DROPS Fabel Uni Color

Sisältö : 75 % villaa, 25 % polyamidia

Lankaryhmä : A (23 - 26 silmukkaa) / 4 kerrosta / sormitus

Paino / pituus : 50 grammaa = n. 205 metriä

Suositeltavat sauvat : 3 mm

Neuletiheys : 10 x 10 cm = 24 s x 32 krs

Hienopesu tai villapesu 40ºC / Älä koskaan käytä huuhteluainetta / Pyyhi tasaiseksi

EUR2.29
Availability:

DROPS Fabel Uni Color

Superwash käsitelty villasukkalanka.

Kestävää kuin vain sukkalanka voi olla - DROPS Fabel on 4-lankainen superwash-käsitelty lanka, joten se voidaan pestä helposti koneessa! Toisin kuin tavallinen sukkalanka, Fabel kehrätään pehmeämmällä ja hienommalla villalaadulla. Tämä tekee Fabelista sopivan paljon muuhunkin kuin vain sukkiin - kokeile sitä vauvan neulomiseen!

Yhdellä DROPS-valikoiman suurimmista värikorteista DROPS Fabel on saatavana kolmessa eri värityypissä. Uni Color, joka koostuu kauniista yksivärisistä väreistä. Tulosta, jossa jokainen väri koostuu eri väreistä, jotka toistuvat säännöllisesti satunnaisina pituuksina. Long Print on kuin Print, mutta kustakin väristä on pidempi väli.

Sekä Print- että Long Print -värit valmistetaan menetelmällä nimeltä "fancy dyeing", joka eroaa muista menetelmistä siinä, että jokaisessa väriosassa on pieniä vaihteluita sekä kuvioissa että sävyissä. Tämä ei ole vika, vaan osa langan ominaisuuksia.

Värikartassa näkyvät neulotut värimallit näyttävät langan melanssin, kun neulotaan pienellä määrällä silmukoita, kuten sukkia. Suuremmissa malleissa melansi näyttää erilaiselta. Kuten kaikissa Jacquard-sekoituksissa, samassa värissä ja erässä voi olla värieroja.

Tämä lanka on Öko-Tex®-sertifioitu (sertifikaatin numero 25.3.0099), Standard 100, luokka I. Tämä tarkoittaa, että se on testattu ja että se on täysin vapaa haitallisista kemikaaleista ja on turvallista käyttää. Luokka I on korkein taso, mikä tarkoittaa, että se sopii hyvin myös vauvantarvikkeisiin (0-3 vuotta).

31/07/2016

Olen käyttänyt Fabel Uni -väriä vauvan neuloon ja rakastan sitä!

Lisää arvostelu: