DSA64 tarvikkeet

KIELI: NORJA

Koko: Aikuinen

Lankaominaisuudet : Alpakan turkis, Alpaca Tweed, Big Strong, Faerytale, Fat Faerytale, Hexa

Suunnittelija: DM Collection

EUR11.38
EUR12.65
Säästät: EUR1.27
Availability: 34 varastossa

Katso Du Store Alpacan hienot reseptit täältä.

Tähän luetteloon on lisätty useita korjauksia. Voit käyttää niitä täällä .

Ne maksavat "sianlihaa" trendikkäissä muotiliikkeissä. Sinun täytyy nopeasti ostaa neljästä kahdeksaan tuhatta yhdestä kauden MUST HAVE -puserosta ylikuumenevilta muotibrändeiltä. Ja sitten langoista, jotka harvoin vastaavat hintalappua. Samat neuleet - tai ainakin hyvin lähellä "alkuperäistä" - saat myös melkein kaikista ketjun myymälöistä. Ehdottomasti halvempi ja hintaa vastaavassa langassa. Ei siis ole niin outoa, että lanka-ihmisetkin heittelevät ympäriinsä ja neulovat kauden neulehulluuden juuri sellaisesta langasta, jota he rakastavat – tai mihin heillä on varaa.

Kopiointisyytösten ympärillä on ollut melua. Mutta kun joku ottaa kopiokortin esiin, ei aina ole niin ilmeistä, että alkuperäinen on todella alkuperäinen. Ne, jotka ovat niin onnekkaita tuntemaan lankateollisuuden useita vuosikymmeniä sitten, pääsevät tuntemaan useimmat asiat. Eikä ole mikään salaisuus, että suunnittelijat selailevat arkistoja ja muotihistoriaa etsiessään inspiraatiota. Aidot alkuperäiskappaleet ovat melko harvinaisia. Ei 80-luvun alun jälkeen kissapuserot, joissa on karvaista luksusmohair- ja harjattua villaa, ovat olleet trendikkäämpiä kuin nyt. Mutta kuten kaikessa muussakin, jokaisella aikakaudella on oma tulkintansa.

Nyt muodot ovat yöllisempiä, ja villapaidoista on tullut IT-muotia. Jokainen fashionista ja vaikuttaja esiintyy kuumimmassa neulepuserossa missä tahansa ja muotoilee sen sekä mekoilla, hameilla että farkuilla - ja korkokenkiin, saappaisiin tai tasaisiin. Valitsemme kauden upeimmat ja eksklusiivisimmat lankatyypit kauden IT-neuleisiin ja -tarvikkeisiin. Lankaominaisuuksia, joista voit vain haaveilla valmiissa neuloksessa. Pusemyk harjattu alpakka, superpehmeä puhalluslanka ja ketjulanka, vain langan onnen huipulle.

Suunnittelijamme ISELIN HAFSELD on jälleen kerran suunnitellut superhienon malliston - tällä kertaa super-ajan muotipuseroilla ja megahuiveilla yhteensopivalla kuviolla. Olet luultavasti tajunnut, että tämä on juuri MUST-HAVE! Ja ei ole epäilystäkään siitä, että huivi on yhtä siisti kuin puseron kanssa. Paksuilla puikoilla se sujuu suhteellisen nopeasti, ja täältä löydät jotain sekä sinulle, joka olet uudet puikot ja langat, että sinulle, joka kaipaat haastetta tai kaksi!Jos jotain päätyy tähän luetteloon neulelistallesi - olemme ihmetellen.

Ehkä jaat?

Se ♥ me!

Margaretha Finseth

Suunnittelu- ja brändipäällikkö

LANGATALO

Lindehobby

Ei vielä arvosteluja. Ole ensimmäinen ja kerro mielipiteesi

Lisää arvostelu: