1836 Pusero paljaalla olkapäällä

Price from
EUR5.36

LATAA RECEPIT TÄSTÄ

Pusero paljaalla olkapäällä neulottua Mayflower Cotton 8/4 -materiaalia . Koko S-XXXL.

Tikut ja tarvikkeet asetetaan koriin erikseen.

Katso kaikki Mayflowerin naisten reseptit täältä.

Tässä on mitä tarvitset
Mayflower Cotton 8/4
EUR1.79
Availability: 26 varastossa
Fjern fra kit

1836 Pusero paljaalla olkapäällä

Neuleet eivät todellakaan ole vain talvivaatteita, ja tämä kesäpusero on täydellinen todiste siitä. Paljaalla vatsalla ja olkapäällään tämä pusero sopii täydellisesti tämän vuoden kesäpäiviin. Eikä pusero näytä vain kesäiseltä - se on myös uskomattoman mukava päällä, kun aurinko todella paistaa.

Pusero on neulottu Mayflower Cotton 8/4 -langasta, joka on täydellinen lanka kesän neulomiseen. Lankalaatu on 100 % puuvillaa ja sen juoksupituus on 170 metriä per. 50 grammaa. Puuvillalanka sopii kesän neulomiseen, koska puuvillalla on viilentävä vaikutus. Se siirtää ylimääräisen lämmön pois kehosta ja luo hyvän hengittävyyden.

Olemme tehneet puseron yksinkertaisella mallilla. Se on ainaoikeaa, joka antaa mukavan kevyen ja ilmavan rakenteen. Samanaikaisesti puserossa on kierretyssä resorissa ylimääräinen joustava reuna istuvuuden parantamiseksi, jotta se istuu mukavasti vartalon päällä.

Vaikka tämä pusero on ainutlaatuinen ja epäsymmetrinen, kuvio on suhteellisen helppo. Tekniikat ovat yksinkertaisia ja ne kootaan yksinkertaisesti uudella ja jännittävällä tavalla.

Lindehobby
Forslag til dig
Andre købte også
EHDOTUKSIA SINULLE