1828 Pusero ryppyisillä raidoilla

Price from
EUR39.58

LATAA RECEPIT TÄSTÄ

Mayflower Easy CARE -langasta neulottu pusero ryppyisillä raidoilla. Koko S-XXXL.

Tikut ja tarvikkeet asetetaan koriin erikseen.

Katso kaikki Mayflowerin naisten reseptit täältä.

Tässä on mitä tarvitset
Mayflower Easy CARE
03
EUR4.95
Availability: Vain 34 kpl varastossa
Fjern fra kit

1828 Pusero ryppyisillä raidoilla

Neulominen on hämmästyttävän monipuolista - ja voit saavuttaa monia kauniita tehosteita, jos hallitset neulontatekniikkasi. Tämä pusero on suunniteltu esimerkiksi ryppyisillä raidoilla, jotka syntyvät neulomalla suhteellisen yksinkertainen lisäys- ja kantakuvio.

Kauniit ryppyiset raidat auttavat muotoilemaan puseroa ja luomaan rakennetta. Raidat menevät jälleen myös puseron hihoihin, jotka on tehty ilmapallomaisesti käsivarsien ympärille. Se antaa puserolle klassisen ja naisellisen ilmeen.

Pusero on neulottu Mayflower Easy Care -langasta, joka on villalankaa, jonka juoksupituus on 185 metriä per. 50 grammaa. Vaikka pusero on neulottu villalangasta, älä pelkää käyttää sitä kesäkaudella. Villa saattaa olla kuuluisa lämmittävyydestään, mutta sillä voi olla myös viilentävä vaikutus lämpimänä päivänä. Tämä johtuu osittain villan hyvästä hengittävyydestä, mikä helpottaa kehon viilentämistä.

Vaikka pusero saattaa näyttää hienostuneelta, todelliset tekniikat ovat suhteellisen yksinkertaisia. Helposti harjoiteltu neuloja voi siksi tehdä tästä puserosta aivan hyvän.

Lindehobby
Forslag til dig
Andre købte også
EHDOTUKSIA SINULLE
spacer