DROPS Nepal

Haluatko aloittaa virkkauksen ja neulomisen DROPS Nepalissa, mutta oletko epävarma langan lähestymisestä? Täältä löydät tietoa langan monista hyvistä ominaisuuksista, vinkkejä mihin sitä voidaan käyttää ja niksejä langan parhaaseen käsittelyyn, jotta se pysyy siistinä vielä monta vuotta.

Löydä DROPS Nepal edullisesti täältä

Mikä on DROPS Nepal?

DROPS Nepal on lanka kahdesta eri villalajista: Super Fine Alpaca ja Peruvian Highland Wool. Täältä sinulla on mahdollisuus saada lanka parhailla ominaisuuksilla sekä alpakanvillasta että kuuluisasta Perun ylämaan villasta. Herkullinen luonnonlanka on käsittelemätöntä, mikä tarkoittaa, että se vain pestään eikä kemiallisesti käsitelty ennen värjäystä. Joten se antaa todella herkullisen ja luonnollisen langan.

Katso koko laaja valikoima villalankoja täältä

DROPS Nepal on kehrätty yhteen kolmesta langasta, mikä antaa kauniin ja selkeän ompeleen. Kolme lankaa tekevät langasta erittäin maalaismaista, ja se voi olla erityisen mukavaa erilaisiin vaatteisiin, kuten puseroihin, hattuihin ja huiveihin. Lanka on myös mukavaa ja pehmeää pitkien alpakka- ja villakuitujen ansiosta.

Lue lisää villalangasta täältä

Ennen kuin villa kehrätään DROPS Nepalissa, se kartoitetaan. Tämä tarkoittaa, että siinä on erittäin löysät ja vapaat kuidut, jotka on helppo huovata. Tämä luo myös todella mukavan sekoitusvaikutelman väreihin, joten lanka ei ole väriltään täysin puhdasta, vaan sen sijaan todella mukavaa leikkimistä. Nyt 42 värin ansiosta on myös runsaasti mahdollisuuksia löytää täydellinen seuraavaan projektiisi.

Lue lisää alpakkalangasta täältä

Katso koko DROPS Nepalin värivalikoima täältä

Miksi valita DROPS Nepal?

DROPS Nepal on valittava, jos haluat kauniin ja pehmeän langan, jota voidaan käyttää uskomattoman moniin erilaisiin projekteihin. Halusitpa neuloa pehmeän villapaidan, paksut sukat tai huovutetun pöytäsuojan, DROPS Nepal on ehdottomasti oikea lanka sinulle.

Täältä löydät kaikki DROPS Nepal -mallit

Sinun on myös valittava DROPS Nepal suuren värivalikoiman vuoksi. Yli 50 herkullisesta ja ainutlaatuisesta väristä löydät varmasti ainakin yhden makuusi sopivan. Värikartaa päivitetään ja laajennetaan säännöllisesti, jotta DROPS Nepalin värivalikoima pysyy ajan tasalla. Värikartan erikoisuus on myös se, että värit ovat hyvä sekoitus UNI- ja MIX-värejä, joten löydät varmasti jotain omaan makuun.

Katso lähemmin Nepalin pikkuveli Limaa täältä

Yksi DROPSin langan parhaista puolista on, että se on laadukasta hyvään hintaan. Täältä saa todella hyvää lankaa, mikä ei isommissakaan projekteissa budjettia lyhennä. Kun ostat meiltä DROPS Nepalin, teet ostoksia DROPS SuperStoresta. Tämä tarkoittaa, että olemme aina ajan tasalla uusimmista väreistä ja myymme kaikkia DROPS-tuotteita.

Löydä kaikki DROPSin langat täältä

Mallit DROPS Nepalilla

DROPS Nepal on yksi suosituimmista DROPS-ominaisuuksista, sillä se on niin suosittu ominaisuus, jossa on suuri määrä kuvioita.

Katso koko laaja valikoima ilmaisia reseptejä täältä

Kaikki GarnStudion DROPS Nepalin kanssa kehittämät kuviot on tehty langan parhaista ominaisuuksista. Kaikki reseptit sisältävät yksityiskohtaisia oppaita ja videoita, joten voit ohjata sinut turvallisesti prosessin läpi alusta loppuun. Mallit ovat myös kaikki oikolukuja ja huolella tarkastettuja, joten saat varmasti todella hyvän mallin ostaessasi lankaa DROPSista.

Täältä löydät kaikki DROPS Nepal -mallit

Joulukoristeita DROPS Nepalilla

DROPS Nepal tarjoaa runsaasti erilaisia projekteja, sillä se on uskomattoman herkullinen ja monipuolinen lanka, jolla on monia hyviä ominaisuuksia. Se on muun muassa hauska ja kodikas projekti joulukoristeiden virkkaamiseen ja neulomiseen. Hieman paisunut villalanka antaa koristeluun todella kivan rakenteen, jota ei huomaa puuvillaa tai akryylia käytettäessä.

Katso laaja valikoima naisten neuleita täältä

Osta DROPS Nepal edullisesti täältä

Joulukoristeet voivat olla sydämiä, tähtiä ja muita ripustuksia, mutta ne voidaan tehdä helposti myös tonttuina ja vastaavina. Muista kuitenkin muistaa, että kun joulukoristeet tehdään DROPS Nepalissa, ne tulee pestä käsin, sillä Nepal ei kestä konepesua.

Katso alta monet erilaiset DROPS Nepalin joulukoristeet.

Löydä oikea asu DROPS Nepalista

Pidätpä sitten enimmäkseen neulepuseroista, tyylikkäistä neuletakeista tai hatuista, DROPS Nepal on hyvä lanka sellaisiin projekteihin. Se on mukava lämmin lanka, joka sopii täydellisesti kaikentyyppisiin vaatteisiin.

Alta löydät suuren määrän malleja, joissa DROPS Nepal on käytetty. Klikkaa kuvaa päästäksesi reseptiin.

DROPS Nepalin hoito ja pesu

Koska DROPS Nepalin villa on käsittelemätöntä, lanka tulee aina pestä käsin enintään 30 asteessa. Jos se pestään korkeammassa lämpötilassa, lanka alkaa tuntua, jolloin se kutistuu paljon. Kun lanka on pesty, se tulee kuivata tasaiseksi, jotta rakenne pysyy langassa - sitä ei saa ripustaa tai rumpukuivaaa.

Osta DROPS Nepal täältä