1840 Pusero röyhelöillä pääntiessä

Price from
EUR15.55

LATAA RECEPIT TÄSTÄ

Naisten ryppyinen pusero Mayflower 1 -luokassa . Koko S-XXXL.

Tikut ja tarvikkeet asetetaan koriin erikseen.

Katso kaikki Mayflowerin naisten reseptit täältä.

Tässä on mitä tarvitset
Mayflower 1 Class
EUR2.59
Availability: Vain 39 kpl varastossa
Fjern fra kit

1840 Pusero röyhelöillä pääntiessä

Tämä kaunis kesäpusero on neulottu Mayflower 1 -luokasta, jonka saatat yleensä tuntea meidän sukkalangana. Lankaa voi kuitenkin käyttää paljon muuhunkin kuin sukkiin, koska lanka on sekä kestävää että pehmeää.

Tässä mallissa olemme luoneet naisellisen ilmeen. Siksi olemme päättäneet neuloa puseron vaalean purppuranväriseksi, joka sopii hyvin puseron ryppynauhan ja rusetin kanssa. Samalla pusero on myös neulottu ohuesta langasta, joten se on myös kevyt ja ilmava.

Monet ihmiset yhdistävät villalangan talvivaatteisiin, mutta 1 Classia voidaan käyttää ympäri vuoden, vaikka se koostuu 75 % villasta ja 25 % nailonista. Langan juoksupituus on 201 metriä per. 50 grammaa, joten se on suhteellisen ohutta villalankaa. Tämä on myös syy, miksi lanka sopii kesävaatteisiin, sillä ohut villapusero tarjoaa upean hengittävyyden ja voi auttaa kehoa säätelemään lämpötilaa tehokkaasti.

Resepti on suhteellisen yksinkertainen, mutta siinä voi olla haastavia elementtejä. Siksi on eduksi, jos olet helposti harjoitteleva neuloja, joka on aiemmin yrittänyt neuloa puseroja. Resepti on tietysti ilmainen

Lindehobby
Forslag til dig
Andre købte også
EHDOTUKSIA SINULLE
spacer