DROPS Snow Mix

Sisältö: 100 % villaa

Lankaryhmä: E (9 - 11 silmukkaa) / 14 kerrosta / erittäin iso

Paino / pituus: 50 grammaa = n. 50 metriä

Suositeltavat sauvat: 9 mm

Neuletiheys: 10 x 10 cm = 10 s x 14 krs

Käsinpesu, max 30°C / Kuiva tasaiseksi / Voidaan huovuttaa

DROPS Snow on uusi nimi DROPS Eskimolle.

EUR1.90
EUR2.29
Säästät: EUR0.39
Offer expires 29/02/2024
Availability:

DROPS Snow Mix

Täydellinen huopa!

DROPS Snow on pehmeä, paksu ja kevyesti neulottu 1-lankainen lanka, joka on kehrätty 100% puhtaasta villasta, joka antaa pehmeää lämpöä ja mukavat neuleet, jotka sopivat myös huovutukseen.

Lankakuidut ovat käsittelemättömiä, mikä tarkoittaa, että ne vain pestään eikä niitä käsitellä kemiallisesti ennen värjäystä. Tämä korostaa parhaiten langan luonnollisia ominaisuuksia ja antaa paremman muodon ja koostumuksen.

DROPS Snow on erittäin suosittu talvilanka, josta on saatavana 3 eri värivaihtoehtoa: Uni-väri, useita kauniita yksivärisiä variantteja. Sekoita, jossa useita värejä on kartoitettu yhteen ennen kehräystä saadaksesi sekoitettu vaikutus. Tulosta, jossa jokainen väri kehrätään yhteen epäsäännöllisin väliajoin.

Tämä lanka on Öko-Tex®-sertifioitu (sertifikaatin numero 25.3.0099), Standard 100, luokka I. Tämä tarkoittaa, että se on testattu ja että se on täysin vapaa haitallisista kemikaaleista ja on turvallista käyttää. Luokka I on korkein taso, mikä tarkoittaa, että se sopii hyvin myös vauvantarvikkeisiin (0-3 vuotta).

Lue täältä lisää siitä, mihin voit käyttää DROPS Snowa

Katso kaikki DROPS Snow Uni Color -värit täältä

Katso kaikki DROPS Snow Print -värit täältä

Lindehobby

Ei vielä arvosteluja. Ole ensimmäinen ja kerro mielipiteesi

Lisää arvostelu:
spacer