1813 pusero, jossa suuri pyöreä kaulus

Price from
EUR76.88

LATAA RECEPIT TÄSTÄ

Pusero suurella pyöreällä pääntiellä Mayflower Super Kid Silk -materiaalia . Koko XXS-XXXL.

Tikut ja tarvikkeet asetetaan koriin erikseen.

Katso kaikki Mayflowerin naisten reseptit täältä.

Tässä on mitä tarvitset
Mayflower Super Kid Silk 43 Rødtræ
EUR7.69
Availability: Toimitusaika on I restordre hos Mayflower päivä(ä)
Fjern fra kit

1813 pusero, jossa suuri pyöreä kaulus

Joustinneuletta, jossa on yksi ommel suora ja yksi silmukka nurin, käytetään yleensä neulepuseroiden reunoissa. Tämä pusero on kuitenkin erilainen, koska tässä koko pusero on neulottu kauneimmalla joustinneuleella. Ribbineulonta on yksinkertainen neulontatekniikka, mutta visuaalisesti se antaa aivan erilaisen ilmeen kuin perinteisempi sileäommel.

Pusero on neulottu kahdesta langasta Mayflower Super Kid Silk, jonka juoksupituus on 195 metriä per. 25 grammaa ja koostuu 76 % mohairista ja 24 % silkistä. Super Kid Silkille on yleensä ominaista se, että se on kevyt ja ilmava, ja tämä vaikutus säilyy myös kahdella langalla neulottaessa.

Super Kid Silk tekee tästä puserosta erityisen mukavan puettavan. Osittain langassa on kaunis pörröinen kiilto, ja lisäksi Super Kid Silk antaa puseron myös mukavan ja luonnollisen putoamisen. Puseron ensisijainen yksityiskohta on kuitenkin suuri, pyöreä kaulus, joka antoi puseron ainutlaatuisen väänteen.

Resepti on ladattavissa ilmaiseksi klikkaamalla yllä olevaa linkkiä. Tämä on suhteellisen aloittelijaystävällinen resepti, koska pusero on melko yksinkertainen.

Lindehobby
Forslag til dig
Andre købte også
EHDOTUKSIA SINULLE
spacer