DROPS Nepal

Sisältö : 65 % Perun ylämaan villaa, 35 % Super Fine Alpacaa

Lankaryhmä : C (16-19 silmukkaa) / 10 kerrosta / aran / kampa

Paino/pituus : 50 g = n. 75 metriä

Suositeltavat sauvat : 5 mm

Neuletiheys : 10 x 10 cm = 17 s x 22 krs

Käsinpesu , max 30 °C / Kuiva tasaiseksi / Voidaan huovuttaa

Price from
EUR1.95
EUR2.49
Säästät: EUR0.54
Offer expires 31/05/2024
Availability:

DROPS Nepal

Täydellinen arkilanka!
 

DROPS Nepal on ihana, paksu luksuslanka, joka on kehrätty 35 % Super Fine Alpaca - ja 65 % Peruvian Highland Wool -langasta , sekoitus, joka korostaa alpakan silkkisen pehmeää pintaa, kun taas villa parantaa mittapysyvyyttä. Kuidut ovat käsittelemättömiä, mikä tarkoittaa, että ne vain pestään eikä niitä käsitellä kemiallisesti ennen värjäystä. Tämä korostaa parhaiten langan luonnollisia ominaisuuksia.


Laatu on kehrätty yhteen 3 langalla, mikä antaa jännittävän, maalaismaisen ja kauniin ommelkuvan. DROPS Nepal on kevyesti neulottua laatua ja sopii erityisen hyvin huovutukseen. Huovutuksen jälkeen vaatteet saavat sileän ja pehmeän pinnan.

DROPS Nepal sisältää sekavärejä, mikä tarkoittaa, että villa karstataan yhteen ennen langan kehräystä, mikä antaa mukavan sekavaikutelman.

11/11/2016

Ihana pehmeä ja joustava; Mukava neuloa ja se menee nopeasti. Mukava ja jopa tulos katsomaan. Todella kuuma; On neulonnut ponchon ja on erittäin hyvä pitää lämpimänä; On selvästi huomannut, että se on villaa. Ei naarmuta kovin paljon; En kuitenkaan todennäköisesti valitsi sitä puseroon suoraan ihoa vasten - mutta poncho, liivit, huivit jne., Jos sinulla voi olla jotain muuta alla.

08/11/2019

Mukava lanka, neulon siitä hattuja ja se tulee mukavaksi ja jopa ... mutta rakastan kaikkea langaa ..

02/12/2019

Herkullinen lanka hattuille, esim. Korva kääntää korkin neulosta. Käytän hattua joka päivä rannalla.

20/03/2021

Herkullinen laatulanka, joka antaa todella mukavan viimeistelyn, etenkin sekoitusvärit ovat erittäin mukavia. Olen suuri pisaran langojen fani Garnstudiosta. Tässä Nepal -langassa minulla on virkkatut hattuja, rukkaset ja viimeksi todella kaunis liivi väri 8906 -metsässä, ja minulla on jo ollut paljon kohteliaisuuksia ja haluaa virkata yhden heille;) Lanka on pehmeä eikä naarmuta

Lisää arvostelu: