DROPS Vauva Merino

Haluatko aloittaa virkkauksen ja neulomisen DROPS Baby Merino -langasta, mutta oletko epävarma langan lähestymisestä? Täältä löydät tietoa langan monista hyvistä ominaisuuksista, vinkkejä mihin sitä voidaan käyttää ja niksejä langan parhaaseen käsittelyyn, jotta se pysyy siistinä vielä monta vuotta.

Löydä DROPS Baby Merino edullisesti täältä

Mikä on DROPS Baby Merino?

DROPS Baby Merino on villalanka, joka on kehrätty viidestä merinovillasäikeestä. 5 ohutta lankaa ovat erittäin hienoa merinovillaa Etelä-Amerikan vapaan laidun eläimistä. Se, että lanka on kehrätty 5 langan kaapelitekniikalla, tarkoittaa yksinkertaisesti, että se on erittäin hienoa ja erittäin näkyvää rakenteessa. Siksi se sopii todella hyvin myös rakenne- ja kuvioneulokseen.

Kaikki DROPS merinovillalangat ovat myös SuperWash-käsiteltyjä. Tämä tarkoittaa, että lanka on helppo pitää puhtaana ja siistinä, koska se voidaan pestä koneessa. Vaikka se voi mennä koneeseen, on erittäin tärkeää noudattaa pesuohjeita, jotta lanka kestää rakenteen. Voit lukea lisää DROPS Baby Merinon hoidosta ja pesusta sivun alalaidasta.

Lue lisää SuperWash-käsitellyistä langoista täältä

Toinen DROPS Baby Merinon parhaista ominaisuuksista on, että se on täysin vaivaton. Merinon pitkät kuidut eivät lähde eivätkä ärsytä ihoa, joten lanka sopii täydellisesti vauvojen ja lasten neulomiseen. DROPS Baby Merino -langasta neulotut vaatteet ovat todella hyvä valinta niille, joita normaali villa ihoa vasten ärsyttää helposti.

Täältä löydät kaikki virkkaus- ja neulemallimme vauvalle

Miksi valita DROPS Baby Merino?

Kuten nimestä voi päätellä, DROPS Baby Merino sopii täydellisesti vauvan vaatteisiin. Tämä ei kuitenkaan eroa siitä tosiasiasta, että lanka on ehdottoman ihanteellinen kaikentyyppisille vaatteille. Pehmeät kuidut eivät lähde ihoa vasten, ja hienot langat antavat erittäin mukavan ja tasaisen lopputuloksen vaatteissa.

Katso koko laaja valikoimamme Drops Baby Merino -reseptejä täältä

Toinen hyvä syy valita DROPS Baby Merino on valtava värivalikoima. Yli 50 kauniista ja ainutlaatuisesta väristä löydät varmasti ainakin yhden makuusi sopivan. Värikartaa päivitetään ja laajennetaan säännöllisesti, joten DROPS Baby Merinon värivalikoima pysyy ajan tasalla. Värikartan erikoisuus on myös se, että kaikki värit ovat UNI-värisiä. Tämä tarkoittaa, että kaikilla langoilla on täsmälleen sama sävy, joten saat varmasti erittäin tasaisen ja yhtenäisen tuloksen.

Lue lisää merinovillasta täältä

Yksi DROPSin langan parhaista puolista on, että se on laadukasta hyvään hintaan. Täältä saa todella hyvää lankaa, mikä ei isommissakaan projekteissa budjettia lyhennä. Kun ostat meiltä DROPS Baby Merinoa, teet ostoksia DROPS SuperStoresta. Tämä tarkoittaa, että olemme aina ajan tasalla uusimmista väreistä ja myymme kaikkia DROPS-tuotteita.

Osta DROPS Baby Merino täältä

DROPS Baby Merino -kuvioita

Drops Baby Merino on yksi suosituimmista DROPS-ominaisuuksista, ja siksi sinulle taataan myös suuri määrä malleja DROPS Baby Merino -kuvioiden kanssa.

Kaikki GarnStudion DROPS Baby Merinolla kehittämät kuviot on tehty langan parhaista ominaisuuksista. Kaikki reseptit sisältävät yksityiskohtaiset oppaat, joten voit ohjata sinut turvallisesti prosessin läpi alusta loppuun. Mallit ovat myös kaikki oikolukuja ja huolella tarkistettuja, joten saat varmasti todella hyvän mallin ostaessasi lankaa DROPSista.

DROPS Baby Merino - täydellinen vauvalle

Kuten nimestä voi päätellä, DROPS Baby Merino sopii täydellisesti pienimpien vaatteisiin. Sen lisäksi, että lanka on erittäin pehmeä, se voidaan myös pestä koneessa. Tämä tarkoittaa, että pesumatkan jälkeen se on täysin puhdas ja herkullinen. Lisäksi DROPS Baby Merinoa on saatavana myös laaja valikoima herkullisia värejä, jotka sopivat ehdottomasti sekä vanhempien että vauvan makuun.

Aloita herkullisen setin neulominen vauvalle. Housut, neuletakki, hattu ja pieni vuori sisältyvät tähän. Koko setti on neulottu DROPS Baby Merino -langasta, joten voit halutessasi pysyä yhdessä värissä tai antaa sille kaasua leikkimällä useilla eri sävyillä. Sarja tulee ennenaikaisena 2 vuoden koossa.

Löydät sarjan ilmaisen reseptin täältä

DROPS Baby Merino ohjauslangalla

Ohuen rakenteensa ansiosta DROPS Baby Merino pärjää loistavasti myös seuraajalangan kanssa. Tässä sekä DROPS Kid-Silk että DROPS Brushed Alpaca Silk ovat kaksi todella hyvää lankaa yhdistettäväksi DROPS Baby Merinon kanssa. Tämä johtuu siitä, että molemmat langat antavat neuleelle lisää täyteläisyyttä ja voivat antaa lisää rakennetta.

Se voi olla myös etu tässä hatuissa. Tässä Kid-Silken auttaa antamaan tasaisemman ja tiheämmän ilmeen, mikä voi olla selkeä etu, kun korvat on pidettävä lämpimänä ja suojattu tuulelta.

Löydä hattujen reseptit täältä ja monia muita Drops Baby Merino -reseptejä

DROPS Baby Merinon hoito ja pesu

DROPS Baby Merino on lanka, joka pysyy siistinä monella askeleella monta vuotta. DROPS Baby Merinon suuri etu on, että se voidaan pestä koneessa. Tämä on kuitenkin tehtävä oikein ja oikeilla ohjelmilla langan rakenteen säilyttämiseksi.

Tämä tehdään pesemällä se joko hieno- tai villapesulla 40 asteessa ilman liotusta. Pesun jälkeen lanka on kuivattava tasaiseksi, joten kuivausrumpu on poissuljettu. On tärkeää välttää kuivausrumpua, koska muuten se venyttää langan kuidut ja tekee neulomisesta erittäin pitkän. Syynä siihen, että se on kuivattava litteäksi, on se, että se taas tekee langan kuiduista pitkiä ripustamalla painon mukana vedestä. Langan kauniin värin säilyttämiseksi on myös tärkeää, että huuhteluainetta ei käytetä.

Osta DROPS Baby Merino täältä