DROPS Daisy

Sisältö: 100% Villaa

Lankaryhmä: B (20 - 22 silmukkaa) / 8 ply / DK

Paino/juoksevuus: 50 g = n. 110 m

Puikot: 4 mm

Neuletiheys: 10 x 10 cm = 21 s x 28 krs

Superwash: no

Pesuohjeet: Käsinpesu, max 30°C / Tasokuivaus / Voidaan huovuttaa

EUR2.85
EUR4.10
Säästät: EUR1.25
Offer expires 17/07/2024
Availability:

DROPS Daisy

Ihanteellinen Tasapaino Laadun ja Mukavuuden Välillä
Etsitkö lankaa, joka yhdistää sekä laadun että kestävyyden? DROPS Daisy tarjoaa sinulle parhaan molemmista maailmoista. Sen Oeko-Tex® Luokan II -sertifikaatin ansiosta tämä lanka on paitsi vapaa haitallisista kemikaaleista, myös erittäin ihoystävällinen.

Aitoa Merinovillaa
DROPS Daisy on valmistettu 100% erittäin hienosta merinovillasta. Käsittelemättömät villakuidut on vain pesty, mikä johtaa luontaiseen pehmeyteen ja hengittävyyteen, jota on vaikea vastustaa.

Tekninen Täydellisyys
Langassa on nelisäikeinen rakenne, joka antaa sille ainutlaatuisen joustavuuden, mikä tekee siitä ihanteellisen erilaisille neulontatekniikoille kuten palmikoille ja helmihuovutuksille. DROPS Daisylla saat silmukoita, jotka ovat hyvin määriteltyjä ja samalla joustavia.

Hoito-ohjeet
Jotta luomuksesi pysyisivät kauniina ajan myötä, on tärkeää noudattaa tarkasti neulonta- ja pesuohjeita. Tämä lanka ei ole vain investointi projektiin, vaan investointi laatuun.

Vastuullista Tuotantoa
Otamme kestävyyden vakavasti. Siksi DROPS Daisyn merinovilla tulee Etelä-Amerikasta, vapaana liikkuvista, mulesing-vapaista eläimistä.

DROPS Daisy on ilmeinen valinta tietoiselle neulojalle, joka ei halua tehdä kompromisseja laadun suhteen. Tee seuraavasta projektistasi erinomainen tällä ensiluokkaisella langalla.

Katso kaikki ilmaiset ohjeet, jotka sopivat täydellisesti DROPS Daisyyn täältä.

Ei vielä arvosteluja. Ole ensimmäinen ja kerro mielipiteesi

Lisää arvostelu: