1832 Hupullinen takki

Price from
EUR74.21

LATAA RECEPIT TÄSTÄ

Mayflower Easy Care Classic -langasta neulottu hupullinen takki. Koko XXS-XXXL.

Tikut ja tarvikkeet asetetaan koriin erikseen.

Katso kaikki Mayflowerin naisten reseptit täältä.

Tässä on mitä tarvitset
205
EUR4.95
Availability: Vain 37 kpl varastossa
Fjern fra kit

1832 Hupullinen takki

Mikään ei ole parempaa kuin lämmin villatakki erityisen viileisiin päiviin. Villalla on fantastinen ominaisuus, että se voi lämmittää mukavasti, koska villa on samalla hengittävää materiaalia, joten keho pääsee eroon ylimääräisestä lämmöstä.

Tämä takki on neulottu suositusta Mayflower Easy Care Classic -langasta, joka on 100 % puhdasta villaa, juoksupituus 106 metriä per. 50 grammaa. Se antaa takille hyvän paksuuden, joka saa rakenteen muuttumatta liian raskaaksi. Langan paksuus auttaa myös takin taskut ja huput pysymään kunnossa, joten takki pysyy siistinä sekä käytön että pesun jälkeen.

Easy Care Classic on hyvä valinta seuraavaan neuleprojektiin, jos sinulla ei ole kärsivällisyyttä pestä kodin neuleita käsin. Easy Care Classic voidaan pestä sekä koneessa että rumpukuivata, joten voit käyttää takkia helposti joka päivä.

Meidän versiomme takista on neulottu vaalealla laventelilla, mikä antaa sille naisellisen ilmeen. Itse takin muotoilu on kuitenkin niin yksinkertainen, että eri värinen lanka voi antaa täysin erilaisen tyylin. Easy Care Classicia on saatavana laajassa värivalikoimassa, joten vain mielikuvituksesi asettaa rajat.

Resepti on tietysti ilmainen. Nauttia.

Lindehobby
Forslag til dig
Andre købte også
EHDOTUKSIA SINULLE
spacer