Painikkeet

Alla näet kaikki erilaiset painikkeemme. Meillä on todella laaja valikoima erilaisia nappeja kaikkiin tarkoituksiin, joten voit olla täysin varma, että löydät myös neule- tai virkkausprojektiisi sopivat. Napit ovat todella suosittuja nykyään ja ovat olleet pitkään. Valikoimastamme löytyy useita satoja painikkeita, joista löytyy monia muotoja, värejä, kokoja ja ei vähiten ominaisuuksia.

Monilla on suosikkibrändinsä - jopa painikkeiden osalta. Siksi löydät muun muassa karkean INCA-napin suositulta ja hyvämaineelta DROPSilta sekä tyylikkäämmän ja hienomman metallinapin Du Store Alpacalta. Pidätkö enemmän kirjavista kukka-aiheista tai söpöistä lasten napeista, joissa on eläimiä, se on ehdottomasti myös osa valikoimaamme. Toisin sanoen, siellä on todella jokaiselle jotakin.

0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
Säästä jopa 40 %
0 arvostelua
0 arvostelua
Säästä jopa 40 %
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
Säästä jopa 44 %
0 arvostelua
Säästä jopa 47 %
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
0 arvostelua
Säästä jopa 42 %
0 arvostelua

Tilaa laadukkaita painikkeita

Voit käyttää painikkeita moneen asiaan. Ompelet, neulot tai virkkaat, aina on mahdollisuus koristella napeilla tai antaa niille toiminto. Täältä voimme tarjota muun muassa helmiäisnappeja, vetonappeja, torvinappeja, metallinappeja ja muovinappeja. Mutta meillä on myös joitain täysin ainutlaatuisia nappeja Du Store Alpacalta, jotka ovat itse asiassa käsintehtyjä. Ne on leikattu puusta ja ovat esteettisesti todella kauniita ja ei vähiten kestäviä ja kestäviä, vaikka ne istuvat usein pestävän puseron päällä.

DROPSilla on tarjolla myös kookospähkinästä valmistettuja nappeja. Ne saavat rustiikkia hehkua, mikä sopii esimerkiksi antamaan mukavalle puserolle kivan ilmeen. Löydä suosikkipainikkeesi laajasta valikoimastamme tai ota lopuksi yhteyttä, jos sinulta puuttuu jotain. Autamme aina löytämään uusia painikkeita, jotka voivat auttaa sinua toteuttamaan projektisi. Emme koskaan tingi laadusta, minkä vuoksi voit aina löytää parhaimman näköiset painikkeet kohtuulliseen hintaan.

Pikatoimitus

Jos tarvitset painikkeita tässä ja nyt, takaamme nopean toimituksen haluamaasi osoitteeseen. Voit tilata ja maksaa muun muassa MobilePaylla, joten sinun ei tarvitse olla edes taskussa. Jos olet Facebookissa tai muussa sosiaalisessa mediassa, voit seurata, kun julkaisemme uusia asioita. Muun muassa uusia painikkeita. LindeHobbyissä saat parasta palvelua ja tuotteita korkealaatuisina. Tilaa verkosta ja saat toimituksen suoraan kotiovellesi.