DSA66 paksut alpakkasuosikit

KIELI: NORJA

Koko: Aikuinen

Lankalaadut : Alpaca Tweed, Faerytale, Hexa, Pus

Tekniikka: Punoskuvio, kuvioneulo, neulo, reikäneulo

Suunnittelija: DM Collection

LATAA KATSAUSKIRJA TÄSTÄ

EUR11.38
EUR12.65
Säästät: EUR1.27
Availability: Vain 35 kpl varastossa

DSA66 paksut alpakkasuosikit

CHUNKY ALPAKKA SUOSIKIT - Megapehmeä sekoitus paksuilla tikuilla!

Tiedämme sen. Paksu, pehmoinen alpakka hallitsee neuleluetteloita! Tietysti. Mikään ei voita kotitekoista, pörröistä neulepuseroa tai takkia tyylikkäässä designissa, joka on neulottu hienoimmasta, pehmeimmästä luksuslangasta. Puhumme langan onnesta!

Jos ihmettelet. Neulesuunnittelussa on tietysti kyse luovuudesta yhdistettynä ammatilliseen tietämykseen, kokemukseen ja näkemykseen. Mutta ehkä yhtä paljon kärsivällisyydestä ja PALJON testaamisesta, kokeilusta ja erehdyksestä. Lisäksi todellinen annos mattoa. Kaiken kaikkiaan voimme kutsua sitä hyvästä syystä #slowfashion - monella tapaa.

Kaikki vie aikaa ja vielä pidempään. Hauskinta on testata uusia mahdollisuuksia, sekoittaa lankoja ja värejä, tutkia kuvioita, koota uusia kuvioelementtejä - ja venyttää mahdollisuuksien mahdollisuuksia murtumispisteeseen asti. Näin käy, kun jatkuvasti joutuu siirtymään vähän pidemmälle, haastamaan ja luomaan uusia neuleuniversumeja. Pientä hulluutta kyllä - missä kärsivällisyys tulee hyödyksi.

Neulojat rakastavat pörröisiä muotineuleita. Luulisi, että KAIKKI on jo tehty ja neulottu. Mutta näin ei ole. Katso vain mitä tapahtuu. Matkan varrella, kun työskentelimme tämän kirjasen suunnittelun parissa, löysimme jotain uutta. Aluksi se oli vain oletus. Joka piti testata. Kerta toisensa jälkeen ja monissa erilaisissa neulontatekniikoissa; reikäneuleessa, palmikoissa, rakenteissa ja sileässä ompeleessa. Puolet puseron kokoiset neuleet. Ainakin melkein.

Oletukset toteutuivat. Oikein. Ja tässä näet tuloksen, kun neulomme yhden kuvion täsmälleen saman kaavan mukaan kolmessa eri lankasekoituksessa ja kolmessa eri värivaihtoehdossa. Todella yksinkertainen, mutta silti hauska löytö. Pohja on FAERYTALE puhtaassa, 100-prosenttisesti harjatussa alpakassa. Sitten voit valita, haluatko sekoittaa FAERYTALE:n PUS-, HEXA- tai Alpaca TWEED -sekoittimeen - ja neulo suosikkisi suosikkiväreissäsi.

Olemme heikkoja kauniille, syville, mausteisille sävyille - väreille, jotka muistuttavat vanhoja persialaisia mattoja. Mutta pieni vilkaisu värikarttoihin takaa, että löydät suosikkivärisi - rakastatko pehmeitä, pölyisiä pastellivärejä tai viihdytkö parhaiten neutraaleissa luonnonväreissä. Valintasi! Olemme valmiita kuulemaan uutisia neulerintamalla. Valmiina hyviin hetkiin neuleen parissa, uusiin, upeisiin vaatteisiin, jotka tekevät meistä ylpeitä ja onnellisia - syvällä sielun sisällä. Ja olemme vakuuttuneita siitä, että siitä tulee uusi luova kausi mielettömässä neulanjylinässä kauniilla langoilla ja paljon neuleinspiraatiota!

MITÄ EI OLE RAKASTAA!

Margaretha Finseth

Suunnittelu- ja brändipäällikkö

LANGATALO

Lindehobby

Ei vielä arvosteluja. Ole ensimmäinen ja kerro mielipiteesi

Lisää arvostelu: