DG343 Dale DIY Summer Style Blues

Koko: Aikuinen

Lankaominaisuudet: Lark, Lark Pluss, Little Lark

Tekniikka: Neulesuunnittelija Liv Inger Espedal, Kari Haugen, Anne-Kirsti Espenes, Brit Frafjord Ørstavik

LATAA KATSAUSKIRJA TÄSTÄ

Katso korjaukset reseptivihkoon täältä

EUR11.38
EUR12.65
Säästät: EUR1.27
Availability: Vain 1 kpl varastossa

DG343 Dale DIY Summer Style Blues

UUTTA NORJAlaista DESIGNIA LERKE, LILLE LERKE JA LERKE PLUSS

Pohjoismainen kesä on lyhyt. Hyvin lyhyt. Siksi suunnittelemme hienoimman kesämalliston superherkullisesta puuvilla-merino-sekoituksesta, joka on ehdoton suosikki ja yksi suosituimmista lankaominaisuuksistamme.

Nyt saat kolme eri paksuutta upeassa kesä- ja ympärivuotisessa laadussa. Vaatteet ovat kevyempiä, ilmavampia ja paljon pehmeämpiä kuin puuvilla, kun taas merino imee kosteutta ja estää sinua kostumasta jopa kesähelteillä.

Kaikki LERKE-perheen paksuudet ovat pyöreä, hienorakenne, erittäin hyvät neulonta-ominaisuudet ja sopivat erityisen hyvin kaikenlaisiin punoksiin, rakenteisiin ja reikäneuloksiin. Katsaus lehteen esittelee kesän trendisuosikit, ja täällä jaetaan kesäneuleet kaikille.

Nyt voit valita yksinkertaisimpia kuvioita raidoista, uurteista, rinnoista ja hienosta rakenteesta suorista ja nurinompeleista. Tai ihastut niihin kauniisiin punoksiin ja jännittäviin reikäkuvioihin. Onneksi löytyy jokaiselle tasolle jotakin aloittelijasta vähän harjoitelluun ja harjoitelluun.

Muista katsoa kaikki upeat värit! Täällä sinulla on monia vaihtoehtoja, joista valita, ja LERKE-väriä löytyy jokaiselle! Nyt toivomme, että houkuttelet ja toivotamme sinulle ihanaa kesää ja loma-aikaa kauniin kuminauhan puikoissa!

Margaretha Finseth

Suunnittelu- ja brändipäällikkö

LANGATALO

Lindehobby

Ei vielä arvosteluja. Ole ensimmäinen ja kerro mielipiteesi

Lisää arvostelu: