Yarn and Colours Must-have 8/4

Sisältö: 100 % merseroitua puuvillaa

Paino/Pituus: 50 g = n. 125 m.

Suositeltavat sauvat: 2,00 - 3,50 mm

Neuletiheys: 10 cm = 26 s

Pesuohje: Konepesu 40 °C. On silitettävä, mutta ei valkaistu tai rumpukuivattava.

EUR1.86
EUR2.36
Säästät: EUR0.50
Availability: Vain 35 kpl varastossa

Lanka ja värit must-have 8/4

 

Jos etsit kestävää lankaa, kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä herkullista must-have 8/4 -lankaa Yarn and Colorsista. Lanka on valmistettu 100 % merseroidusta puuvillasta, mikä tarkoittaa, että se on läpikäynyt käsittelyn, joka tekee kuiduista paljon vahvempia ja antaa langoille lisää kiiltoa. Lisäksi käsittely tekee neulomistasi vaatteista helpompia säilyttää muotonsa eivätkä kutistu samalla tavalla kuin tavallinen puuvilla. Kyseessä on siis superherkullisen laatuinen lanka, jonka jälkeen voit valita jopa 100 väristä. Näin on melkein takuu, että löydät juuri etsimäsi värin. Lisäksi jokainen näppäin sisältää 50 grammaa, ja tässä suosittelemme käyttämään noin 2-3,5 millimetrin sauvaa.

 

Täältä saat taas herkullista lankaa, joka on myös kestävää, samalla kun se antaa tyylikkään ilmeen virkkaus- tai neuleprojektiin, josta haluat aloittaa. Lisäksi lanka kestää 40 asteen pesun, joten se soveltuu erinomaisesti vaatteiden, asusteiden, lelujen tai kaiken muun keksimisen neulomiseen tai virkkaamiseen.

 

 

Lindehobby

26/05/2017

Suosittelen selvästi langan ja värejä, jotka ovat välttämättömiä sekä neulottuihin että virkkauksiin. Lanka on armattu, joten sillä on kaunein kiiltävä pinta. Se on kehrätty niin hienosti, että lanka ei jaa virkkaamalla tai neulomalla sen kanssa. Se pysyy kauniina sekä muodoltaan että värinä pesemisen jälkeen, olipa ne neulottu tai virkattu. Olen syvästi vaikuttunut siitä, että löydät halvat langat, jotka vain pysyy todella siistinä ja jota on helppo käyttää. Lisäksi lankaa on saatavana yhteensä 100 väriä, joten kaikkien makuun on sävyjä. Pieni yksityiskohta on eri värien nimi - kuten Lollipop, Pacific Blue tai Pesto, jotka todella saavat ajatuksensa, johtivat kauniisiin paikkoihin ja kesään. Ainakin minua inspiroivat kauniit värit joka kerta, kun istun uudella värillä.

10/08/2017

Superlanka, paras mitä olen yrittänyt virkkaamaan, hyvä maailman asioille ja se ei jaa.- Vaikka värivalinta toivoo, että se tulee kaupassa !!!

24/06/2019

Rakastan ehdottomasti tätä lankaa! Parhaan värivalikoiman lisäksi se on pehmeä ja joustavampi kuin paljon muuta merisoitua lankaa, ja paksuus on täydellinen virkkausprojekteihin.

29/09/2020

Erittäin hyvä lanka todella hyvälaatuinen

29/10/2020

Superlanka