1823 Pusero kukkailla ja puhvihihoilla

Price from
EUR23.06

LATAA RECEPIT TÄSTÄ

Pusero kukkailla puhvihihoissa, neulottu Mayflower Super Kid Silk Print -kankaasta . Koko XXS-XXXL.

Tikut ja tarvikkeet asetetaan koriin erikseen.

Katso kaikki Mayflowerin naisten reseptit täältä.

Tässä on mitä tarvitset
Mayflower Super Kid Silk Print 1004
EUR7.69
Availability: Ei varastossa
Fjern fra kit

1823 Pusero kukkailla ja puhvihihoilla

Tämä pusero on neulottu yhdestä langasta Mayflower Super Kid Silk -langasta, joka on erittäin kevyt ja ilmava. Super Kid Silkkimme koostuu 76 % mohairista ja 24 % silkistä, ja sen juoksupituus on jopa 195 metriä. 25 grammaa.

Kuvassa puserossa on käytetty Mayflower Super Kid Silk Printiä. Se antaa mukavia värimuutoksia, jotka muodostavat raitoja eri leveyksissä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös tavallista Super Kid Silkkiä, jos haluat neuloa yksivärisen puseron. Kivan värivalikoiman lisäksi kannattaa huomata puhvihihoissa oleva hieno reikäkuvio. Reikäkuvio antaa puseron kauniin yksityiskohdan, joka sopii hyvin puseron yleiseen ilmavuuteen.

Jos päätät neuloa tämän mallin, saat puseron, joka on erittäin mukava. Super Kid Silk on ihanan pehmeää ainutlaatuisten materiaaliensa ansiosta. Mohair lämmittää mukavasti viileinä päivinä, mutta samalla materiaali ja pusero ovat myös hyvin hengittäviä, joten se ei kuumene liian kuumaksi.

Malli on suhteellisen yksinkertainen, vaikka hihoissa on neulottava reikäkuvio. Toisin sanoen, sinun ei tarvitse olla neuleasiantuntija pystyäksesi käsittelemään tätä mallia.

Lindehobby
Forslag til dig
Andre købte også
EHDOTUKSIA SINULLE