se on myös monien virkkaus- ja neulonta-ystävien suosikkilanka esimerkiksi lastenvaatteisiin, sillä pehmeä lanka ei lähde ihoa vasten kuten muut karkeammat lankatyypit. Joten valitse vain DROPS Merino Extra Fine ja aloita seuraava projektisi.

DROPS Merino Extra Fine -kuvioita

Drops DROPS Merino Extra Fine on yksi suosituimmista DROPS-ominaisuuksista, ja siksi sinulle on taattu myös suuri määrä malleja DROPS Merino Extra Fine -tuotteella.

Löydä täältä kaikki ilmaiset DROPS Merino Extra Fine -mallit

Kaikki GarnStudion DROPS DROPS Merino Extra Fine -langalla kehittämät kuviot on tehty langan parhaista ominaisuuksista. Kaikki reseptit sisältävät yksityiskohtaiset oppaat, joten voit ohjata sinut turvallisesti prosessin läpi alusta loppuun. Mallit ovat myös kaikki oikolukuja ja huolella tarkistettuja, joten saat varmasti todella hyvän mallin ostaessasi lankaa DROPSista.

Osta DROPS Merino Extra Fine edullisesti täältä

Täydellinen vauvan neulomiseen

DROPS Merino Extra Fine sopii mainiosti pienten vaatteisiin. Sen lisäksi, että lanka on erittäin pehmeä, se voidaan myös pestä koneessa. Tämä tarkoittaa, että pesumatkan jälkeen se on täysin puhdas ja herkullinen. Lisäksi DROPS Merino Extra Fine -tuotevalikoimasta löytyy myös laaja valikoima herkullisia värejä, jotka varmasti sopivat sekä vanhempien että vauvan makuun.

Katso kaikki ilmaiset neulemallimme täältä

Pusero tässä on täydellinen esimerkki siitä, miltä todella mukava neule DROPS Merino Extra Fine -langalla voi näyttää. Hienot kiertyvät yksityiskohdat erottuvat kauniisti puskurissa ja yhdistyvät yksinkertaiseen ja herkulliseen muotoiluun. Lisäksi haalariin tarvitsee käyttää vain 2-4 avainta koosta riippuen, joten se on myös varsin edullinen projekti lompakolle.

Katso malli tästä ja löydä lanka siihen.

Pehmeitä vaatteita ympäri vuoden

Pidätpä sitten isoista, paksuista neulepuseroista tai kevyistä ja väljistä puseroista, Drops Merino Extra Fine on lanka, jota sinun kannattaa etsiä projektistasi. Käytä hienoa lankaa puikoilla 3,5-4,0 mm tai pujota lanka kaksinkertaiseksi ja hanki vielä nopeampi pusero, sillä se on neulottava isommilla puikoilla. Tämän tyyppisillä langoilla on monia mahdollisuuksia.

Alle olemme keränneet suuren määrän DROPS Merino Extra Fine -kuvioita. Klikkaa kuvaa päästäksesi reseptiin.

DROPS Merino Extra Finen hoito ja pesu

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi DROPS Merino Extra Fine -langalla on tärkeää neuloa tiukasti. Jos neulot liian löyhästi, langan joustavuus aiheuttaa sen, että projekti romahtaa ja menettää kauniin rakenteensa. Siksi DROPS Merino Extra Fine -langalla on tärkeää kiinnittää erityistä huomiota neulon kireyteen.
Lanka voidaan pitää siistinä useiden vuosien ajan. DROPS Merino Extra Finen suuri etu on, että se voidaan pestä koneessa. Tämä on kuitenkin tehtävä oikein ja oikeilla ohjelmilla langan rakenteen säilyttämiseksi.

Tämä tehdään pesemällä se joko hieno- tai villapesulla 40 asteessa ilman liotusta. Pesun jälkeen lanka on kuivattava tasaiseksi, joten kuivausrumpu on poissuljettu. On tärkeää välttää kuivausrumpua, koska muuten se venyttää langan kuidut ja tekee neulomisesta erittäin pitkän. Syynä siihen, että se on kuivattava litteäksi, on se, että se taas tekee langan kuiduista pitkiä ripustamalla painon mukana vedestä. Langan kauniin värin säilyttämiseksi on myös tärkeää, että huuhteluainetta ei käytetä.

Löydä DROPS Merino Extra Fine täältä