1645 Sophia villapaita

Price from
EUR39.58

LATAA RECEPIT TÄSTÄ

Mayflower Easy Care -langasta neulottu naisten neule, jossa on joustinneuleet ja raglanhihat. Koko S-XXXL.

Tikut ja tarvikkeet asetetaan koriin erikseen.

Katso kaikki Mayflowerin naisten reseptit täältä.

Tässä on mitä tarvitset
Mayflower Easy CARE 062
EUR4.95
Availability:
Fjern fra kit

1645 Sophia villapaita

Tämä villapaita sopii yksinkertaisen muotoilunsa ansiosta mihin tahansa vaatekaappiin. Se on suunniteltu raglanhihoilla, mikä tekee siitä helpon neuleprojektin minimaalisella kokoonpanolla.

Tämän villapaidan raglanhihat ovat erityisen huomionarvoisia, koska niissä on kaunis ribbivyötärö, joka alkaa olkapäästä ja ulottuu neuleen sivuille asti. Näitä resoriyksityiskohtia täydentävät puseron pääntiessä, alareunassa ja käsivarressa olevat resorireunat. Pääntieaukon joustinnereuna on myös viimeistelty pienellä taiteella.

Olemme tehneet neuleesta kaksi erilaista versiota. Vaaleanpunainen villapaita on neulottu Mayflower Easy Care -langasta. Lankaominaisuuksilla on sama juoksupituus ja neulelujuus, joten sinun on vain päätettävä, haluatko neuleesta yksivärisen vai tweed-version.

Molemmat langan ominaisuudet antavat sinulle upean tuloksen. Ne ovat sekä pehmeitä että mukavia käyttää, koska niillä on ihana luonnollinen hengittävyys. Mayflower Easy Care voidaan pestä myös koneessa, joten puseroa on mukava ja helppo huoltaa myös arjessa

Lindehobby
Forslag til dig
Andre købte også
EHDOTUKSIA SINULLE
spacer