Neulekuvio Vauvan peitto

Onko perheessä tai ystäväpiirissä pientä uutta tulossa? Ja haluatko antaa äidille ja vauvalle henkilökohtaisen lahjan, joka voi kestää useita vuosia? Silloin itse neulottu vauvanpeitto on juuri oikea asia.

Vauvan huovan tai kääreen neulominen on ihana ja viihtyisä projekti, joka on siinä määrin myös helpompi neuloa kuin aikuisen peitto . Samalla voit neuloa suuren määrän erilaisia vauvanpeittoja, ja siellä on hyvä tilaisuus tehdä oma jälkesi.

Aloita helposti ja nopeasti kotineulotun vauvanpeitolla, vaunupeitolla tai vauvankääreellä jollakin ilmaisista kuvioistamme.

Katso ilmaiset vauvanpeittoreseptimme täältä.

Vauvan huopaa neuloessasi voit neuloa yksinkertaisesti suorilla ompeleilla ja yksivärisenä. Tämä on hallittava projekti, joka sopii täydellisesti aloittelijoille. Tällaista mattoa neuloessa voi samalla rentoutua sohvalla ja katsella televisiota. Voit myös neuloa kuviollisen ja paljon värejä sisältävän maton ja sitä kautta kokeilla erilaisia tekniikoita.

Tarjoamme laajan valikoiman ilmaisia kuvioita neulottuihin vauvanpeitoihin. Täältä löydät inspiraatiota siihen, miltä neulotun vauvanpeitosi pitäisi näyttää. Voit myös valita yhden kaavoista ja neuloa määritetyn kaavan mukaan. Vauvan huovan neulomiseen on monia erilaisia malleja ja tekniikoita, esimerkiksi neulotaanko viltti reikäkuviolla, lehtikuviolla, kierteillä, ainaoikeinompeleella, noppaa tai aaltokuviolla.

Saatavilla on myös suuri määrä erilaisia lankoja, joihin voit neuloa vauvan huovan. Täältä voit valita langan, joka koostuu pehmeästä villasta, merinovillasta, alpakasta tai seoksesta, johon voi sisältyä myös puuvillaa. Saattaa olla käytännöllistä harkita, pitäisikö lanka olla konepestävää. Tämä on erityisen edullista, jos vauvan huopa, jota haluat neuloa, on käytettävä usein ja päivittäin ja siksi se on pestävä usein.

Meillä on laaja valikoima lankoja, jotka sopivat täydellisesti vauvanpeitoihin. Suosituin on DROPS Baby Merino , joka on kehrätty erittäin hienoista merinovillakuiduista. Lanka sopii erityisen hyvin herkälle vauvan iholle ja voidaan jopa pestä koneessa, joten se sopii täydellisesti päivittäiseen käyttöön.

Katso koko lankavalikoimamme täältä.

Kun aiot aloittaa kotineulotun maton käytön, on tärkeää, että neulot oikeilla neulepuikoilla. Meillä on laaja valikoima sekä pyöreitä tikkuja että jumpperitikkuja eri kokoisina ja eri materiaaleina. Täällä voit lähteä tutkimaan ja löytää juuri sinulle parhaiten sopivat tikut.

Jos haluat virkata vauvan huovan neulomisen sijaan, meillä on myös suuri määrä ilmaisia virkkauskuvioita, joihin voit tutustua. Täällä voit kokeilla sekä kaksoispuikkoompeleita, kiinteitä ompeleita, reikäkuviota että isoäiti neliöitä.

Ilmaisia reseptejä virkattuihin vauvanpeitoihin.

Jos olet hulluksi neulomaan vauvan ja lapsen mattoja ja haluat nyt kokeilla käsiäsi maton neulomisessa itsellesi tai kotiisi, niin voit myös tutustua matto- ja mattoresepteihimme. Meiltä löytyy sekä neulottuja mattoja että virkattuja mattoja . Täältä saat mahdollisuuden neuloa kauniin maton, joka voi kestää useita vuosia ja mahdollisesti useita sukupolvia. Ja vaikka aikuisten matto tai matto on iso ja ehkä hallitsematon projekti, se on aina sen arvoista!

Nyt toivomme, että olet hyvin pukeutunut, jotta voit aloittaa mukavan vauvan huovan neulomisen. Jos sinulla on kysyttävää kuvioista, lanka- tai neulavalinnasta, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Todella hauskaa vauvan peiton kanssa :-)