Scheepjes Maxi Sugar Rush

Sisältö: 100 % puuvillaa

Paino / pituus: 50 grammaa = n. 280 metriä

Suositeltavat sauvat: 1,25 - 1,50 mm

Neuletiheys: 10 x 10 cm = 25m x 33p

Konepesu, 60°C / tasakuivaus

EUR3.15
Availability:
  • Buy 5 and more for EUR3.00 for each
  • Buy 10 and more for EUR2.85 for each

Lähettää Maxi Sugar Rushin

Scheepjen Maxi Sugar Rush on erittäin ohut lanka, joka tarjoaa ylellistä kiiltoa. Valmistettu 100 % merseroidusta puuvillasta, mikä antaa sille vertaansa vailla olevan lujuuden, mikä tekee langasta täydellisen monenlaisiin projekteihin. Tämän langan kompakti koostumus tekee siitä erinomaisen virkkauksen ja herkkien pitsien, kuten pitsien reunojen, hihojen, liivien, liinavaatteiden, huivien ja muiden. Valittavana on vaikuttava 87 kirkkaan värin valikoima, joten voit löytää projektiisi tarvitsemasi värin ja jopa luoda hauskoja malleja yhdistelemällä ja yhdistelemällä.

Löydät kaikki Scheepjesin langat täältä.

Lindehobby

05/03/2019

Scheepjes Maxi Sugar Rush on erittäin hyvä virkkauslanka ja mukava rakenne, se pitää myös värit hyviä. Voi vain suositella tuotetta

12/01/2021

Hei, olen katsellut lankaa muutaman kerran, koska sinulla on mustaa kotona, mutta hinta on hiukan liian korkea, koska Riton on pitkään ollut 10,95 puntaa, mutta heillä ei ole mustaa väriä kotona vasta myöhemmin tässä kuussa , joten Igg on katsonut nähdäksesi, pitäisikö sinun olla muuttaa myynnissäsi olevaa hintaa :-) Tämä on ensimmäinen kerta, kun minun on ostettava tämä lanka, koska yritän virkata vähän MVH Birgitte Knudsen.

Lisää arvostelu: