DROPS Lumi

Jos olet käynyt katsomassa DROPS Snowa, mutta hieman epäilet miten tai mitä tehdä langalle, olet tullut oikeaan paikkaan. Tänne olemme koonneet tietoa langasta ja sen ominaisuuksista sekä vinkkejä langan käsittelyyn, jotta se säilyy kauniina vielä monta vuotta.

Löydä DROPS Snow edullisesti täältä

Mikä on DROPS Snow?

DROPS Snow on uskomattoman herkullista ja paksua villalankaa. Lanka on kehrätty 1 paksulla langalla, mikä antaa kevyen ja pehmeän langan, joka sopii moneen eri virkkaus- ja neuleprojektiin. Koska villa on täysin käsittelemätöntä, se tarkoittaa, että sitä ei käsitellä kemiallisesti ennen värjäystä, vaan se yksinkertaisesti pestään ja puhdistetaan. Se auttaa tuomaan esiin kaikki villan hyvät ominaisuudet ja samalla mahdollistaa langan huovutuksen.

Katso koko valtava villalankavalikoima täältä

Drops Snow on saatavana myös kolmessa eri värivaihtoehdossa, joilla kaikilla on erilaiset ominaisuudet. Yli 50 eri väristä voit valita joko UNI-, MIX- tai PRINT-väriominaisuuksien välillä. Unille on ominaista erittäin tasainen ja kirkas väri, kun taas mix on sekoitus useita sävyjä, mikä antaa erittäin elävän ilmeen. Lopuksi on printtejä, joissa värit kehrätään yhteen epäsäännöllisin väliajoin, mikä antaa täysin ainutlaatuisen kuvion.

Löydä DROPS Snow värivalikoima täältä

Miksi valita DROPS Snow?

DROPS Snow on sinulle, joka etsit mukavaa ja paksua villalankaa. Täältä saat mukavan ja paksun puseron mukavan paksulla ja täyteläisellä langalla, joka pitää lämmön hyvin. Siksi on ihanteellista käyttää lunta talven neulomiseen, koska se on erittäin lämmin villalanka. Talvineuleet kattavat sekä vaatteet että asusteet sekä aikuisille että lapsille. Lanka on myös hauska ja nopea neuloa, sillä se on neulottava paksuilla puikoilla. Nosta neulakokoa saadaksesi ilmavampia ompeleita, ja sitten lankaa voi käyttää helposti myös siirtymäkausiin tai viileisiin kesäiltoihin.

Täältä löydät kaikki DROPS Snow -mallit

Lue lisää villalangasta

Toinen syy valita DROPS Snow on valtava ja monipuolinen värivalikoima. Yli 50 kauniista ja ainutlaatuisesta väristä löydät varmasti ainakin yhden makuusi sopivan. Värikartaa päivitetään ja laajennetaan säännöllisesti, jotta DROPS Snown värivalikoima seuraa muotia. Värikartan erikoisuutena ovat myös erilaiset väriominaisuudet, joten samasta langanlaadusta löytyy paljon vaihtelua.

Katso eri lumityypit täältä

Yksi DROPSin langan parhaista puolista on, että se on laadukasta hyvään hintaan. Täältä saa todella hyvää lankaa, mikä ei isommissakaan projekteissa budjettia lyhennä. Kun ostat DROPS Snow -tuotteita meiltä, ostat DROPS SuperStoresta. Tämä tarkoittaa, että olemme aina ajan tasalla uusimmista väreistä ja myymme kaikkia DROPS-tuotteita.

Löydä kaikki DROPSin langat täältä

DROPS Snow -kuvioita

DROPS Snow on yksi suosituimmista DROPS-ominaisuuksista, ja siksi sinulle taataan myös suuri määrä kuvioita tällä langalla.

Katso koko laaja valikoima ilmaisia reseptejä täältä

Kaikki GarnStudion DROPS Snow kanssa kehittämät reseptit on tehty langan parhaita ominaisuuksia silmällä pitäen. Kaikki reseptit sisältävät yksityiskohtaiset oppaat, joten voit ohjata sinut turvallisesti prosessin läpi alusta loppuun. Mallit ovat myös kaikki oikolukuja ja huolella tarkastettuja, joten saat varmasti todella hyvän mallin ostaessasi lankaa DROPSista.

Täältä löydät kaikki DROPS Snow -mallit

Huopavuori ja muuta herkullista

DROPS Snow on ihanteellinen lanka huopaprojekteihisi. Herkullista ja paksua villalankaa voidaan käyttää moniin erilaisiin huovutettuihin virkkaus- ja neuleprojekteihin, kuten pöytäsuojien, mattojen, koristeiden ja ei vähiten vuoraukseen. Neulotut ja virkatut vuoraukset sopivat erinomaisesti sekä lahjaksi että omaan hemmotteluun, sillä ne ovat mukavia ja lämpimiä ja säilyttävät muotonsa helposti koneessa huovutuksen jälkeen.

Katso laaja valikoima naisten neuleita täältä

Osta DROPS Snow edullisesti täältä

Huovutetut lasten tossut ovat täällä virkattu kukka päällä. Kukka on helppo luopua, mutta se voi antaa hauskan ja erilaisen kosketuksen. Reseptissä on myös opas, miten tossut huovutetaan parhaiten, jotta saat parhaan tuloksen joka kerta. Löydä resepti täältä

Upeat, paksut neuleet

Vaikka DROPS Snow on ilmeistä huovutukseen, on langalla myös monia hyviä ominaisuuksia. Puhdasvillalanka sopii täydellisesti herkullisiin ja paksuihin villapuseroihin, joita voi olla monenlaisia eri malleja. Alle olemme koonneet laajan valikoiman erilaisia neulepuseroita, jotka kaikki ovat tai voidaan neuloa DROPS Snow -langasta.

Katso kaikki ilmaiset reseptit naisille täältä

DROPS Snow -langalla voidaan myös korvata laaja valikoima suosittuja lankoja, kuten Sandnes Easy, jota käytetään monenlaisissa suosituissa kuvioissa. Joten se ei ole vain herkullinen lanka, vaan myös lanka, jota voidaan käyttää monissa resepteissä.

Lue lisää vaihtoehdoista muille langoille täältä

DROPS Snown hoito ja pesu

Periaatteessa sinun ei tarvitse pestä villalankaa. Villa on itsepuhdistuvaa, joten jos hajua tulee, riittää hyvä ilmanvaihto muutaman tunnin ajaksi. Syy siihen, miksi villalankaa suositellaan pesemään mahdollisimman vähän, on se, että se kuluu ajan myötä nopeammin käsittelemättömänä. Samoin voi myös olla suositeltavaa keskittyä pesuun yhteen tahraan koko puseron pesun sijaan.

Jos se kuitenkin vielä kaipaa pesua, se tulee pestä enintään 30 asteen kuumassa vedessä käsinpesulla, jotta se ei kutistu. Tärkeää on myös, ettei lanka joudu kuivausrumpuun vaan kuivuu tasaiseksi.

Jos haluat huopalangan, on tärkeää noudattaa jokaisen reseptin ohjetta. On kuitenkin tärkeää, että sitä ei pestä pesukoneessa entsyymejä ja optista kirkastetta sisältävällä pesuaineella. Tämä voi estää hyvän huovutuksen.

Osta Drops Snow täältä