Neulekuvio Matto

Kotona neulotut matot ovat aivan uskomattomia ja voivat kestää useita vuosia. Jos olet jo kokeillut maton neulomista tai olet aloittelija, voit helposti heittäytyä maton neulomiseen. Neulottu matto on upea projekti, josta tulee käytännöllinen ja persoonallinen matto kotiisi ja sisustukseen.

Katso kaikki mattoreseptimme täältä.

Matoilla on monia hyviä ominaisuuksia. Ne voivat toimia äänenvaimentimina huoneessa, ja ne lämmittävät ja antavat kodikkaan ja persoonallisen ilmeen muuhun sisustukseen. Lisäksi niitä voidaan käyttää ympäri vuoden. Voit kuitenkin neuloa myös kesäisen maton, jonka vaihdat talvella paksummalla ja paksummalla matolla.

Neulottavia mattoja on monia erilaisia, mikä tarkoittaa, että voit varmasti aloittaa maton neulomisen tarpeidesi mukaan.

Täältä näet ilmaiset kuviomme neulematoille ja virkattuille mattoille .

Ennen kuin aloitat kotitekoisen maton käytön, sinun tulee miettiä, mistä langasta haluat neuloa. Kestävästä langasta neulominen on selvä etu, sillä sen pitäisi kestää päivittäistä käyttöä. Lisäksi voit harkita, pitäisikö lanka olla konepestävää. Laajasta lankalaatuvalikoimastamme kerrotaan, voiko lanka pestä, ja jos voi, niin kuinka monta astetta.

Turvallinen lankavalinta olisi neuloa puuvillamatto. Tässä hyvä valinta on meidän suosittu DROPS Paris, joka koostuu 100 % puuvillasta. Paris on kehrätty useista ohuista langoista, ja sen ilme on herkkä ja maalaismainen. Lankaa on saatavana kahta eri tyyppiä:DROPS Paris Uni Color , joka koostuu 100 % kampapuuvillasta, ja DROPS Paris Recycled Denim , joka on valmistettu 100 % kierrätetystä puuvillasta. Molempien tyyppien etuna on, että ne voidaan pestä koneessa jopa 60 asteessa. Lisäksi ne ovat molemmat helposti ja nopeasti neulottuja tai virkattuja, joten se on hyvä valinta aloittelijoille ja sisustusprojekteihin, kuten mattoihin. Lisäksi Pariisia voidaan käyttää hyödyksi kankaiden, patakansien, pyyhkeiden ja keittiöpyyhkeiden valmistukseen.

Tällä kauniilla puuvillalangalla voit neuloa maton kauneimmissa väreissä. Voit myös tutustua muihin puuvillalankoihimme täällä .

Matto on tärkeä huoneen muun sisustuksen, tyylin ja ilmeen kannalta. Siksi on tärkeää, että valitset langan värit sen mukaan, mikä sopii sisustukseen ja henkilökohtaiseen makuun. Voit neuloa maton yksivärisenä tai valita kaikki värit ja kuviot. Voit esimerkiksi yhdistää ainaoikeinompeleen ja raidat ja saada kauniin maton, jota katselet vain mielelläsi joka päivä.

Katso kaikki langamme ja lankavärit täältä.

Jos haluat virkata kotitekoisen maton neulomisen sijaan, voit myös helposti aloittaa tällaisen projektin. Meillä on laaja valikoima ilmaisia malleja virkatuille matoille sekä laaja valikoima laadukkaita virkkuukoukkuja. Täältä pääset alkuun värikkäällä puuvillalangasta virkatulla matolla, painavammalla villalla tai tyylikkäällä kangaslangasta virkatulla matolla.

Katso kaikki virkattujen mattojen reseptimme.
Katso virkkuukoukkuvalikoimamme täältä.

Voit myös tutustua ilmaisiin aikuisten neulottujen peittojen ja ruudullisten resepteihimme tai neulottujen vauvanpeittojen resepteihin . Täältä löydät helposti inspiraatiota, jos haluat tehdä peiton itsellesi tai tuoreelle äidille ja hänen vauvalleen, joka ansaitsee parhaan äitiyslahjan.

Pidä hauskaa uuden neulotun maton parissa :-)