1831 Neule, jossa noppa kangaspuussa

Price from
EUR49.48

LATAA RECEPIT TÄSTÄ

Neule ruudullinen neule Mayflower Easy Care koossa S-XXXL.

Tikut ja tarvikkeet asetetaan koriin erikseen.

Katso kaikki Mayflowerin naisten reseptit täältä.

Tässä on mitä tarvitset
Mayflower Easy CARE 
048 Rød okker
EUR4.95
Availability: Vain 37 kpl varastossa
Fjern fra kit
Mayflower Easy CARE 062
EUR4.95
Availability:
Fjern fra kit
Mayflower Easy CARE 
049 Abrikos
EUR4.95
Availability: Toimitusaika on I restordre hos Mayflower päivä(ä)
Fjern fra kit

1831 Neule, jossa noppa kangaspuussa

Kauniit neulontatekniikat ja kauniit värit voivat antaa upeimmat neuleet. Tässä neuloksella luodaan esimerkiksi tälle puserolle ominainen kuvio ruosteenvärisenä, chilinpunaisena ja persikanvärisenä. Lämpimät värit antavat kauniin kokonaisvaikutelman ja antavat mukavan retro-ilmeen.

Pusero on neulottu Mayflower Easy Care -langasta, joka koostuu 100 % puhtaasta uudesta villasta ja jonka juoksupituus on 185 metriä per. 50 grammaa. Langan suhteellisen pitkä juoksupituus tarjoaa kevyen villapaidan, jota voi käyttää myös kesän viileinä päivinä ilman, että se kuumenee liikaa. On tärkeää muistaa, että villalanka koostuu luonnonkuiduista ja siksi villa tarjoaa myös hyvän hengittävyyden, jolloin kehon on helpompi säädellä lämpötilaa itse.

Tätä mallia suositellaan ensisijaisesti kokeneille neulekoneille, joilla on kokemusta kutomisesta. Sitä voi kuitenkin suositella tekniikan opettelemalla, sillä kudonta on sekä jännittävää että hauskaa. Huomaat, että neuleen suhteen avautuu aivan uusia mahdollisuuksia ja pystyt luomaan ainutlaatuisia kuvioita, joita ei voi tehdä muilla neuletekniikoilla. Se tarjoaa täysin uusia mahdollisuuksia kokeilla värejä ja kuvioita.

Nauttia.

Lindehobby
Forslag til dig
Andre købte også
EHDOTUKSIA SINULLE
spacer