Sekahuopareseptejä

Jos et ole vielä kokeillut huovutusta, sinulla on edessäsi viihtyisä ja jännittävä projekti. Projektin neulomisen jälkeen voit huomata sen pesemällä työn yhden tai useamman kerran pesukoneessa. Pesun aikana projekti tuntuu, kutistuu ja tulee kestäväksi.

Tältä sivulta saat inspiraatiota mihin huopaprojekteihin voit heittäytyä.Mahdollisuuksia on monia, joten rakastu vain projektiin ja aloita se.

Katso kaikki huopareseptimme täältä.

Jos panet itsesi huovutukseen, lukemisella ei ole rajoja. Tässä vain muutamia ideoita: patanpitimet, pöytäsuojat, istuinpehmusteet, tossut, pääsiäis- ja joulukoristeet, huopapallot, avaimenperät, niskanlämmittimet, takit ja koirakorit.

Hieno projekti alkuun on leipäkori. Tarkista esim. Tämä kaunis kori , jota voidaan käyttää leipäkorina, hedelmäkorina, avaimena jne. Kori on neulottu 2 langasta DROPS Snow / Eskimo, joka on 100 % villaa. Lankaa on saatavana monissa kauniissa väreissä, joten valitse vain väri, josta pidät eniten. Laita kori neulomisen jälkeen pesukoneeseen ja pese 40 asteessa. Pesun jälkeen kori muotoillaan niin, että se saa oikeat mitat, ja vupti! Sinulla on valmiina neulottu ja huovutettu kori!

Jos sinulla on lemmikki, voit aloittaa myös monia upeita huopaprojekteja. Alta löydät valikoiman reseptejämme, jotka sopivat erityisesti kissoille. Täällä voit neuloa ja huopaa pienen leikkihiiren tai suloisen talon kissalle. Voit myös huovata matalalla huovutettuja palloja, joilla kissa voi leikkiä. Tämä on helppo ja nopea projekti, joka ei vaadi paljon lankaa tai aikaa.

Jos haluat tehdä huovutettuja palloja, kelaa lanka halutun kokoiseen lankaavaimeen. Sitten pallo asetetaan nylonsukan kärkeen ja solmu sidotaan, jotta pallo ei liiku, kun se on pestävä. Jos haluat lisää palloja, voit laittaa lisää lankaavaimia alla olevan kuvan mukaisesti. Pallot huovutetaan saattamalla ne pesukoneeseen ja pesemällä ne 40 asteessa. Tämän jälkeen ja kun pallot ovat vielä märkiä, ne muotoillaan niin, että ne saavat oikean koon ja muodon.

Katso huopapallojen resepti täältä.

Tarjoamme sekä neule- että virkkauskuvioita, jotka voidaan huovuttaa. Valikoimasta löydät siis myös kauniita virkkausprojekteja mm. kissa. Katso koko mallivalikoima neulottuihin tai virkattuihin huovutusprojekteihin täältä .

Toinen hieno huopaprojekti on istuintyyny. Istuinpehmusteet ovat ihania makuulla terassituoleilla tai ottaa mukaan, jos olet menossa retkelle ja istut kivillä tai hiekalla. Huokuvioiden valikoimastamme löydät joukon kauniita istuinpehmusteita - sekä neulejoille että virkkaajille. Istuintyynyn tekeminen voi olla superhelppo projekti, esim. jos päätät neuloa ainaoikeaa. Voit kuitenkin leikkiä myös muilla tekniikoilla ja luoda pinnan kauniilla kuvioilla.

Kun olet löytänyt itsellesi täydellisen huovutuskuvion, on kysymys langan valinnasta. Täällä nettisivuilla voit tutustua herkullisiin huopalankoihimme, joita voidaan käyttää moneen eri projektiin. Huopalangalle on ominaista, että se on villalankaa. Villa on ihanteellisin lanka huovutettavaksi, sillä langan kuidut tuntuvat helposti yhteen pesun aikana.

Katso valikoima huopalankoja täältä.

Todella suosittu neule- ja huovutusprojekti on myös tossut! Tältä sivulta voit lukea paljon lisää huovutetuista tossuista ja rakastua tähän upeaan huovutusprojektiin.

Pidä todella hauskaa huovutusprojektisi kanssa :-)