kuulla

Alta löydät laajan valikoimamme pellavalanka-avaimia, jotka ovat tällä hetkellä uskomattoman suosittuja. Tarjoamme eri merkkejä kaikenlaisissa väreissä ja koossa, minkä vuoksi voit taatusti löytää juuri sen tyyppisen langan, jota etsit seuraavaan luovaan projektiisi. LindeHobbyillä tarjoamme myös vain korkealaatuisia tuotteita, minkä vuoksi sinulle taataan eksklusiivinen tuote, jota voidaan käyttää kaikkiin tarkoituksiin. Tutustu tällä sivulla ja anna itsesi inspiroitua jännittävästä ja laajasta pellavalangavalikoimastamme.

Materiale_227: 53% Bomuld / 33% Viskose / 14% Hør
EUR2.10
0 arvostelua
Materiale_227: 53% Bomuld / 47% Hør
EUR2.59
0 arvostelua
Materiale_227: 47% Bambus / 33% Hør / 20% Bomuld
EUR3.79
0 arvostelua
Säästä jopa 18 %
Materiale_227: 53% puuvillaa / 33% viskoosia / 14% pellavaa
EUR4.40
0 arvostelua
Materiale_227: 53% puuvillaa / 33% viskoosia / 14% pellavaa
EUR5.95
0 arvostelua
Säästä jopa 13 %
Materiale_227: 50% merinovilla / 35% akryyli / 15% alpakka
EUR4.90
0 arvostelua
Materiale_227: 85% Viskoosi (kierrätetty pellava) / 15% Pellava
EUR11.95
0 arvostelua
Materiale_227: 65% puuvilla / 35% pellava
EUR3.50
0 arvostelua
Materiale_227: 85% Viskoosi (kierrätetty pellava) / 15% Pellava
EUR10.95
0 arvostelua

Maalaismainen ja luonnollinen lanka - täydellinen kesävaatteisiin

Tältä sivulta löydät muun muassa DROPS Cotton-Linen -langan, joka on maalaismainen ja luonnollinen lanka. Se on kehrätty useista puuvillan ja pellavalangan langoista, jolloin tuloksena on kiinteä rakenne, joka tekee siitä erittäin kestävän ja vahvan langan. Lisäksi voit käyttää Cotton-Linenia moniin erilaisiin projekteihin, mutta valitsetpa neuleen tai topin, siinä on kiiltävä ilme ja ainutlaatuinen pellava tuntu. Mainittakoon myös, että lanka sopii erityisesti kevyempiin ja figuurineulemalleihin, joten se on täydellinen valinta sinulle, joka tarvitsee kesävaatteita. Valitse monista hienoista ja luonnollisista väreistämme ja anna vaatteillesi maalaismainen ilme DROPS Cotton-Linen -kankaalla.

Ylellinen lopputulos - valitse monista hienoista väreistä

Laajasta ja jännittävästä valikoimastamme löytyy myös laadukas DROPS Belle lanka, joka on ympärivuotinen lanka pellavasta, viskoosista ja puuvillasta. Tämä seos tuottaa fantastisen kauniin materiaalin, jolla on herkkä rakenne, jonka voit helposti levittää suoraan vartalolle. Tämä on hieman hienompaa lankaa, ja jos yhdistät tämän esimerkiksi Cotton Lightin ja Nutmegin kanssa, saat ylellisen lopputuloksen. Tältä sivulta löydät monia hienoja värejä, joten sinulla on runsaasti mahdollisuuksia löytää juuri etsimäsi malli voidaksesi luoda arjen luksusta.

Hanki turvallista ja helppoa kaupankäyntiä LindeHobbyissä

Jos pellavalangasta on pulaa, löydät täältä LindeHobbyiltä takuulla etsimäsi ja sitten todella edulliseen hintaan. Kun teet ostoksia meillä, saat myös turvallisen ja helpon kaupan sekä nopean toimituksen. Haluamme tehdä sinun tulevan neuleprojektisi loppuun saattamisen mahdollisimman helpoksi, ja siksi toimitamme koko Tanskalle erittäin korkealaatuista lankaa. Tutustu tällä sivulla ja inspiroidu laajasta valikoimastamme suosittuja tuotemerkkejä.