DROPS karismaa

Oletko käynyt katsomassa DROPS Karismaa, mutta oletko hieman epävarma langan parhaasta käytöstä? Sitten olemme keränneet paljon tietoa langasta, vinkkejä siihen, mihin sitä voidaan käyttää, sekä kuinka käsitellä lanka parhaiten, jotta projektisi on varmasti täysin vinossa. Jos sinulla on epäilyksiä, asiakaspalvelumme on aina valmis vastaamaan kysymyksiisi.

Löydä DROPS Karisma edullisesti täältä

Mikä on DROPS Karisma?

DROPS Karisma on 100% villalankaa, joka on kehrätty 4 langasta. 4 lankaa auttavat antamaan langalle todella hyvän mittapysyvyyden ja lujuuden, mikä tarkoittaa, että se voidaan luokitella urheilulangaksi. Hyvän ja kestävän langan lisäksi päällä oleva villa on myös superpesukäsitelty. Sanotaan, että lanka kestää konepesun jopa 40 asteessa. Muista, että voit lukea lisää DROPS Karisman pesusta ja hoidosta sivun alempana.

Katso koko laaja valikoima villalankoja täältä

DROPS Karisma juontaa juurensa 1980-luvulle, jolloin vallitsi, kuten nytkin, valtava neulebuumi. Siksi se on klassikko, joka on ollut markkinoilla monta vuotta ja on tullut jäädäkseen. Yksi langan eduista, joka tekee siitä niin suositun, on valtava värivalikoima. Sitä päivitetään säännöllisesti sekä uusilla UNI- että MIX-väreillä, jotta löydät kauneimmat värit.

Katso koko DROPS Karisman värivalikoima täältä

Urheilulankaa

DROPS Karisma on erittäin vahvaa ja siksi se voidaan luokitella urheilulangaksi. Urheilulangat ovat kaikki lankoja, joilla on suurempi lujuus ja kestävyys kuin tavallisella neulelangalla. Tämä koskee sekä kulutuskestävyyttä, mutta se kestää myös esimerkiksi vettä ja muuta likaa.

Katso kaikki urheilu- ja sukkalangat täältä

Miksi valita DROPS Karisma?

DROPS Karisma on uskomattoman herkullinen villalanka, jolla on täydellinen neulontavoima moniin erilaisiin projekteihin. Lanka sopii erinomaisesti vaatteille, jotka kestävät useita vuosia ja kestävät kulutusta ja vastaavaa käyttöä. Se on siis aivan upea ympärivuotinen lanka.

Täältä löydät kaikki DROPS Karisma -mallit

Lue lisää villalangasta täältä

Toinen hyvä syy valita DROPS Karisma on valtava värivalikoima, jossa on monia eri sävyjä. Yli 40 kauniista ja ainutlaatuisesta väristä löydät varmasti ainakin yhden makuusi sopivan. Värikartaa päivitetään ja laajennetaan säännöllisesti, jotta DROPS Karisman värivalikoima pysyy ajan ja kypsyyden tahdissa. Värikortin erikoisuus on myös se, että värit sopivat hyvin UNI- ja MIX-värien välillä. Uni-värit ovat kaikki yhtenäisiä ja vahvoja värejä, jotka antavat luomuksille todella kauniin ilmeen. Mix puolestaan on harmoninen sekoitus sävyjä, joka antaa mukavan ja eloisan ilmeen.

Tutustu laajaan värivalikoimaan tästä

Yksi DROPSin langan parhaista puolista on, että se on laadukasta hyvään hintaan. Täältä saa todella hyvää lankaa, mikä ei isommissakaan projekteissa budjettia lyhennä. Kun ostat meiltä DROPS Karisman, teet ostoksia DROPS SuperStoressa. Tämä tarkoittaa, että olemme aina ajan tasalla uusimmista väreistä ja myymme kaikkia DROPS-tuotteita.

Löydä kaikki DROPSin langat täältä

Mallit DROPS Karismalla

Drops Karisma on yksi suosituimmista DROPS-ominaisuuksista ja siksi sinulle taataan myös suuri määrä kuvioita vain DROPS Karismalla.

Katso koko laaja valikoima ilmaisia reseptejä täältä

Kaikki GarnStudion DROPS Karisman kanssa kehittämät kuviot on luotu langan parhaita ominaisuuksia varten. Kaikki reseptit sisältävät yksityiskohtaiset oppaat, joten voit ohjata sinut turvallisesti prosessin läpi alusta loppuun. Mallit ovat myös kaikki oikolukuja ja huolella tarkistettuja, joten saat varmasti todella hyvän mallin ostaessasi lankaa DROPSista.

Täältä löydät kaikki DROPS Karisma -mallit

Ympärivuotinen lanka, joka antaa jatkuvasti

DROPS Karismaa on ilmeistä käyttää vaatteissa sen suuren lujuuden vuoksi. Se on myös todella kiva villalanka, joka käy hyvin sekä rakenne- että kuvioneulonnassa. Kun kotineule- tai virkkaustyösi on valmis, voit pestä langan turvallisesti hieno- tai villapesulla pesukoneessa. Siis todella hyvää lankaa vaatteille.

Katso laaja valikoima naisten neuleita täältä

Osta DROPS Karisma edullisesti täältä

Alle olemme koonneet suuren määrän malleja neulevaatteille, joissa on käytetty DROPS Karismaa. Olemme yrittäneet löytää erilaisia reseptejä, jotta löydät varmasti itsellesi sopivan. Napsauta kuvaa siirtyäksesi suoraan digitaaliseen kuvioon, jotta pääset nopeasti aloittamaan seuraavan neulontaprojektisi.

Sukat ja sukat

Kuten aiemmin mainittiin, DROPS Karisma on urheilulanka, joten se sopii erinomaisesti sukkiin ja sukkiin. Lanka kestää sekä kulumista, vettä että muuta likaa ja sen jälkeen se voidaan pestä koneessa nopeasti. Laajan värivalikoiman ansiosta pystyt varmasti myös neulomaan tai virkkaamaan sukkiparin, joista kaikki pitävät.

Katso koko laaja valikoima ilmaisia neulottujen sukkien kuvioita täältä

Täällä olevat sukat ovat suosittuja pohjoismaisia kuvioita, joille on ominaista hienot värisiirtymät ja luovat kuvioyhdistelmät. Sukkia on koot 35 ja 43 asti. Heitä itsesi niihin ja heiluttele puikot DROPS Karismalla.

Löydä resepti ilmaiseksi täältä

DROPS Karisman hoito ja pesu

Jotta DROPS Karisma kestäisi monta vuotta, on tärkeää, että se pestään ja kuivataan oikein. Hyvin harvoilla ja yksinkertaisilla vaiheilla lanka kestää useita sukupolvia.

DROPS Karismalla neulotut vaatteet ja asusteet tulee pestä hieno- tai villapesulla enintään 40 asteessa. Sitten se on kuivattava tasaiseksi muodon säilyttämiseksi. Tärkeää on myös, että sitä ei rumpukuivata tai käytä huuhtelukirkasteena pesun aikana, sillä se tuhoaa kauniin langan mittapysyvyyden ja rakenteen.

Parhaan neulontatuloksen saavuttamiseksi on myös suositeltavaa käyttää 4 mm:n neulaa, sillä tässä saavutat parhaan mittapysyvyyden. Sitten voit olla varma, että ompeleet eivät ole liian löysät tai liian kireät.

Osta DROPS Karisma täältä